Baluu Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Gökhan Gönül'ün ne işi var milli takımda diye yazanlar olmuş sağa sola, maçı izlemedim ama, naaptı ki gökhan bu kadar yazılmış ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Saha kötü diye şişirin demiş Terim belli ki, e bizde de şişirileni alacak bi tek Mevlüt var, o da heyecandan mıdır nedir pek bi telaşlıydı, acemilikler yaptı. Neyse, geç de olsa gelen gollerle 3 puan cepte. Artık önümüzdeki Belçika maçına bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Abi sabri stoper oynasa gökhan zandan iyi oynar, bu herifi kim futbolcu yapmış xD Adamın futbol zekası 2 maddeden oluşuyor: -Ceza sahasına yaklaşan her topu taca at. -Rakip seni geçerse tak çelmeyi indir herifi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 3 madde 2 değil. Sonuncusunu unuttun. 3 - Darbe alırsan camdan adam moduna geç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Baluu said: Gökhan Gönül'ün ne işi var milli takımda diye yazanlar olmuş sağa sola, maçı izlemedim ama, naaptı ki gökhan bu kadar yazılmış ? yok abi gönül değil gökhan zan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 eregorn2 said: terim gol atanları maçtan çıkardı :D o yüzden 3 gelmedi :D semih belki de tuncay neden çıktı ki? eski sayfalarda dedim çok kötü oynadı eyvallah ama tuncay klasiktir,gol attıktansonra gaza gelir..bi 15 dakika falan süper oynar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 istedii kadar klasik olsun kötü oynadı... sevmem zati tuncayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 tamam da o kadar beklediysen on dakika daha bekle yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 oda doğru ama taze bacakda gerekti maça... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 bütün ermenileri tek tek öpüom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 biz burda dalga geçiorz da en zor deplasmanlardan biriydi bence grupta kötü futbol iyi skor (Y) kurtardı gene fatih terim maça kazımla başlasa çok daha önce gol atardık bence çnküüüü . . . . . . . . . . KAZIM > ALL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Franchi Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Amerika Açık Turnuvası yarı final maçları ile Milli maçı dönüşümlü olarak izledim de da takım maalesef hiç tat vermiyor. Ermenistan maçını büyük bir heyecanla bekliyordum ama beklediğim baskın, dominant futbolu sergileyemedik. Herkes koşuşturuyor ama çok boş koşuyoruz ara sıra, oyuncularımız birbirine giriyor. Mahalle maçı gibi bir topa 4 kişi giriyor, karambolden kim alırsa alıyor.. Oyuncu bazında 2-3 isme değineceğim dikkatimi çeken.. Emre'yi beklediğimden daha iyi buldum. Hele ki bu kadar kötü bir zeminde ve sert oynayan bir rakibe karşı hiç fena değildi bence, takımın geri kalanına göre. Onun dışında Arda ilk yarı çok sönüktü ama 2.yarı takımın biraz kıpırdamış olmasında payı büyük, toparladı takımı biraz.. Ayrıca Gökhan Gönül anlamadığım bir şekilde çok kötü.. İyi oyuncu, çok iyi oyuncu ama formsuz olduğu çok belli, ısrar etmeye gerek yok, başkası tercih edilebilir şu sıralar. Tüm herşeye rağmen hiçbir dakika maçta puan kaybı yapabileceğimiz aklıma gelmedi.. Zaten bizim takımın ölüsünü bile yenecek güçte değil Ermenistan, ama bu oyunla bırakın İspanya'yı Bosna-Hersek ve Belçika'ya karşı dahi zorlanırız. O maçlara daha çok var, neler değişir bilinmez ama EURO 2008'deki ruhunu kaybetmiş gibi geldi takım bana. Biraz doygunluk mu ne var sanki... EURO 2008 sonrası grup lideri olabilir miyiz biz burada acaba demiştim, ama zor görünüyor. İkinciliğimiz garanti gibi, o konuda problem yaşayacağımızı düşünmüyorum. Ama yine play-off stresi, sıkıntısı yaşamak istemiyorum, o yüzden umarım bir an önce toparlanabiliriz... Not: Zemin de son derece berbattı. Kötü oyunun tek sebebi bu değildi elbette ama birçok sebepten biriydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 değişikliklere akdar kötü bir maç sonrasında eh işte öyle böyle kazandık ama belçika maçında çok çok daha iyi olmazmız gerekir. KADIKÖY'de şenlik istiyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 türkiye ne zaman elemelerde tat vermiş ki zaten? bi turnuvaya da ucu ucuna katılmayalım, şöyle 3-5 puan fark yapalım ya. ispanya bizi çiğ çiğ yer benden söylemesi. gökhan zan ve servet problemine acil çözüm lazım. ibrahim toraman gökhan zan değişikliği ile bu sorun çözülebilir ama servet ne kadar iyi olsa da çok dağınık ve hata yapma riskiyle oynuyor. nasıl yapıcaz bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Belçika maçı nerde oynanıyo ? stad olarak.. edit : Şükrü Saraçoğlu'ymuş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 maçı çeşmede penguen restoranda izledim babamla karşı masada mustafa denizli vardı :) izlerken baktım not falan alıyor içimden şimdi yayın gitse napar acaba diye düşünürken 2. yarıda yayın gitti sinyal yok maç bitimine yakın bi kalktım başka yere baktım gol attık baktıgım gibi 2. gol sonra geri geldim dedim 2.yi attık o sırada maç bitti sinyal geldi :P nası kızdı adam restoran sahibine bi düzeltemediler meğer üst katta cocuk temizlik yaparken uydu kablosuna takılmış da kabloyu çekmiş hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xinroth Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 sexdrugsrocknroll said: 11 de 7 fenerli tuncayla ariyelloyu sayarsan niye sayıcaksın ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Ümit milli takım da Çek'leri yenmiş 16 puanla grup liderliğindeyiz,tek maçları kaldı o da Ermenistan ile. Olimpiyatlarda futboldan temsil edilmemiz açısından falan önem taşıyor bu ümit milli başarılar,güzel olmuş. ps : 2-0 skor goller Aydın Karabuluttan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar