batu Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 Oyunu dl etim login ekraninda bekliyorum :) ama bu cd key in gelecegi yok galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exorcize Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 1 hafta oldu hala Yok Cdkey.Ne Şanssız Adamız Ya[signature][hline]We will survive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noodles Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Walla Bende aLalı 15 gun oLdu Ama Hala Yok cd Key Bende Senin Gibi Şansızım. Ps:Kimsede FazLa Yoqmu :D[signature][hline] Luis Jeunesse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 ben 4 adres verdim posta için hala çıt yok bende ragnarok yüklemeye başladım :)[signature][hline]sonunda yeniledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aron-Caldwell Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 gelmio acc filan yalan bana birisi bir acc versin off :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aron-Caldwell Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Yeni server acılana kadar gelmicekmiş cdkey dogrumudur?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 yeni serverlar açıldı ama yine de gelmedi[signature][hline]He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
avp Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 web sitesinden download'i gayet hizli yapiyor 150kb/s ile indirdim ben :) ama lisans key gelmedi sanirim durdurdular :([signature][hline]nedir bu avp? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ArchAngeL Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Bana Cd-Key in gelmesi 4 gün sürdü ( Form doldurulduğu zamanlarda başvurmuştum yaklasık 1 ay önce ) fakat daha sonraki bütün denemelerim sonuc vermedi. Cok arkadasım yaklasık 10 kişi kadar her biri 3 er mailden farklı ip lerden denediler ama sadece 1 ine geldi onada henüz cd-key ulaşmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar