Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Atatürk Hastanesi'nin sırrı nedir?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Her gün Ulus'tan, Sıhhıye'den (bir sürü hastane var bu bölgelerde) dolmuşlara, otobüslere binip akın akın Bilkent'teki Atatürk Hastanesi'ne gidiyor insanlar.

İlginçtir, otobüsler, dolmuşlar, sakatların tedavi edildiği Askeri Rehabilitasyon merkezine giden yolda bırakıyor sakatları, ama Atatürk Hastanesi'nin kapısının önüne kadar gidiyorlar, üstelik iki kez geçiyorlar önünden.

Merak ettim nedir bu Atatürk Hastanesi'nin sırrı? Bedavaya bakıp bir de üstüne para felan mı veriyorlar? Her gelen kişiye milli piyango bileti felan mı hediye ediyorlar?
Neden taa Ulus'tan, Sıhhıye'den, o kadar hastaneyi bırakıp bir insan yarım saat yolu göze alarak buraya kadar gelir?

Ha bir de burda türbanlı kişiler çalışıyormuş (türbanlı doktor, türbanlı hemşire), ama hiç türbanlı kişilerin dolmuşla otobüsle gittiklerini görmedim. Belki de türbanlı kişilerin elit zenginler olduğundan dolayı olabilir diye düşündüm.
Mesaj tarihi:
Bone said:
chesterfield said:
türbanlı kişiler çok gizemliymiş

yazılanı ters tarafa çekmek huyu Horizon'dan gelmiş herhalde 8-)

ahah, abi ben sizdenim yanlışlık olmasın :>

Sadece sen tam emin olmadan varmışlı etmişli kelimeler kullanınca çok gizemli geldi bana içeride olanlar.
Mesaj tarihi:
Valeron said:
ayrıca özel hastaneyse bu hastane,türban yasağı ne alaka ki ? adam kendi hastanem taktırırım lan diyemiyo mu ? eğitim kurumu diil bişi diil

hepi sağlık bakanlığına bağlı sonuçta, diyemezler.
Mesaj tarihi:
Istanbul'da bir sürü özel hastanede baya bir türbanlı çalışan var.

Bu tartışmaları geçelim artık , Türkiye de kim güçlüyse onun dediği olur yasaların değil.Yapamazlar edemezler , nasıl olur diye ağlamanın vakti geçti artık
Mesaj tarihi:
Zlaneth said:
Özel üniversite de taktırırım ben diyebiliyo mu?

eğitim kurumlarını haricen sölemiştim. ama yasakmış hearlde.Türkiye hastanesi var İstanbulda alayı türbanlı (:D

edit:bu hastanede hemşireler türbanlı,benim sölediim hastanede.kapıdaki çalışan kızlar diil(hasta kabul fln)
Mesaj tarihi:
Valeron said:
hastanede hemşireler türbanlı,benim sölediim hastanede kapıdaki çalışan kızlar diil(hasta kabul fln)

sağlık bakanı göz yumduğundan memur ve doktorlar türban takabiliyorlar.
devlet hastanelerinde sağlık sigortası olmayanlar bedava muayene olabiliyor deniyor oda yalan. baştan aşağı yalan deryası.
Mesaj tarihi:
Göz yummak mı, özellikle türbanlılardan seçiliyor da işe alınıyor.

Hatta işe alınabilmek için kapanmak zorunda kalanlar var.

Mahalle baskısı değil, bildiğin devlet baskısı.
Mesaj tarihi:
Özel hastanelerde gayet türbanlı her sıfattan insan var. En basitinden İstanbul Maltepede Merkez Camisinin altında yer altı hastanesi kurmuş adamlar bir iki kez aciliyetten gittik yakın diye akıyorlar içerde gayet. Bilen bilir 10 metre doğusunda da Maltepenin her tarafında kameraları olan emniyet müdürlüğü vardır hani ..

Özellerde heralde bir zorunluluk yok ..
Mesaj tarihi:
Snefru said:
chesterfield said:
ahah, abi ben sizdenim yanlışlık olmasın :>

ne demek bu şimdi?

Sanırım akp gurubundan(horizon, sir, sanırım ben de varım, vs...) değilim demek istiyor.
Mesaj tarihi:
Snefru said:
Ama bunlar tamamen yanlış şeyler farkında olmadan kamplaşıyoruz.

amaç zaten o idi en başından beri. seçimlerden önce iyice keskinleştirmeye başlamışlardı tarafları, şimdi yavaş yavaş meyvalarını toplayacaklar.

o zaman da demiştim "sadece gruplandırıyorlar" diye.. şimdi de diyorum. sürü gibi akıyor herkes bu yola. ben demiyorum ki pollyanna olalım, anaokulu bebesi olalım, teletubbyler gibi sarılalım. hayır, görüşlerimiz farklı olsun. biz farklı olalım ama yaşama ve düşünce bildirme haklarına saldırmayalım. görüşlere müsamaha gösterelim. sen, ben, o diye ayırdıktan sonra, inanılmaz bir baskı ile diğer tarafın görüşlerine saygısızlık ettikten sonra elbette düzen daha da gerilecek, taraflar daha da agresifleşecek.

insanlıktan çıkmaya hazır ve nazır bir grup adrenalini yüksek genç sadece bunlar.. her iki taraf da haberin aslına astarına bakmadan çemkirebilir, ağızlarından köpükler saçarak hönkürüp, kükreyip sonra bunun düşücelerini ifade hakları olduğunu söyleyebilirler, gerçekten inanarak yaparlar bunları hem de!

artık "ammaaaan" modundayım şahsen. çok uğraşmayı istemiyorum. ama dozajın kaçtığını düşündüğüm anda, argo kullanıldığını gördüğüm her anda, bir kullanıcıya hakaret edildiğini gördüğüm her anda 1haftadan başlayacak cezalar. 3gün falan vermeyeceğim ya da mesaj yollamayacağım. yani kurallara uygun ve insanca tartışın (dediklerim sadece bu konu ile sınırlı ya da sadece bu kou yüzünden yazılmış değildir. onu da belirteyim)
  • Yeni Oluştur...