Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

tarihin en şanssız hırsızı

yav

Öne çıkan mesajlar

Lorrotar said:
artık laf atıcak yer bulmadınız balona mı eder oldunuz?

nilep 3 senede 10000 i geçik mesaj atıcak kadar boş konuşmuşsun.al sana laf.

Yoo ben gayet dolu konuşarak geçtim.

Abi boşu boşuna laf atmayalım birbirimize yani ufak bi fikir ayrılığı bence bu. İlk görüşte ben koparım, sen kopmazsın. Ben kara mizahtan hoşlanırım. Bu bence güzel bi kara mizah örneği. Gerçek olmuş olması acı, resimlerin tamamına bakınca dha da acıdım tabi. Ben kan falan görmemiştim öyle küçücük popoya demir girmiş adam görüp kopmuştum.Resimleri görünce insan acıyor tabi. Ama sonuçta laf atmanı gerektirmez bence ilk başta gülmüş olman.

Ha o balonlu arkadaş zaten sosyalizmle hırsızlığı bağdaştırmış, baya garip laflar etmiş. Hırsızı iyi göstermeye çalışmış. Ondan laf ettim. Hırsızı iyi göstermeye çalışan herkese de laf ederim gayet..
Sosyal ağlarda paylaş

nileppezdel said:
Lorrotar said:
artık laf atıcak yer bulmadınız balona mı eder oldunuz?

nilep 3 senede 10000 i geçik mesaj atıcak kadar boş konuşmuşsun.al sana laf.

Yoo ben gayet dolu konuşarak geçtim.

geri kalanını okumadım da, şu 10 sayfadır tartıştığınız şeyden sonra buna çok pis güldüm mesela :D
Sosyal ağlarda paylaş

nileppezdel said:

Bi de bu bi lafa takılıp gerisini okumama tribine hastayım. Belirteyim dedim :)

gerisi beni veya alıntı üzerine söylediğim şeyi ilgilendirmiyor, niye okuyayım.

o halde birisini -herangi bir konuda- eleştirmeden önce forumda daha önce attığı 10k mesajı da okumalıyız o düz mantıkla. cevap vereyim dedim *gülücük*

bu muhabbette uzar şöyle bi 10 sayfa heralde :D aman nil gözünü seveyim
Sosyal ağlarda paylaş

Hayır kassam noolcak ki başka madalya yok. :D Ayrıca tüm madalyalarımı da alabilirler yani ben patiye yazmayı seviyorum önemli olan o :)

Kendimi savunuyorum abi ağır ithamlarda bulundular, resmen "dötüne demir girer umarım" dediler. Nasıl tartışmayayım. Bence de boş bi tartışma, ama onlar öyle diyince hem inciniyorum, hem de kızıp cevap vermek istiyorum. Öyle işte.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...