Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dünya Kupası Eleme Grubu 1. Maçı: Ermenistan - Türkiye 6/9/08

Cthulhu

Öne çıkan mesajlar

Saha kötü diye şişirin demiş Terim belli ki, e bizde de şişirileni alacak bi tek Mevlüt var, o da heyecandan mıdır nedir pek bi telaşlıydı, acemilikler yaptı.

Neyse, geç de olsa gelen gollerle 3 puan cepte. Artık önümüzdeki Belçika maçına bakalım.
Sosyal ağlarda paylaş

Amerika Açık Turnuvası yarı final maçları ile Milli maçı dönüşümlü olarak izledim de da takım maalesef hiç tat vermiyor. Ermenistan maçını büyük bir heyecanla bekliyordum ama beklediğim baskın, dominant futbolu sergileyemedik. Herkes koşuşturuyor ama çok boş koşuyoruz ara sıra, oyuncularımız birbirine giriyor. Mahalle maçı gibi bir topa 4 kişi giriyor, karambolden kim alırsa alıyor..

Oyuncu bazında 2-3 isme değineceğim dikkatimi çeken.. Emre'yi beklediğimden daha iyi buldum. Hele ki bu kadar kötü bir zeminde ve sert oynayan bir rakibe karşı hiç fena değildi bence, takımın geri kalanına göre. Onun dışında Arda ilk yarı çok sönüktü ama 2.yarı takımın biraz kıpırdamış olmasında payı büyük, toparladı takımı biraz.. Ayrıca Gökhan Gönül anlamadığım bir şekilde çok kötü.. İyi oyuncu, çok iyi oyuncu ama formsuz olduğu çok belli, ısrar etmeye gerek yok, başkası tercih edilebilir şu sıralar.

Tüm herşeye rağmen hiçbir dakika maçta puan kaybı yapabileceğimiz aklıma gelmedi.. Zaten bizim takımın ölüsünü bile yenecek güçte değil Ermenistan, ama bu oyunla bırakın İspanya'yı Bosna-Hersek ve Belçika'ya karşı dahi zorlanırız. O maçlara daha çok var, neler değişir bilinmez ama EURO 2008'deki ruhunu kaybetmiş gibi geldi takım bana. Biraz doygunluk mu ne var sanki...

EURO 2008 sonrası grup lideri olabilir miyiz biz burada acaba demiştim, ama zor görünüyor. İkinciliğimiz garanti gibi, o konuda problem yaşayacağımızı düşünmüyorum. Ama yine play-off stresi, sıkıntısı yaşamak istemiyorum, o yüzden umarım bir an önce toparlanabiliriz...

Not: Zemin de son derece berbattı. Kötü oyunun tek sebebi bu değildi elbette ama birçok sebepten biriydi.
Sosyal ağlarda paylaş

türkiye ne zaman elemelerde tat vermiş ki zaten? bi turnuvaya da ucu ucuna katılmayalım, şöyle 3-5 puan fark yapalım ya.

ispanya bizi çiğ çiğ yer benden söylemesi. gökhan zan ve servet problemine acil çözüm lazım. ibrahim toraman gökhan zan değişikliği ile bu sorun çözülebilir ama servet ne kadar iyi olsa da çok dağınık ve hata yapma riskiyle oynuyor.

nasıl yapıcaz bilemiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
maçı çeşmede penguen restoranda izledim babamla
karşı masada mustafa denizli vardı :)

izlerken baktım not falan alıyor
içimden şimdi yayın gitse napar acaba diye düşünürken 2. yarıda yayın gitti sinyal yok
maç bitimine yakın bi kalktım başka yere baktım gol attık baktıgım gibi 2. gol

sonra geri geldim dedim 2.yi attık o sırada maç bitti sinyal geldi :P

nası kızdı adam restoran sahibine bi düzeltemediler

meğer üst katta cocuk temizlik yaparken uydu kablosuna takılmış da kabloyu çekmiş hehe
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...