sg-1 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Kimse koymamış ben koyayım dedim, eksik kalmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Bu şarap güzel mi ki? Adı haricinde yani :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Güzel mi bilmem de adı çok iddialı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snefru Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 bunu kendiniz yapsanız tadı daha güzel oluyor da bu içki mi ya allah aşkına jagermeister rulz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lo-noise Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Ahududu, Karadut, Böğürtlen.. Özellikle de Karadut. Üzerine tanımam =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 yav said: Şirince'ye gittiğimizde almıştık biz kavunlusu güzeldi baya hatta şirincede mahzenlerde hepsinden biraz biraz deneyip hafiften kafayı bulma ihtimaliniz de var =p Kavunlu şarap süperdir evet hehe. Normalde hiç şarap sevmeme rağmen ben de bayılarak içmiştim :) Hoş Cardinal Melon varken yine pek bakmam kendisine ama güzeldir arada bir içmeye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EharD Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Ramazan ayında müslümanlar içki içmez. konu kilitlenmeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Eee Müslüman olmayanlar da var burada :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 KİM O KAFİR? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 lan çıksana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 abi pardon duşa kaçtım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snefru Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Sobieski Melon dururken Cardinal Melonda içilmez yahu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Hmm onu hiç denemedim bilmiyorum nası bişidir felan da, Cardinal Melon asla içilmez deildir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Jose said: bi iki hafta beklemek iyi olmuş ama. turşu mu yapıosun, ne bi iki haftası. çat çat koyuosun meyveleri sagria ya, içiosunuz sürahiden. (güncelleme: sürahiden içmeyin, bardağa koyun) hatta buraya on numara sangria tarifi yazayım, millet aramasın, yapsın evinde kendi sangriasını, havası olsun ortamda: bi litre capy elma alıosun (şimdi, sangria portakal suyuyla olur diyenler de var, tartıştık baya, bence elma suyuyla on numara oluo, portakal la acı oluo, ikisi ile ayrı ayrı denersiniz) 70cc lik bi şarap alıosun. bunları bi sürahiye döküosun. sonra 3 çorba kaşığı şeker ile bi sürü buz atıosun. ve 10cc voktayı gömüosun içine. hoop karıştırıosun. biraz limon kabuğu, elma ve portakal parçaları biraz da. bence meyvede gene elma ağırlıklı takılın, portakal asidi tadını bozuo abartınca. alın size kral sangria tuto su. bunu bekletiyomuyuz içmeden önce bide kırmızımı beyazmı şarap ayrıca dolucanın rose diye bi şarabı var o ne ayak ben çok seviyorum onuda olayı ne bilmiyorum hiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 mapushane usülü yapın en temizi. istediğiniz meyvenin suyunu bulun 1 lt, ağzını kapatabileceğiniz bir kaba koyun, içine bir avuç dolusu kadar ekmek içini 7-8 top olacak şekilde ufak ufak yoğurun sert şekilde, atın meyve suyunun içine, ağzını kapatın hava almayacak şekilde, 1 ay sonra alın için kafayı bulun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 vin cent markası artık bir çok tekel bayii, hipermarkette var.fabrikası da türkiyenin en büyük 5. şarap fabrikasıymış bu arada :) dışarıdan daha da ucuza bulabileceğin online sipariş siteleri de var. bu arada kavunlusu votkayla da süper gidiyormuş diye duydum şirincede mahsen sahibi bir abimden ama denemek nasip olmadı.ayrıca meyve tadını en yoğun ve gerçek alabileceğimiz meyve şarabı kavun imiş, çok bol olduğundan konsantre kullanılmıyormuş, direk kavunla yapılıyormuş. şirince nin boğazkeresi meşhurdur bide. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 EharD said: Ramazan ayında müslümanlar içki içmez. konu kilitlenmeli. Isin en aci yani da bunu gayet ciddi sekilde yazmis olman. Neyse, Generalim feci zugurtum. Anca kredi kartimla alabilirim. Kalan parami ay sonuna kadar otobuse vericem ise gidip gelirken =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Bekletmezsen onun ne farki kaldi kokteylden? Ayiptir, gunahtir, yaziktir saraba da meyvelere de. Oyle guruhu falan degilim bu isin. Toplasan alti ustu iki senedir yaparim, fazla iddiam yok yani. Ama ne biliyim, saraba elma suyu katip da ona sangria diyosan, biz bastan anlasamicaz zaten senle. http://en.wikipedia.org/wiki/Sangr%C3%ADa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zerokull Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Ulan bilinç altıma işledi ne biçim adamlarsınız gece saat 01:00 canım çekti içesim far. Şu saatte ankarada şarap aratıcaksınız. İşallah sopalı manyak zabıtalara denk gelmem :D. Başıma bişi gelirse topic'i açan şahısı sorumlu tutuyorum. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 bence hiç mantıklı değil git yarın migrostan falan al :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Hmm adam 1 de yazmış mesajı... Saat 3. 2 saattir "oh be buldum içiyorum" diye mesaj gelmemiş. Sanırım sopalı manyak zabıtalara denk geldi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 olm normal şaraptan daha güzel şirince meyveli şarapları. ayva falan mükemmel hele. vişne de çarpar adamı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 geçen yıl izmirden arkadaş getirmişti şirince meyveli şarapları izmirde tanıdık falan varsa ordan aldırabilirsin kipalarda falan varmış sanırım. vişnelisinin tadı çok güzeldi normal kırmızı şarabıda iyiydi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 http://www.sirincevines.com/shop/index.php?act=viewCat&catId=8 Soyle birsey buldum. Sanirim ayni sarap bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 aynen bunlar :)-D http://www.sirincevines.com/shop/index.php?act=viewProd&productId=136 bu şarabı çok beğenmiştim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar