Eshky Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2001 Hehraheraher ilk okul zamanımızdda Sen Sun vardı lan möamuauah reklamı da şöyle "Sen Sun, Biz içelim " lol :-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Divin Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2001 coka cola ve şeftalili ice tea .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hagen Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2001 her zaman coca colaaa zaten tarkanın o suratına baka baka o kutu da dikilmez ki kafaya adamla burun buruna :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miroglu Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2001 coca cola daha asitli pepsi den pepsi çok şekerli pepsi coca cola nın diet kolası gibi nerdeyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Everman Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2001 said: 2001-08-19 23:28 tarihinde, Miroglu yazmış: pepsi çok şekerli pepsi coca cola nın diet kolası gibi nerdeyse yazi çelişio :-) diyet nasi şekerli olur :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2001 ehu gazoz dedin mi Camlica`dan baskasini tanimam :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2001 Sana katılmamak elde mi kardeşim ? Ayrıca Çamlıcayı'da unutmuşum. Oda rulz tabiki hehe. Hem Tarkan neymiş. Siz Uludağ'ın reklamına bakın be. Delikanlı Tarkan ççıkıyor orda. Türk gencini temsil ediyor. Yaşasın Uludağlı Tarkan. EFSANE GERİ DÖNÜYOR. auıerıAErfdgbvcxasdf said: 2001-08-19 23:21 tarihinde, deviL yazmış: said: 2001-08-19 23:17 tarihinde, BombaciMulayim yazmış: Aslında hepsi sux. Uludağ - Fruko rulz. gazoz forever. hehe +1 hehe ayrıca sensu ve çamlıca da rulz. Sprite, 7up gibi gazoz ozentileri sux = ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2001 Pepsi ama coca da fena diil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goarth Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2001 Coca Cola tabiki.Genelde küçük yerlerde bakkallar sadece pepsi denen rezaleti satıo!! iğrenç bişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2001 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2001 Evt kesinlikle buna katılıyorum bizim üniv.'in yurdunun kantinde sadece pepsi vardı, ben inat yapıp markete giderdim 40 derece sıcakta kıbrısta :-o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2001 Both sux ezelden beri kolayi sevemedim o yüzden ice tea en krali :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xeox Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2001 Valla sizi bilmem ama beni günde 2 lt CoCa Cola anca kesiyo... Yok alamasam 1,5 lt fruko idare ettiriyo.. keş gibi cola bağımlısı oldum... oyundan çıktım konuyu görünce hem yazayım hemde cola mı içeyim dedim... ohhhhhh..... yarasın.....Buz gibi meret...eheheheh..... En büyük Cola başka büyük yok... :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2001 her zaman Coca Cola :-) Sabahın 6sındada içirttiniz ya you all sux :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_AragorN_ Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2001 Tartistiginiz seye bakın tabiki coca-cola 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_UndyinG_ Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2001 Uludağ,Çamlıca rulz,öbürleri sux (bi de limonnu ays tii) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jessa Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2001 Sprite'in nesi var? :-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 Uludag rulz. Islami gazoz.[hline]nukbasliklikiz, 31 Ocak 2003 16:28 tarihinde demiş ki: pazartesi o gorili nikimin altında görürsem yandınız demokratik olun benim elimde sizin nikinizin altına goril koyma imkanım yok! işte ama siz bana goril koyar ben size koyamazsam bu adil ve demokratik olmaz! onun için silmelisiniz goril i! Querquobad Quane [SnowLords] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 2001 ağustos vay be :) pepsi cola yokken içilirde colamı pepsimi diye sorunca tabiki cola ayrıca nestea rulaz[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net King Of Chaos Ordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 sazan gibi atlıyodum birinin mesajına :P son anda osmoyu gördümde uyandım olaya bu arada RC en babasıdır ah ahh ilkokulda paso RC simit takılırdık lol süperdi be[hline]Prince"Kazuyama" Cratty Nick "KuLee" Miyashiro Brainnn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivan Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 said: DynamicK, 04 Şubat 2003 02:14 tarihinde demiş ki: 2001 ağustos vay be :) pepsi cola yokken içilirde colamı pepsimi diye sorunca tabiki cola ayrıca nestea rulaz[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net King Of Chaos Ordum icetea cok daha güzel bikere![hline]Seyid the Scout @ Excalibur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knight_of_rose Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 nerden buldunuz bu eski mesajı :P ve 1lt light cola[hline] click here join the war Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 Bencede coca cola daha iyi... Pepsi biraz daha şekerli gibime geliyor yani bilmemki nası anlatsam :)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 said: Popeye, 04 Şubat 2003 02:15 tarihinde demiş ki: sazan gibi atlıyodum birinin mesajına :P son anda osmoyu gördümde uyandım olaya bu arada RC en babasıdır ah ahh ilkokulda paso RC simit takılırdık lol süperdi be[hline]Prince"Kazuyama" Cratty Nick "KuLee" Miyashiro Brainnn Bizde paso patates ekmek , RC takılırdık :)[hline]Her oyun bittiğinde $ah ve Piyon hep aynı kutuya koyulur... XÆ®ø ƒâ®ß®Ìgh†™[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baldur Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 Pepsi ve Coca-Cola'yı halk içsin!!!! :-P Forever Ice-Tea[hline]Baldur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 RC kolayı bırakın zararlı :-p Ice tea de rullz tercihimdir koladan sonra sonra ise klasiklerde meyve suyu :)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar