Mighty_THoR Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 tka+doctor ölümsüz combo anca rifleman alırsa alır üstünede birşey tanımam[signature][hline]Özhan Canaydın demiş ki "vatan haini mektebi sultaniye pankartını açanları kınıyorum" bir hafta sonra vergi daireside demiş ki "galatasaray klübünün vergi kaçırdığı tespit edilmiş olduğundan dolayı 1 trilyon lira cezaya çarptırılmıştır" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Unholy Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 Swordsman+Rifleman TKM+Rifleman Combat Medic+Rifleman Bunlar bence PvP de gerçekten sağlam olabilecek kombinasyonlar... Saygılarımla...[signature][hline]Karanlıga bakarken dikkatli ol evlat... Neden diyecek olursan;Sen karanlıga bakarken karanlıkta.. Sana ve senin derinliklerine bakar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dethatt Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 fencer+doctor tkm iyide sonucta bi tek kinetic vuruyor. fencer in elinde iyi bi ackly bone la yapilmis stun baton varsa ve dodge skill tape leri bulduysa zaten varolan dodge uyla rifleman den baska alabilecek birini tanimiyorum ki sade bi rifleman de zor o dodge lar karsisinda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
s1eger Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 evet fencer da çok brutal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
revhas Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 master pistoleer + bounty hunter pistol IV bu nasil?[signature][hline]Revhas of Eclipse PA: R.I.P Imperial Major Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
s1eger Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 o bir klasik zaten, eye shot nerflenmesse pvpde her zaman iş yapar bence. güzel bi damage slice geo pistol ohh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dethatt Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 pistoleer in attack larida duzeltilse sanirim baya iyi olacak. melee defense2 zaten calismiyor kimseyi dusurdugu yok. stopping shot un bi faydasini goremedim. bi fanshot su multiple target lara uygulanan atislardan kaynaklanan bug la kullaniliyordu tek bi hedefe 4k 5k dmg vurabiliyordun. oda duzeltildi. simdi goepistol le bodyshot 3 kullanilabilir gerci kraytlisiyla. 300 e yakin dmg verebilirsiniz. ama shield generator de tututo stun i bide %35 lik stun protect li composite ler yapiliyo :) baya bi karmasik oldu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Egile Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Jedi lar yanlarında Bodyguardlarıyla dolaştıkları sürece en güçlü PvP karakterleri olucaklar (: Neyse şakayı bırakalım aylardır MBH yim Rifleman'li templateler hariç kimseden korkmadım ve yenilmedimde ama şu an için mind a vuran adamdan korkucaksın (Rifle.+CM gibi) Değişeceği söyleniyor ama zaman göstericek bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadATS2 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 rifle+tka+fencer0444 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 commando niye 0 ki?[signature][hline]Bir şey biliyorsam; o da hiç bir şey bilmediğimdir. In the name of the council ! La'unva Solmai @ Eclipse - SWG. LONG LIVE REBELLION ! | diskavır mi [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
s1eger Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 16m yakına girip(bit kadar melee defansla) eşşek gibi defansı, modları olan pvp karakterlerine flamesingle2 yedirmeye çalışırken ölmek isteyenler. commando sizi bekliyor.[signature][hline]v4vendetta FarStar, Tka-Doctor-Jedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Serif Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 abiler her profun iyi yanlari da var kotu yanlarida. Zaten hicbirimiz tek bi profla savasmiyozki illaki diger bir iki profun saglam ozelliklerini katiyoz. Ben simdiye kadar master yaptigim 4 prof var. Biri rifle oteki tka ki hala bunlarla savasiyom Diger i brawler son patchedn sonra bi bakim dedim bide marksman, Gunluk ortlama 1500 civari fp yaparim pvpde. Egre soyle saglam bi raid felan olursa degme keyfime. Rekorum 1 gunde 6kfp. Jedi felan tanimam ezer gecerim. Her kese ayri taktik uygulucan ve kacmayi bilcen:)[signature][hline]Est Sularus oth Mithas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnaviscaa Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 İlginc rebelmisin sen?[signature][hline]Arnaviscaa of Eclipse Galaxie Colonel Of The Imperial Troops On Dantooine Founder Of TURK Clan Loyal Protector Of Hi'lal City Kahvehane Baskını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dethatt Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 6k fp 200 adet player demek( imp ler icin konusuyorum ) yahu ben eclipse te 2 gunde okadar overt rebel gormuyorum. hayret :) [Bu mesaj Dethatt tarafından 08 Nisan 2004 21:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar