Bombi Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 allah belanızı versin küçük sinekler. hayattan bezdirdiniz adamı :X şuan odamda tüylerim diken diken sağa sola zıplamaktayım IYKKK iğrençler ya sinirlerim bozuldu. uff rahat bırakın beni :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 küçük sinek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mew Mew Squad Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 benim odamdaki sari isiga bahceden 1 boluk ucan karinca gelmisti donuyolardi altinda 30 tane falan isigi kapatip kactim baska yere,10 dakka sonra dondugumde yoktular cami kapadim sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bombi Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 ya işte. ne denir.. küçük sinek? =( KABUS GİBİ BİŞİ YA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 sivri sinek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 adanada mucuk deriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bombi Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 öeh sivri sinek değil artık daha neler :D ya...küçük sinek vardır ya? bi ben mi biliyorum bunları? hem ayrıca iki sabahdır dudagıma konmasıyla uyanıyorum bu yaratıkların, çok korkunc ıyvvvv =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 demek ki adanada sinek öpüosunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Bombi said: öeh sivri sinek değil artık daha neler :D ya...küçük sinek vardır ya? bi ben mi biliyorum bunları? hem ayrıca iki sabahdır dudagıma konmasıyla uyanıyorum bu yaratıkların, çok korkunc ıyvvvv =( sürüler halinde dolanan sineklerden mi böle havada asılı dururlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Mortis said: demek ki adanada sinek öpüosunuz. walla böle saçma bi isim vermişiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bombi Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 lol ben şaka yapıyosun sanmıştım. OF YETTİ BU MUCUKLARDAN ÇEKTİĞİM. :X az önce tekiyle boğuştum. ilginç anlardı.. neyse böyle işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 mor ışıklı bişi var ya ondan al... çalıştır... sonra karnavalı izle :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bombi Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 ya o cızırt cuzurt sesler çıkarınca ben daha bi fena oluyorum. uuuvvvv. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 üvez denir onlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 bu kadar işkence etmişler sana... bence sıra sende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bombi Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 vohov süper skillerimle ikisini havada kaptımda... nerden geliyorlar ya sanırım odamda bi sürü var. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 öldürüp öldürüp sonra klavyeye tutuosun di m o ellerle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 odayı yakın zamanda ilaçlattır... yumurta bırakmış olabilirler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 yumurta dedin canım cekti olsada yesek simdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bombi Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 uhsduah mortis düşündüğün şeye bak evet klavyem beyaz-sarı sinek sıvısı doldu :D uf evet bencede kesin yumurta bırakmışkar bi yere bnetorlar :X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 böle yazlıklarda tuvaletlerden küçük olanını mesken tutmuş sineklerden mi? böle işerken kafayı kaldırınca arsız gibi yerini değiştirmeden durur öyle duvarda. sapık mıdır nedir arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 u küçük sinekler meyve sinekleri sanırsam çürümüş bir şeye veya çöpe gelirler ortadan kaldır sorunu çöz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bombi Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 ! evet evet! işte buydu aradığım kelime! sağol varol slickers >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 artık adlarıyla çağırabilirim onları! bu mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Yabi odası çürümüş şeyler yada çöple mi dolu?Iyvvvvvv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar