Bombi Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 allah belanızı versin küçük sinekler. hayattan bezdirdiniz adamı :X şuan odamda tüylerim diken diken sağa sola zıplamaktayım IYKKK iğrençler ya sinirlerim bozuldu. uff rahat bırakın beni :(
Mew Mew Squad Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 benim odamdaki sari isiga bahceden 1 boluk ucan karinca gelmisti donuyolardi altinda 30 tane falan isigi kapatip kactim baska yere,10 dakka sonra dondugumde yoktular cami kapadim sonra
Bombi Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 ya işte. ne denir.. küçük sinek? =( KABUS GİBİ BİŞİ YA
Bombi Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 öeh sivri sinek değil artık daha neler :D ya...küçük sinek vardır ya? bi ben mi biliyorum bunları? hem ayrıca iki sabahdır dudagıma konmasıyla uyanıyorum bu yaratıkların, çok korkunc ıyvvvv =(
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Bombi said: öeh sivri sinek değil artık daha neler :D ya...küçük sinek vardır ya? bi ben mi biliyorum bunları? hem ayrıca iki sabahdır dudagıma konmasıyla uyanıyorum bu yaratıkların, çok korkunc ıyvvvv =( sürüler halinde dolanan sineklerden mi böle havada asılı dururlar.
eregorn2 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Mortis said: demek ki adanada sinek öpüosunuz. walla böle saçma bi isim vermişiz
Bombi Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 lol ben şaka yapıyosun sanmıştım. OF YETTİ BU MUCUKLARDAN ÇEKTİĞİM. :X az önce tekiyle boğuştum. ilginç anlardı.. neyse böyle işte.
eregorn2 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 mor ışıklı bişi var ya ondan al... çalıştır... sonra karnavalı izle :D
Bombi Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 ya o cızırt cuzurt sesler çıkarınca ben daha bi fena oluyorum. uuuvvvv.
eregorn2 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 bu kadar işkence etmişler sana... bence sıra sende
Bombi Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 vohov süper skillerimle ikisini havada kaptımda... nerden geliyorlar ya sanırım odamda bi sürü var. :(
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 öldürüp öldürüp sonra klavyeye tutuosun di m o ellerle
eregorn2 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 odayı yakın zamanda ilaçlattır... yumurta bırakmış olabilirler
Asgard Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 yumurta dedin canım cekti olsada yesek simdi
Bombi Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 uhsduah mortis düşündüğün şeye bak evet klavyem beyaz-sarı sinek sıvısı doldu :D uf evet bencede kesin yumurta bırakmışkar bi yere bnetorlar :X
Laraken Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 böle yazlıklarda tuvaletlerden küçük olanını mesken tutmuş sineklerden mi? böle işerken kafayı kaldırınca arsız gibi yerini değiştirmeden durur öyle duvarda. sapık mıdır nedir arkadaş.
slickers Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 u küçük sinekler meyve sinekleri sanırsam çürümüş bir şeye veya çöpe gelirler ortadan kaldır sorunu çöz
Bombi Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 ! evet evet! işte buydu aradığım kelime! sağol varol slickers >:D<
Laraken Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 artık adlarıyla çağırabilirim onları! bu mu
0ne Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Yabi odası çürümüş şeyler yada çöple mi dolu?Iyvvvvvv
Öne çıkan mesajlar