Cotto Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Seni demirlere havale ediyorum çekiliyorum abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 abooo... kavgada bilen sölenmez.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Aman dikkat balonunu patlatmasın o demirler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Balon da nikin altında uyumlu olmuş baya.. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 artık laf atıcak yer bulmadınız balona mı eder oldunuz? nilep 3 senede 10000 i geçik mesaj atıcak kadar boş konuşmuşsun.al sana laf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Adam hapse girecegine mi yansın tüm dünyaya rezil olduguna mı yoksa paketi deldigine mi :) İşin iyi yanı artık hiç kabız olmaz bu adam asdashdashdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 cotto feyk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Lorrotar said: artık laf atıcak yer bulmadınız balona mı eder oldunuz? nilep 3 senede 10000 i geçik mesaj atıcak kadar boş konuşmuşsun.al sana laf. Yoo ben gayet dolu konuşarak geçtim. Abi boşu boşuna laf atmayalım birbirimize yani ufak bi fikir ayrılığı bence bu. İlk görüşte ben koparım, sen kopmazsın. Ben kara mizahtan hoşlanırım. Bu bence güzel bi kara mizah örneği. Gerçek olmuş olması acı, resimlerin tamamına bakınca dha da acıdım tabi. Ben kan falan görmemiştim öyle küçücük popoya demir girmiş adam görüp kopmuştum.Resimleri görünce insan acıyor tabi. Ama sonuçta laf atmanı gerektirmez bence ilk başta gülmüş olman. Ha o balonlu arkadaş zaten sosyalizmle hırsızlığı bağdaştırmış, baya garip laflar etmiş. Hırsızı iyi göstermeye çalışmış. Ondan laf ettim. Hırsızı iyi göstermeye çalışan herkese de laf ederim gayet.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 nileppezdel said: Lorrotar said: artık laf atıcak yer bulmadınız balona mı eder oldunuz? nilep 3 senede 10000 i geçik mesaj atıcak kadar boş konuşmuşsun.al sana laf. Yoo ben gayet dolu konuşarak geçtim. geri kalanını okumadım da, şu 10 sayfadır tartıştığınız şeyden sonra buna çok pis güldüm mesela :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 YAE MAUEHAUHE ADAM CİDDİYE ALMIŞ.NİLEP SENİ SEVİYORUM EIUAHEUAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cotto Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Hepimizin ortak mirasını gidipde cam kafese koyup para ver gösterim gel diyen kişi hırsız olmazmı yahu ? Should i go O.o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Abi gider garbage'da boş konuşurum yani. Bi de bu bi lafa takılıp gerisini okumama tribine hastayım. Belirteyim dedim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Lorrotar said: YAE MAUEHAUHE ADAM CİDDİYE ALMIŞ.NİLEP SENİ SEVİYORUM EIUAHEUAH Abi üzdün ama beni :( @cotto: Hayır o ortak mirası korumaya para harcıyor, dolayısıyla da hak ediyor para istemeyi. Daha iyi argüman pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 yürrü be cotto! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 nileppezdel said: Bi de bu bi lafa takılıp gerisini okumama tribine hastayım. Belirteyim dedim :) gerisi beni veya alıntı üzerine söylediğim şeyi ilgilendirmiyor, niye okuyayım. o halde birisini -herangi bir konuda- eleştirmeden önce forumda daha önce attığı 10k mesajı da okumalıyız o düz mantıkla. cevap vereyim dedim *gülücük* bu muhabbette uzar şöyle bi 10 sayfa heralde :D aman nil gözünü seveyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Yok yok uzatmam,da mesajları bir bütün olarak incelemek daha sağlıklı olur bence onu diyorum. Tabii boş konuştuğumu da düşünebilirsin yani o da görüşündür ne diyeyim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cotto Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Tamam benim için kavga etmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 şimdi orda "geri kalanını okumadım da" diye girmesem mesaja hiç böyle bişey demeye hakkın olmayacaktı çünkü zira dediğim şeyin gerisini okuyup okumamakla zaten hiç bir ilgisi yok. Yalan mı? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Harbi feyk için birbirimizi kırmaya değmez :D @yav: O da doğru. Ama adam boş konuşuyosun dedi ben de dolu konuşuyorum dedim. Komikti evet. Ama öyle lan, neden boş konuşayım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cotto Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Hmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Ben sana boş konuşuyosun demem de, şu 10 sayfadaki geçen polemik gerçekten BOŞ yahu böyle aynı şeyleri dönüp dönüp konuşuyo millet ne zaman girsem hep bi tarafta nil var. Mesaj kasmak için yapıyosun di mi doğru söyleX( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Hayır kassam noolcak ki başka madalya yok. :D Ayrıca tüm madalyalarımı da alabilirler yani ben patiye yazmayı seviyorum önemli olan o :) Kendimi savunuyorum abi ağır ithamlarda bulundular, resmen "dötüne demir girer umarım" dediler. Nasıl tartışmayayım. Bence de boş bi tartışma, ama onlar öyle diyince hem inciniyorum, hem de kızıp cevap vermek istiyorum. Öyle işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 nileppezdel said: Hayır kassam noolcak ki başka madalya yok. :D :D güldüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cotto Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Eee sende dötüne demir giren biriyle alay ettin Hıh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Alay etmedim be güldüm sadece :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar