Cintonik Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Merabalar. Staj yaptıgım iş yerindeyim su sırada ancak ne kadar proxy falan denediysem yonetim engelliyo girişi.var mıdır bi çaresi ? (kafiyeli oldu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teddy Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 dnsleri deistirdin mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 kuvvetle muhtemel yoktur, dns ayarlarına erişim de kapalıdır. anca yeni çıkmış bi proxy bulursan belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 opendns ile olmuyorsa şirkette interneti çalışan bir farklı pc nin bağlantı dnslerine bak bizde 2 hat vardı :D birisi yasaklı kullanıcılar için birisi açık olanlar için heheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 dns ayarlarına erişim kapalı dediği gibi.proxylerde girmio.kaldım oyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 http tunneling denilen bir yontemle yapiyorlar genelde ama tavsiye edilmiyor pek tabiki. isten atilabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 buldum bi canavar proxy başardım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 sonra diyolar ki stajyer niye ezilir. facebook da pokerde patronla karşılaşıcan, sonra "arda bey?" diye kalıcan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 gerçi yapılandırmaya göre değişir eğer serverları varsa ve domain polisi kullanıyorlarsa ve o pc administrator değilse hiç bir ayar değiştiremez :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Eternalus said: sonra diyolar ki stajyer niye ezilir. facebook da pokerde patronla karşılaşıcan, sonra "arda bey?" diye kalıcan :D UHZUAHZUAHUAHSA :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 http://anonymouse.org/cgi-bin/anon-www.cgi/http://tr-tr.facebook.com/ Girilmiyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 youtube nası başka sitelerden giriyorsan öyle gir işte bizdede rapid yasaklı o şikilde girip indiriyorum istediğimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 anony de kısıtlılar arasında.ama bne baska yerden girebildim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 yalnız şöyle bir şey var.hani o filtreleyen programlar her an senin ne yaptığını gösteriyorlar ana makineye.hatta bazıları msn loglarını bile gösteriyor,key logger gibi çalışıyor.senden benden bizden daha zekiler yani o programlar,fırça yiyebilirsin=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 günde 8-9 saat uzak kalınabilmeli facebuktan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar