Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Atatürk Hastanesi'nin sırrı nedir?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
@dasaaa

Bu forumda ulusulcıların görüşüne aykırı her türlü görüş bildiren akpli olamkla, liboş olmakla, troll olmakla suçlanıyor. Hemen hemen her türlü hakarete uğruyoruz yada en sonunda sabrızım taşıp biz o sınırı zorluyoruz. Bir noktadan sonra da belki gereçek hayatta asla bir araya gelmeyecek insanlar birleşip bu grupları oluşturuyor yada zorla bu guruplara sokuluyorlar.

Kusura bakmayın ama size sormadan edemeyeceğim. Madem guruplaşmayı sevmiyorsunuz ve bukadar karşısınız, o zaman en basitinden bu forumda niye bunun olmasına izin verdiniz?
Mesaj tarihi:
Rock said:
@dasaaa

Bu forumda ulusulcıların görüşüne aykırı her türlü görüş bildiren akpli olamkla, liboş olmakla, troll olmakla suçlanıyor. Hemen hemen her türlü hakarete uğruyoruz yada en sonunda sabrızım taşıp biz o sınırı zorluyoruz....

arkadaşım, hakaret edildiğinde üzerinde düğmesi var, dasaaa nın özel mesajı var, dyna, zegna var nefr var daha bir ton alan görevlisi/yönetici var birinden birine ulaş. hiç bişi yapılmıyormuş gibi mazlum ayağına yatma.

hakarete uğruyomuşmuşsunuz.

saçma sapan şeyler yazıyorsun sonra cevap alınca "ayşegul hanım ben hakarete uğradım" olmaz öyle.
Mesaj tarihi:
canım benim gruplaşan, hakaret edenler sizlersiniz. hani şimdi rabbena hep bana demeden tüm yazdıklarınızı okursanız herkesin diğerlerinin sabrını zorladığını, kendi düşüncesinde (skolastik denebilecek derecede) sabit ve katı olduğunu ve göreceksiniz. bizim sadece kurallar dahilinde olmayan şeylere müdahale hakkımızın olduğunu ve düşüncelerinize hoşgörü enjekte etme gibi bir imkanımızın olmadığını da hatırlatırım.

Aslında öm ile cevap vericektim ama böyle açık daha doğru olacak diye düşündüm, aynı sorulara sahip kişiler de cevabı görsünler. Konu "Atatürk Hastanesi'nin sırrı nedir?" olduğundan ötürü daha fazla uzatmıyoruz.

@rock + Rahan vb:
...ve sizler de daha fazla uzatmıyorsunuz. konu bu değil. demek ki yeri de burası değil
Mesaj tarihi:
ohoo konu süper kaymış lan.

"yazılanı ters tarafa çekmek" lafını bile ters tarafa çekip "ben sizdenim" diyerek "forumdaki akpliler ve üyelerin onlara bakış açısı" boyutuna geçirmeyi başarmışsın :D

yanlış anlaşılır felan, forumdaki akplileri veya benzeri bişiyi kastetmedim ben orda :)
konu nasıl gruplaşmalara geldi ben bile anlamadım...
  • Yeni Oluştur...