Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Meyveli Şarap

di

Öne çıkan mesajlar

yav said:
Şirince'ye gittiğimizde almıştık biz kavunlusu güzeldi baya

hatta şirincede mahzenlerde hepsinden biraz biraz deneyip hafiften kafayı bulma ihtimaliniz de var =p

Kavunlu şarap süperdir evet hehe. Normalde hiç şarap sevmeme rağmen ben de bayılarak içmiştim :)

Hoş Cardinal Melon varken yine pek bakmam kendisine ama güzeldir arada bir içmeye
Sosyal ağlarda paylaş

Jose said:
bi iki hafta beklemek iyi olmuş ama.

turşu mu yapıosun, ne bi iki haftası. çat çat koyuosun meyveleri sagria ya, içiosunuz sürahiden. (güncelleme: sürahiden içmeyin, bardağa koyun)

hatta buraya on numara sangria tarifi yazayım, millet aramasın, yapsın evinde kendi sangriasını, havası olsun ortamda:

bi litre capy elma alıosun (şimdi, sangria portakal suyuyla olur diyenler de var, tartıştık baya, bence elma suyuyla on numara oluo, portakal la acı oluo, ikisi ile ayrı ayrı denersiniz) 70cc lik bi şarap alıosun. bunları bi sürahiye döküosun. sonra 3 çorba kaşığı şeker ile bi sürü buz atıosun. ve 10cc voktayı gömüosun içine. hoop karıştırıosun. biraz limon kabuğu, elma ve portakal parçaları biraz da. bence meyvede gene elma ağırlıklı takılın, portakal asidi tadını bozuo abartınca.

alın size kral sangria tuto su.

bunu bekletiyomuyuz içmeden önce
bide kırmızımı beyazmı şarap
ayrıca dolucanın rose diye bi şarabı var o ne ayak ben çok seviyorum onuda olayı ne bilmiyorum hiç
Sosyal ağlarda paylaş

mapushane usülü yapın en temizi.

istediğiniz meyvenin suyunu bulun 1 lt, ağzını kapatabileceğiniz bir kaba koyun, içine bir avuç dolusu kadar ekmek içini 7-8 top olacak şekilde ufak ufak yoğurun sert şekilde, atın meyve suyunun içine, ağzını kapatın hava almayacak şekilde, 1 ay sonra alın için kafayı bulun.
Sosyal ağlarda paylaş

vin cent markası artık bir çok tekel bayii, hipermarkette var.fabrikası da türkiyenin en büyük 5. şarap fabrikasıymış bu arada :)
dışarıdan daha da ucuza bulabileceğin online sipariş siteleri de var.
bu arada kavunlusu votkayla da süper gidiyormuş diye duydum şirincede mahsen sahibi bir abimden ama denemek nasip olmadı.ayrıca meyve tadını en yoğun ve gerçek alabileceğimiz meyve şarabı kavun imiş, çok bol olduğundan konsantre kullanılmıyormuş, direk kavunla yapılıyormuş.
şirince nin boğazkeresi meşhurdur bide.
Sosyal ağlarda paylaş

EharD said:
Ramazan ayında müslümanlar içki içmez. konu kilitlenmeli.

Isin en aci yani da bunu gayet ciddi sekilde yazmis olman.

Neyse,

Generalim feci zugurtum. Anca kredi kartimla alabilirim. Kalan parami ay sonuna kadar otobuse vericem ise gidip gelirken =)
Sosyal ağlarda paylaş

Bekletmezsen onun ne farki kaldi kokteylden? Ayiptir, gunahtir, yaziktir saraba da meyvelere de.

Oyle guruhu falan degilim bu isin. Toplasan alti ustu iki senedir yaparim, fazla iddiam yok yani. Ama ne biliyim, saraba elma suyu katip da ona sangria diyosan, biz bastan anlasamicaz zaten senle.

http://en.wikipedia.org/wiki/Sangr%C3%ADa
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...