senko Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 ya bişiyi sorcam, hani şu tür resimler var ya. bunlardan bi tanesini tişörte bastırcam çok mu abest durur. yani dışarda bu konseptte bişi giyen adama oha öküze bak veya allahım nerdin gralı lan bu dermisiniz? arkadaşa sordum bu gün abi boşver daha farklı bişi bul, hem millet pek anlamaz bunun geyiğini dedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 direk bakıp ateist bu diye döverler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 milletin anlamaması bence daha güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 abi bunu bastırmayacam tabii hani bu konseptteki fotolar örneği için netten ilk bulduğumu koydum oraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 dövme olayını geç öyle bişey olmaz çok saçma muhitlere gitmediğin sürece ama tişört abes kaçar. ben bu şekilde baskılı tişört giyilecekse inanılmaz yaratıcı olmadığı sürece giyilmemesi taraftarıyım. kötü görünüyor bence insanların üzerinde baskılı tişörtler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 kendini tarz sanan bi mal MEUAHEUA diye kendi aralarında dalga geçebilir böyle uzaktan bakanlar. bunun içinde benim görüşümde vardır bu konu hakkında.yanlış anlama kaba olanı değil benimki =) ama pek sevmem ben bu tip t shirt,nasıl diyim,daha sade olucak. bu tshirt gibi mesela böyle yatay çizgili.renk seçimi farklı olabilir tabi.neyse.ben tavsiye etmiyorum işin özü çünkü sevmem =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 aa çizgili giyiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 bende sade minimalist tişörtleri severim de arkadaşlarla gaza geldik işte bende dedim bi tane de böyle esprili bişeyim olsun dedim. ama benimde içime sinmedi şu motivational resimleri bastırmak, başka bişiler aricam bu arada önerisi olan varsa çekinmesin söylesin veyahut göstersin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 haha, bakarsın moda olur herkes akın akın motivational resim bastırmaya gider. istiklalde 10 kişiden 6sında bunlardan falan oluyomuş =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 eğer adam gibisinden bir şey bulursan olabilir,baskılı tişört de güzel bir şeydir =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar