LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Bende mi gelsem Amerika'ya ya. New York'ta kuzenlerim yasiyor, 3. kuzenimde IOWA'da universiteye gidecek falan. Ayrica Cloverfield'in en basinda ki apartman dairesini istiyorum ben NYC'de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 USC cok agir cakti ohio state'e. f the buckeyes! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 kahrolsun buckeyes, yaşasın ohio bobcats! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uyurgezer Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 oha güney afrika'da pati varmış. eski gerçi ama neyse. genede bi zamanlar varmış diyeyim. şu an swaziland'dayım. ocakta avustralya'ya gidiyorum bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Dude Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Berlin Teknik - Elektrotechnik Akilli olun okumayin bu bölümü. Ben ettim bir hata cikamiyorum icinden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar