yav Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 o değil de amba mesaj kastınız ha güldüm gülmedim davasına sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 ahaha adamdan çok sizin güldü gülmedi olayınıza güldüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 @Lorrotar: Ulen adam hırsızlık yaparken ölüyomuş? Gören de sokakta kendi halinde yürürken kafasına tuğla düşmüş de ona gülüyoruz sanacak. Hırsızlığı seçtiği anda zaten ölüm dahil tüm bu riskleri göze alıyo adam, hepsi kendi seçimi. Ölürse de kendi pisliği yüzünden ölür. Kimse de burda empati kurmaya kalkmasın. Ha sen hayatta normal başka birinin ölen masum bir akrabasını aynı kefeye koyup gülersen zaten senin aradaki farkı anlayamamandan kaynaklanır. (Çok bariz bir farkı da anlarsın ama heralde be) Arada bi de o insan seni bulursa bi de o seni döver haklı olarak olan o olur. Ha, kimsenin akrabası durup dururken ya da masum haliyle ölse ona da gülmem. Ya da yolda yürüyen bi pati durup dururken dayak yiyip hastanelik olursa ona da gülmem. Ama sen ona güldün diye dövüp hastanelik ederlerse seni kahkahalarla güleriz forum olarak bence mesela :) Arada fark var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Ayrıca Öcalan ölse gülerim mesela.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Rewendor said: @Lorrotar: Ulen adam hırsızlık yaparken ölüyomuş? Gören de sokakta kendi halinde yürürken kafasına tuğla düşmüş de ona gülüyoruz sanacak. Hırsızlığı seçtiği anda zaten ölüm dahil tüm bu riskleri göze alıyo adam, hepsi kendi seçimi. Ölürse de kendi pisliği yüzünden ölür. Kimse de burda empati kurmaya kalkmasın. Ha sen hayatta normal başka birinin ölen masum bir akrabasını aynı kefeye koyup gülersen zaten senin aradaki farkı anlayamamandan kaynaklanır. (Çok bariz bir farkı da anlarsın ama heralde be) Arada bi de o insan seni bulursa bi de o seni döver haklı olarak olan o olur. Ha, kimsenin akrabası durup dururken ya da masum haliyle ölse ona da gülmem. Ya da yolda yürüyen bi pati durup dururken dayak yiyip hastanelik olursa ona da gülmem. Ama sen ona güldün diye dövüp hastanelik ederlerse seni kahkahalarla güleriz forum olarak bence mesela :) Arada fark var. ya sen anlamadın sanırım.adamın hırsız veya terörist olup olmaması umrumda değil.adam polisten kaçarken damdan düşüp kolunu kırmamış bak.barsakları delinmiş adamın ölüyomuş yahu.nesi komik yani bunun.riski almış diyosun. o zaman birinin bi akrabası kalp krizi geçirir topik açar buraya şu muhabbet de döner yani -sigara içiyomuydu? -içiyodu. -MEUAHEUAHEHU oldu mu yani?o riski almış adam?olmuyo dimi? bi insanın polisten kaçarken veya ne türlü olursa olsun,barsaklarının delinip yoğun bakımlık olması hiç komik değil yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Ahahaha bağlantıların süper lorrotar ya :D Bağırsakları herhangi bir şekilde deşilmemiş, kaçarken dötüne demir girmiş. Bu komik. Zaten karşıdan bi sopa girse de deşilse, ne komik olurdu ne de haber. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 tamam anlamamakta ısrar edin neyse.MEUAHEUAH ADAMIN KIÇINDAN DEMİR GEÇİP BARSAKLARI PARÇALANMIŞ.BİLİN BAKALIM NASIL?HEMDE POLİSTEN KAÇARKEN AHAHAHAHH.ADAM HIRSIZMIŞ MIAHEUAHAHAH. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Abi yazık da ben bağırsaklarının parçalanmasına gülmüyorum. Bak olay şu. -Adamın dötüne demir girmiş -Neee? Muahahhahahahahhaa :D:D:D -Ama bağırsakları parçalanmış -Yazık lan, ama hırsız boşver umrumda olmaz pis herif.. Ben böyle düşünüyorum. Ölseydi de üzülmezdim, çalmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 nileppezdel said: Ohahahahhahha sandalyeden düşüyodum yaaaa muhteşeeem :D Dwinz said: nileppezdel o adamın yerini sen olmanı istedim baya bi. o adama gülmedim ama sen öle düşsen baya bi gülerim be. adamın bu lafını gördükten sonra ona girse 1 sene facebook profili yaparım.iyice rezil olsun diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Lorrotar said: ya sen anlamadın sanırım.adamın hırsız veya terörist olup olmaması umrumda değil.adam polisten kaçarken damdan düşüp kolunu kırmamış bak.barsakları delinmiş adamın ölüyomuş yahu.nesi komik yani bunun.riski almış diyosun. o zaman birinin bi akrabası kalp krizi geçirir topik açar buraya şu muhabbet de döner yani -sigara içiyomuydu? -içiyodu. -MEUAHEUAHEHU oldu mu yani?o riski almış