shutdown Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 2. ERGENOKON KURMAYA HAZIR OLANLAR PM ATSIN
Eternalus Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 O YEEEEEEEEEEEE! pokerinden başka pek bişey bilmediğim facebookta süper bişey bulfum. şu çete bokunun engelleme seçeneği varmış. bi bastım mis gibi oldu news feed rahatladı
Laraken Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 harbi deste deste geliyor ne lan bu çok mu güzel anlamadım ki?
FromTheHell Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Laraken said: harbi deste deste geliyor ne lan bu çok mu güzel anlamadım ki? harbiden agalar beyav. ulan bıktım her gün farklı iki kişi davet gönderiyo. bu ne lan böyle bıktım yeminlen. yoksay diye diye ben yoruldum adamlar beni savaşa çağırmaktan bıkmadı. adı da boktan applicationın.o ne lan çete savaşları. adam çaarınca da nedir para mı kazanıyosunuz. duyun ulan feryadımı!11 ramazan ramazan savaştıınız yetmiyo adam çaarmayın bari başka asdasdf
SturmVogel Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 JOIN NOW PATİGENEKON! Şimdi katıl ve fazladan günde %5 experience kazan!
DeathLord Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Eternalus said: O YEEEEEEEEEEEE! pokerinden başka pek bişey bilmediğim facebookta süper bişey bulfum. şu çete bokunun engelleme seçeneği varmış. bi bastım mis gibi oldu news feed rahatladı +12312 engelleme seçeneği 10 numara gerçekten =)
Öne çıkan mesajlar