BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Dün en son 20 mblık bir patch indiriyordum ki 733kb de kaldı. Sonra cod4 e çağırdılar ve conanı kapattım ve cod4 oynadım. maçtan sonra conanı açtığımda 866mblık bir patch indiriordu? bişeyler mi patladı da indirdi yoksa cidden patch o kadar mıydı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 dosyan patlamış, bence düzeltme fonksiyonunu kullarak aoc klasörünü bir incelettir.eksik dosyaların olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 indirdi bitti zaten sabaha kadar, ama dünkü bağlantı problemi yüzünden raidi kaçırdım o ayrı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Ben bağlantı sorununa rağmen inatla denedim =P ama gel görki raid agro aldığında tek bir spell bile yapamadığım için çıktım başkasını alsınlar diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar