Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dostlarımızın Günlüğü


micha

Öne çıkan mesajlar

Knocks ( Alman Çoban Köpeği )

Sevgili Günlük,

Dün akşam kardeşlerimin yanından ayrıldım.Son kez kendileri ile vedalaştık çok canım acıdı.Fakat yeni bir yuvam olucak sanırım.Yolculuk yaptık neye bindiğim belli olmayan bir şeyle yol biraz tuttumu ne = x . Uykum geldi çok tuttuğu için.Sonra yenis ahibimsanırım beni aldı ve yeni evime getirdi.Hiç bir şey yapasım yok çünkü nerde olduğumu bilmiyorum. Annem babamdanda ayrıldım. Nasıl alışıcam ki ben buraya = (( .
Bir çocuk var beni sürekli seviyor.Sanırım bana sahip çıkmaya çalışıyor.Her ismimi söylediğinde yüz vermiyorum çok kırgınım.Akşam saatlerinde 4 taafı kapalı bir yere getirdi ( Balkon ) Sanırım burası benim yeni evim. Mamamı ve suyumu getirdiler . Yedim bir şeyler =oP

Daha sonra sahibim olacak çocuk aldı beni dışrı cıkardı. Bir sürü insan var. Çok krkuyordum. fakat bana sımsıkı sarılıyordu.Alışmaya başladım galiba =))

Sabah kalktım ve sabah için yürüyüşe çıkardı beni ama boynumda bir şey var çok rahatsız ediyor.Birde onu bir şeyle çekiyor inadına yürümek istemiyorum onunla o çekeliyor. Ehh biraz cnaım acıdıgı için yürüyorum yapıcak bir şey yok.Yürüyüşten sonra tekrardan yuvam olacak yere geldim sabah yemegimi verdiler ve yemek tabagına yumulmadan evvel o kadar yuruyusten sonra balkona kakamı yaptım . Daha sonra sahibimkızdı bana . Sanırım buraya yapmamam gerekiyor.Ama daha tamolarak emin değilim. Neyse şimdi birazcık uyumam gerekiyor.Akşama tekrar döner yazarım =))
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Gece bahçede hareket eden birşey görünce neredeyse bütün gece havladım, niye anlamadım kardeşim kalktı da bana sus diye bağırdı?Oysa ben bahçeyi koruyordum. O gidince tekrar havlamaya başladım. Bir daha hareket etmeyince sıkıldım havlamayı bıraktım. Uzaktan o gıcık köpek havlamaya başladı bu sefer. Artis artis ona havladım bi süre sora sıkıldım, uyudum.

Güneş yükseldi hava ısınmaya başladı. Buranın sıcağı beni öldürüyo. Neyse ki annem her zamanki gibi evin girişine aldı beni. Ev çok serin ama sıkılıyorum yapıcak bişi yok, evde dolaşmama da izin vermiyolar. Kardeşim uyanınca bana bişiler dedi anlamadım. Ama hep bişiler diyo zaten. Kuyruk sallayıp yatmaya devam ettim. Gündüz boyunca yattım. Güneş batmaya yakın gene çıkardılar beni dışarı. Bi iki havladım bahçeyi dolaştım. Ben gecelerin adamıyım.

edit:

Tarçın adlı Golden Retriever köpeğim.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Sevgili günlük.

Bugün sahip ile beraber ciftlige gittik. Ufak kardeslerimi ve annemi babamı gordum . Canıma cıdı onları cok ozlemisim sarıldım koklastım birazcık. Daha sonra bana aşı yaptılar neden yaptılar bilmiyorum ama canım acıdı. Ama yinede eglenceli bir gundu oyun oynadık bugun sahiple bana top attı gidip kaptım. "Ver ver" dedi ama ne demek anlayamadım. Birde bugün "otur" diye bir komut ogrendim her oturdugumda beni sahip seviyor ve aferim diyor. Sanırım dogru bir sey yapıyorum. Aksamleyin sahibi cok yordum iki kere kaka yaptım ust uste temizlettim sahibe ama yinede beni cok seviyor. Sımarıklıgım ustumde odasını feth ettim sahibin. Fakat canım acıyor ateşim var. Aşıdan olabilir.. =((

Neyse sevgili günlük uyku vaktim geldi gözlerimde kapanıyor yavastan . Şimdilik kendine iyi bak =)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...