Nefr Mesaj tarihi: Mart 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2003 Evet esir alınan veya ölen Amerikan askerlerine üzülme konusu ayrı, yani insan olarak evet ben de üzülüyorum tabii ki içinde bulundukları duruma. Daha önce de yazmıştım; o saldırı sona erdiğinde kaç Amerikalı kaç Iraklı ölmüş diye düşünmeyeceğim ilk olarak, kaç "insan" ölmüş diye bakacağım neye malolduğunu hesaplarken. Üniforma bağlar beni derken kastettiğim o, insanların para ve güç arzusu dışında hiçbir dayanağı olmayan bir savaşta ölmesi şartsa bunların savaşı başlatan ve saldırdığı halka zaten yıllardır acı çektirmekte olanlar olmasını tercih ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Bu konunun yukarılara doğru yükselme vakti gelmişte geçiyor bile.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 bu konunun yukarı yükselme vakti=? niye? anlamdım açıkçası..ksra bakma da..[signature][hline]doğum acıdır yaşam acıdır ölüm acıdır aslında hepsi aynıdır... :rock:To LiVe iS To Die:rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 kısaca up Bugün yaşananlara ışık tutması açısından bence yararlı bir başlık.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durlag Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 GEneralim emredin girelim ABD ye bizde ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 belki biz 10 sene sora bu konuyu okurken amerika yine aynı amerika olcak, adamların topu ... neyse =)[signature][hline]Bıshop, 31 Mart 2004 22:19 tarihinde demiş ki: ya şimdi öle bişi olsa cıkar derimki "ya birader ben lolitacıyım böle resim yaparım" ... ...ee reziilim tabi kız olsam kendim lolita olurum o yaşta, cahilmişim pişmanım ;;suicidal icq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar