Llama Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 ismini özel msj atında ekleyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shutdown Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 2. ERGENOKON KURMAYA HAZIR OLANLAR PM ATSIN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuzseven Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Chat ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 çete savaşları? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 O YEEEEEEEEEEEE! pokerinden başka pek bişey bilmediğim facebookta süper bişey bulfum. şu çete bokunun engelleme seçeneği varmış. bi bastım mis gibi oldu news feed rahatladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 harbi deste deste geliyor ne lan bu çok mu güzel anlamadım ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Laraken said: harbi deste deste geliyor ne lan bu çok mu güzel anlamadım ki? harbiden agalar beyav. ulan bıktım her gün farklı iki kişi davet gönderiyo. bu ne lan böyle bıktım yeminlen. yoksay diye diye ben yoruldum adamlar beni savaşa çağırmaktan bıkmadı. adı da boktan applicationın.o ne lan çete savaşları. adam çaarınca da nedir para mı kazanıyosunuz. duyun ulan feryadımı!11 ramazan ramazan savaştıınız yetmiyo adam çaarmayın bari başka asdasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 JOIN NOW PATİGENEKON! Şimdi katıl ve fazladan günde %5 experience kazan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Eternalus said: O YEEEEEEEEEEEE! pokerinden başka pek bişey bilmediğim facebookta süper bişey bulfum. şu çete bokunun engelleme seçeneği varmış. bi bastım mis gibi oldu news feed rahatladı +12312 engelleme seçeneği 10 numara gerçekten =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar