stingbull Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Biri bildiğiniz üzere nightelf abla öteki de çok sevdiğim buglı karakter Archangel Attached files Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stingbull Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Resimler fazla net değil k.bakmayın webcamle çektim çünkü digital fotoğraf makinem yok :( Attached files Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 fena olmamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 selam, anatomi çalışsan güzel olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 sadece şemsiye yapınız, hep şemsiye yapınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 ne zamandır çiziosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rakursi Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Herkesin yaptığı hata yine, işe başından değil sonundan başlamak. Hayal gücünü kattığın bir resim yapabilmen için, hayal gücünü katmadığın bir resmi tam anlamıyla oluşturabilmen lazım. Örneğin sandalyede oturan çırılçıplak bir kadını doğru bir şekilde çizemiyorsan, sandalyede oturmuş kılıç falan tutan, ortaçağ kıyafetli bir elf kadınını başarılı bir şekilde oluşturamazsın. Bir şeyi kendine göre bükebilmen için ilk önce o şeyi iyice kavraman gerekli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 ilk aşamada kopya iyidir... bakarak çizim teknii ondan sonrası hayal gücüne kalmış zaten ama yapman gerek çizimini geliştirmek... gördüüm kadaryıla hayal gücün zaten var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Rakursi said: Herkesin yaptığı hata yine, işe başından değil sonundan başlamak. Hayal gücünü kattığın bir resim yapabilmen için, hayal gücünü katmadığın bir resmi tam anlamıyla oluşturabilmen lazım. Örneğin sandalyede oturan çırılçıplak bir kadını doğru bir şekilde çizemiyorsan, sandalyede oturmuş kılıç falan tutan, ortaçağ kıyafetli bir elf kadınını başarılı bir şekilde oluşturamazsın. Bir şeyi kendine göre bükebilmen için ilk önce o şeyi iyice kavraman gerekli. alnından öpülesi +1 Gördüğün şeyleri çizme evreside yer yer çok sıkıcıdır..iyisimi takıl sen. Hiçte fena değil (yani resim bilgisi olmayan birine göre gayet iyi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 eregorn2 said: ilk aşamada kopya iyidir... bakarak çizim teknii ondan sonrası hayal gücüne kalmış zaten ama yapman gerek çizimini geliştirmek... gördüüm kadaryıla hayal gücün zaten var... 2 boyuttan aktarılan kopya gözü tembelliğe iter. objelerle figürlerle kompozisyon kurup 3 boyuttan 2 boyuta aktarmak çok daha hızlı gelişmesini sağlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 yaw arkadaş ciddi olarak değilde sevdiğim resimleri röproduct edeyim eğleneyim diye çizmiş olabilir. bence böyle direk mimar sinan'a hazırlanıyormuşçasına yüklenmek doğru değil. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stingbull Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Evet resim bilgim yok herhangi bi ders de almadım.Yani sadece yeteneğimin elverdiği kadar çizebiliyorum.Hepsini de PC den bakarak çizdim =) Ama hayal gücüyle ilgili söyledikleriniz çok doğru.O kadar yetenekli değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 selam gereksiz taramalardan kaçınalım. baştaki resim türk ne olmuş resmen. bakışları çok fenaymış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 aha ben! heroes deki archangel di di mi o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 hakikaten biraz gsf ye hazırlanıyomuşsun gibi yorum yapmışım kusura bakma .. malumunuz okuyo olsamda sınav muhabbetleri hala dönüyo çevremde yanlışım olduysa affola.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stingbull Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 estağfurullah :) evet archangel o.Bi kız arkadaşım için çizmiştim.Ayrıca homm 5 te de baya bi buglı combat çeviren cinsten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dolis Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Aynen archangel bende çizmiştimde ben az daha wow sentezliydi gsf yorumları burda ağır kaçıyo hocam bende yapmıyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efrasiyab Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Pöh, çizdiğim çöp adamlardan sonra Hiç eiğitimin olmadığını göz önüne alırsak bence bayağı güzel. Bir tanıdığımda uzun zaman sonra farketti resim merakını ve yeteneğini, ilk olarak kopya çizilerek başlanıyormuş galiba, aztek piramitlerini çiziyordu resimlere bakıp kopyalayarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar