Batilc Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 Ya dostlar benim bildiginiz (yada bilmediginiz) uzare drowlara karsı acaip bi düskünlüüm var... su sıralar drow canlandıracam (her ne kadar ayı gıbı level adjustmentı olsada) drow sozluk veya alfabesini nerden bulabilirim? ing olması onemli deil... grudge sen bilrsin :-P Edit: Ya bide turkce elfce ogreten bi site vardı neydi o? Edit2: Bide Drow isimleri nerden bulabilirm? Ornek yani? Ev isimlerini sallaya biliyorum guzel... Ha bide bu drow simdi levitasyona sahip oclakmıb yoksa normal land based karaktermi olcak? Uçabilir bence evi varsa dimi?Ama ucarkenm buyu cakamaz :P[signature][hline]We Must Be The Ones Who Believe Illiuvatar But In Fact There'sn't An Illiuvatar, So Resume Your Believes, Don't Be Astonished At Your Thoughts Yeniden Baslasak , Patates mi yesek? Deli Etmeyin Beni We Are The Chosen We've Been Chosen Of All We Must Keep It. We Are The Ones Who Are Saps Dals Woods [Bu mesaj Batilc tarafından 18 February 2004 21:49 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Batilc tarafından 18 February 2004 21:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 googleda drow language arat çıkar.. ya da drow dictionary..[signature][hline]Hayatında bir ejderhanın gözünün içine baktın mı sen? Hayır, bakmadın tabii ki. Çünkü hala karşımda nefes alıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batilc Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 tamam kısıtlama getiriorum turkce acıklancak :P[signature][hline]We Must Be The Ones Who Believe Illiuvatar But In Fact There'sn't An Illiuvatar, So Resume Your Believes, Don't Be Astonished At Your Thoughts Yeniden Baslasak , Patates mi yesek? Deli Etmeyin Beni We Are The Chosen We've Been Chosen Of All We Must Keep It. We Are The Ones Who Are Saps Dals Woods Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batilc Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 ha bide soru fr de do'urden in matron ana sı kımdı?[signature][hline]We Must Be The Ones Who Believe Illiuvatar But In Fact There'sn't An Illiuvatar, So Resume Your Believes, Don't Be Astonished At Your Thoughts Yeniden Baslasak , Patates mi yesek? Deli Etmeyin Beni We Are The Chosen We've Been Chosen Of All We Must Keep It. We Are The Ones Who Are Saps Dals Woods Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 malice[signature][hline]karga theurgist of the theurgists Hatun ooc Cleric Rojon minstrel for all Kargy Necromancer is my bish Trio look the short bastard coming! infiltrator Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 Drowish dictionary a - NATHA (seldom used) about - BAUTH above - phor accomplish - XUN accomplishment - XUNDUS accomplishments - xundussa achievement - XUNDUS achievements - xundussa across - naudal additional - mziln after - p'luin against - qua'laen agree - qua'l agreement - INTHIGG aim (goal) - ILINDITH alert - KYONE alertly - KYONE alike - esaph alive - DRO all - JAL allure - ssinss ally - ABBAN alone - MAGLUST also - mziln although - d'ril am - uil ambush - thalack'vel among - WUND amulet - ilinsar and - LUETH another - jalbyr any - jala anybody - jalkhel anyone - jaluss anything - jalbol apart - MAGLUST apprentice - wanre are - PHUUL argument - QUA'LAELAY arm - da're armor - ky'ostal around - BAUTH arrest - ply'uss arrow - b'luth'ol as - IZIL assassin - velg'larn assassinate - ol'elg assassination - ol'elghinn at - a attractive - ssin'urn avoid - BAUTHA avoiding - bauthin back - RATH backs - RATHA backstab - rath'elg band - AKH barrier - KULGGEN battle - THALACK battle-might - SARGH be - TLU beauty - ssin beautiful - ssin'urn because - p'wal been - tlus before - p'los behind - RATHRAE below - HARL beneath - HARL beside - tu'suul best - ALURL better - ALUR between - tu'fyr beware - SARN beyond - tu'jol birth - ILHAR bitch - elg'caress bite - tril bitter - riknueth blade - VELVE bless - bel'la block - KULG blockage - KULG blood - vlos brazier - linthre break - harventh brother - dalninuk body - khel bond - valm book - zhuan'ol both - TUTH bow - b'luthyrr bravery - HONGLATH brightness - ssussun but - jhal by - a calm - HONGLATH captive - kul'gobuss capture - ply'uss care - kyon careful - KYONE carefully - KYONE carefulness - kyona carrion - IBLITH cast - LUTH cattle - rothe cauldron - linth'el caution (distrust) - ne'kales caution (stealth) - OLIST cave - har'ol cavern - har'ol chalice - shanaal charm - ssinss chest - mamulen child - dalhar children - dalharen city - che'el climb - Z'ORR cloak - PIWAFWI coinage - BELAERN cold - inthuul come - doer command - QUARTH commanded - QUARTHEN commission - a'quarth commissioned - a'quarthus complain - elg'car complaining - elg'carin complete (n) - XUNDUS complete (v) - XUN comrade - ABBIL concealment - VELDRIN confrontation - QUA'LAELAY conquer - har'luth conquering - ULTRINNAN conqueror - ULTRIN conqueror (Lloth) - ULTRINE consider - TALINTH considering - talinthin conspiracy - olis'inth continue - ELENDAR continued - ELENDAR continuing - elendarin contribution - fielthal council - TALTHALRA coup - olis'inthigg coward Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 süper c/p yaparım da bu bukadar uzun muymuş yaw? :-p[signature][hline]You figure a sword and a bunch of spells make you tough? It ain't what you got that counts, berk. It's what you know. -Fairven, a cipher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 supermis.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wulfgar Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 adamlar uğraşmış valla, bu arada baya işe yarayacak bu bizde bi c/p çekelim.. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 Lil Alurl, For Shar![signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batilc Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 su an acayip calıstım da tolken farkı acayıp belli oluo... wotc den bukadar cıkmıs ıste.. aynen almıs ıngılızce de kelime yazılıslarını deistirmisler okadar... bide elfceye bak.. onun grammerınden hıc bısı annamamıstım ama artık drowca konusuom :P Usstan philth dos! EL! Usttan xun'aut tlu xuil dos!!!! Dos xun'aut inbal ulu saph ussa, nausbyr xun usstan![signature][hline]We Must Be The Ones Who Believe Illiuvatar But In Fact There'sn't An Illiuvatar, So Resume Your Believes, Don't Be Astonished At Your Thoughts Yeniden Baslasak , Patates mi yesek? Deli Etmeyin Beni We Are The Chosen We've Been Chosen Of All We Must Keep It. We Are The Ones Who Are Saps Dals Woods Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batilc Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 http://www.geocities.com/truck_luvin_biatch/drows/house_yeogilrymmin/drow_lang2.html#n bu sitede baya bisi var... ve farklı... bi de ben sozlukteyken aldım lınkı o yuzden homepage e git(ya ne diorum; sanki "hödö bu sözlük de ne? yannıs bu" diye bakcaksınız da bıde sole yapcaanız diom)ceksiniz[signature][hline]We Must Be The Ones Who Believe Illiuvatar But In Fact There'sn't An Illiuvatar, So Resume Your Believes, Don't Be Astonished At Your Thoughts Yeniden Baslasak , Patates mi yesek? Deli Etmeyin Beni We Are The Chosen We've Been Chosen Of All We Must Keep It. We Are The Ones Who Are Saps Dals Woods Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 grudge unkiler tutuyor benim arsivimdekilerle.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 benim yazdıklarım drow of the underdarktan. yani offical TSR FR accessorysinden. ayrıca çeşitli başka yerlerdeki drowca geyiklerle de tutuyo (ice wind dale 2 deki drowca konuşmalar mesela) official kaynak olarak alabilirsiniz bunu gönül rahatlığıyla :)[signature][hline]You figure a sword and a bunch of spells make you tough? It ain't what you got that counts, berk. It's what you know. -Fairven, a cipher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 yav compassion kelimesini bulamadım :P[signature][hline]nobody said it would be easy... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 A a drowca..[signature][hline]Magic.Yes,I know you think you know what it is,and how it works.You don't.You are an ignored fool,just like all the others. Khelben 'Blackstaff' Arunsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WinterWolf Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Şu site çok başarılı bir çalışma bakın isterseniz http://www.grey-company.org/Maerdyn/resources/translator/index.cgi?text=of+course+I+can+teach+you+sir&lang=Drow Nindyn vel'uss kyorl ninta ratha thalra streea dal l' alust Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batilc Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 winter yazdıgın ne öle sondaki, dua gibi kafiyeli :P bugun dua kasıyodum da, nas filan kuve birabinnasi. melikinnasi. ilahinnas. min şerrivesvasilhannas. cart curt gerisini bilmiom.. yazdıklarımda yanlış zaten :P[signature][hline]We Must Be The Ones Who Believe Illiuvatar But In Fact There'sn't An Illiuvatar, So Resume Your Believes, Don't Be Astonished At Your Thoughts Yeniden Baslasak , Patates mi yesek? Deli Etmeyin Beni We Are The Chosen We've Been Chosen Of All We Must Keep It. We Are The Ones Who Are Saps Dals Woods Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBoLiC Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 drowish değil sanırsam....direk drow galiba dilin adı... bu arada elfçe için de şuralara bi göz atın derim: elfçe gramer dersleri(türkçe) sözlük ötesi bi site(ingilizce) yalnız elfçe ve drow da olan bi şey cümleleri ingilizce kurduktan sonra elfçe veya drow a çevirmeniz gerekiyor...yoksa Ben gelmek eve cinsi bişey sölemiş oluyosunuz elfçe konuşcam derken :D[signature][hline]oha fln oldum yaanı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar