Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Darısı, Amerika'nın da başına!

fedaykin

Öne çıkan mesajlar

Evet esir alınan veya ölen Amerikan askerlerine üzülme konusu ayrı, yani insan olarak evet ben de üzülüyorum tabii ki içinde bulundukları duruma. Daha önce de yazmıştım; o saldırı sona erdiğinde kaç Amerikalı kaç Iraklı ölmüş diye düşünmeyeceğim ilk olarak, kaç "insan" ölmüş diye bakacağım neye malolduğunu hesaplarken.
Üniforma bağlar beni derken kastettiğim o, insanların para ve güç arzusu dışında hiçbir dayanağı olmayan bir savaşta ölmesi şartsa bunların savaşı başlatan ve saldırdığı halka zaten yıllardır acı çektirmekte olanlar olmasını tercih ederim.
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 yıl sonra ...
Bu konunun yukarılara doğru yükselme vakti gelmişte geçiyor bile.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

bi fransız gastesi de şey demiş:
"ırak üç parçaya ayrılıcak.
1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Sosyal ağlarda paylaş

kısaca up

Bugün yaşananlara ışık tutması açısından bence yararlı bir başlık.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

bi fransız gastesi de şey demiş:
"ırak üç parçaya ayrılıcak.
1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Sosyal ağlarda paylaş

belki biz 10 sene sora bu konuyu okurken amerika yine aynı amerika olcak, adamların topu ... neyse =)[signature][hline]Bıshop, 31 Mart 2004 22:19 tarihinde demiş ki:
ya şimdi öle bişi olsa cıkar derimki "ya birader ben lolitacıyım böle resim yaparım" ...
...ee reziilim tabi kız olsam kendim lolita olurum o yaşta, cahilmişim pişmanım
;;suicidal icq

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...