adam?olmuyo dimi? bi insanın polisten kaçarken veya ne türlü olursa olsun,barsaklarının delinip yoğun bakımlık olması hiç komik değil yani. Kusra bakma abi ben bu konuda katıyım. Öyle hani zorunluluktan karın tokluğuna falan olmadıkça (ki bu adamın öyle olmadığı belli) hırsızlık dolandırıcılık katillik falan yapan zarar ziyan insanların zarar görmesinden hatta ölmesinden zerre üzüntü duymam. Böyle zarar ziyan adam olmasa da farketmez, varsa da başına ne gelirse gelsin üzülmem. İster koluna girip derisini sıyırsın o azıcık bi zararla ister bağırsaklarını parçalasın olduğu gibi, isteseydi öldürebilirdi de o demir yine üzülmezdim zerre. Adam hırsız, pis zarar ziyan bi adam. Benim insancıllığım "zarar ziyan olmayan" masum insanlaradır sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Lan herkes de bana soktu demiri :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 bütün kötüleri de öldürüp polyanna şeklinde yaşıyalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Yoo daha önce de dedim, kendim elime demir alıp hırsız götü peşinden koşmam. Ya da hırsızlığa idam getirelim mi deseler ona da evet demem. Ama abi böle bi olay olmuş girmiş diye gösterirlerse de "iyi olmuş" derim gözümü kırpmadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Rewendor'a katılıyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 peki rewendor =). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 evine hırsız girdi, tabancan var çektin vurdun karanlıkta karnına geldi üzülücen mi hırsız için? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 ha bi de yak burdan şimdi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 ne var abi müze de o demirlerin evi asdfhdah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Eğer illa benim başıma geliyorsa olay: Tabancamı direk adama ateşlemem ben. Önce uyarırım. Genelde zaten kaçar. Ha olmadı en yakın cama falan ateş ederim. o silah sesi ve camların kırılma sesi zaten adamı kaçırır heralde korkudan ya da teslim falan olur polis çağrırım kaçmış ya da polis yakalamış olur ama ben vurmam. Ha hala kaçmayıp üstüme atlıyosa ve o arada silah ateş alır da karnına kurşun girerse falan da kendi aptallığıdır. Ha ama sevdiğim biri ya da hayatım tehlikedeyse o anda zerre düşünmem cammış korkutmakmış vururum neresinden vurduğuma da bakmam. Ha tabii o anda bu soğuk kanlılığı ve cesareti toplayıp insan canı alabilir miyim bilmiyorum da yapmam gereken budur bence. Ha, eve giren hırsızın durumu farklı tabii sonradan hani zorunluluktan açlıktan falan mecburen yaptığını duyduysam üzülürüm elbette. Ama suçluluk duymam. Zaten silahlı olduğumu bile bile üstüme atladıysa kendi hatasıdır tercihidir yine. Eğer benim başıma gelmiyosa olay: Dediğin gibi gerçeklemiş de bana gelip "x in evine hırsız girmiş adam da çekmiş tabancayı vurmuş. herif de zaten açlıktan deil göz koyduğundan hırsızlık yapıyomuş" derlerse de zerre üzülmem yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 dasaaa said: bLackcha0s said: bakıp nasıl gülüyosunuz lan içim ürperdi benim aynen.. =( kötü lan.. çok kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Gülsem mi korksam mı karar veremedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 iyi olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 ShadowFury said: Ya evet iğrenç, korkunç filan kabul, resimleri görünce ben de fena oldum da... Adam demir parmaklığın üzerine düşüp yamultmuş ya, komik tabi. Tamam bir insanın bu haline gülünmez ama hırsız olduğu için haketme faktörü devreye giriyo, bu yüzden acımıyorum haline. Bu durumda da komik geliyo. Ama yazık tabi. O ayrı. hırsız olduğu için bir şeyini çalsalar belki hak etmiş olur da, fiziksel acıyı hakettiğini söylemek biraz haksızlık oluyo bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Valla benim evime giren hırsız eğer benim de yapabilecek olanağım varsa (adam karateci ya da ne blim 200 kilo falan deilse ve sopama erişebildiysem falan mesela) eşşek sudan ya da polis karakoldan gelinceye kadar dayağını yemek suretiyle fiziksel acıyı hakeder :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuzseven Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Abi adam parmaklığı düşünce mi yamultmuş yoksa onu ordan çıkartmak için görevliler mi eğmiş eğer kendi yamulttuysa oha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar