LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Apple 9 eylulde yeni bir konferans veriyor ve yeni iPod Nano ve iPod Touch'i duyuracak. MacBook'lar ise duyurulacak mi bilmiyoruz. iPod Nano: http://images.macrumors.com/article/2008/09/04/053447-Screen_Protector_for_iPod_Nano_4th_Gen_Welcome_OEM_ODM__400.jpg iPod Touch'a GPS eklenmis ve biraz daha inceltilmis deniyor. http://images.macrumors.com/article/2008/09/03/133402-touch2g_400.jpg MacBook'lar ise tam olarak belli degil fakat Apple soyle bir cihazin patentini aldi: http://images.macrumors.com/article/2008/08/28/121138-keyboard.jpg Bakalim 9 eylulde ne gibi aciklamalar yapacaklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 o parmaklar ne lan, insan kullanmicak heralde o aleti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 ipod nano yeni cıktı zaten el insaf bidaha mı yeni versiyonu cıkıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Nano bence fake. Daha yeni ufak ama şişko tasarıma geçti adamlar, eğer yenisi buysa bir önceki neslin aynısı olacak resmen. Nano da yenilik beklemiyorum açıkçası ama olabilir. iPod Touch evet GPS gelecekmiş. Güzel. O dokonmatik yeni mac de uzun süredir tartışılıyor forumlarda. Mac Tablet gelebilir bence, çok da enteresan olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 lan daha macbook promu alali 2 hafta olmadi insaf be utanin. gerci dokunmatik pek sevmiyorum eger oyle bisi cikarsa memnun olurum bunu aldigima, yoksa umarim receipti kaybetmemisimdir iade ederim hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 O yukarda ki MacBook dizayn'i degil aslinda, ayri bir tablet. MacBook'lara ve prolara klavyenin altina buyuk multitouch pad'ler eklenecek diye biliyorum. Nano fake degil artik, bir suru manufacturer bu dizaynda case'ler yapmaya baslamis. http://images.macrumors.com/article/2008/09/01/125728-ipodnano4g_400.jpg Valla iPhone alicam dedim alamadim, GPS'li touch mu alsam benim Touch'u satip? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Penthesilea said: lan daha macbook promu alali 2 hafta olmadi insaf be utanin. gerci dokunmatik pek sevmiyorum eger oyle bisi cikarsa memnun olurum bunu aldigima, yoksa umarim receipti kaybetmemisimdir iade ederim hehe hehe bende de benzeri bir durum olmuştu. bende dokunmatikden nefret ediyorum. bide apple şu macbook ve imac'leri geç yenilerse süper olur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 LathspeLL said: O yukarda ki MacBook dizayn'i degil aslinda, ayri bir tablet. MacBook'lara ve prolara klavyenin altina buyuk multitouch pad'ler eklenecek diye biliyorum. Klavyenin altına diye duymadım ben, benim bildiğim ekrandan ibaret büyük bir tablet. 11 ya da 12 inç olur bu, multi touch ekran koyarlar, çok da kral olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Iste o ayri, ekrandan olusan apayri bir tablet pc gibi bisey olacak muhtemelen. Macbooklar ise multitouch ile donatilacak tahminen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Bu arada yeni iPod Nano'lar çıkmış. http://www.apple.com/ipodnano/ Resmen eski tasarıma geri döndü adamlar :) İyi yaptılar gibi. Şişko ipodnano ya zor alışmıştık, şimdi eskisine nasıl geri döneceğiz sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Bill Gates Steve Jobs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 macbooklari da tanitsalar iyi olurmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Bugun gittim Apple Store'a Ipod Touch'a ve Ipod Nano'ya baktim. Nano efsane olmus, acaip ince, acaip seker. Dalga geciyor adamlar resmen, bayildim. Touch incelmis hafiften, speaker eklemisler ama cok kalitesiz, zaten konferansta iyi olmadigini soylemislerdi. Beni cezbetmedi yani. Bende ki Touch'i sattiramaz bu Touch 2g. GPS ekleselerdi olabilirdi. Benim asil merak ettigim su 79$'lik yeni dual-drive kulakliklar. Piyasada ki diger dual-drive kulakliklara gore coook ucuz. Merak ediyorum kalitesini, eger iyiyse direk kapicam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar