Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sacred 1.5


Drow

Öne çıkan mesajlar

Oncelikle bu her bilgisayarda çalışmıyomuş baştan sölim :) sonra çalışmadi hipne kandirdin bizi filan demeyin :P Ben de çalışıyor demek ki bazilarinizin problemini halledicek bu olay.
ilk olarak tertemiz bi sacred kuruyosunuz hiçbi crack yapmiyosunuz sadece 1.5 final patchini yukluyosunuz. Ardindan asagidaki islemleri yapiyosunuz.
1- Oncelikle winiso programini indiriyosunuz full versiyon olsun. Bulun netten heryerde war. Eğer iso seklinde Sacred cd1 iniz warsa gerek yok bunu yapmaniza.
2-Sacred Cd1 nizi iso haline getiriyosunuz ve harddiskinizde bi yerde sakliyosunuz oyunun klasörü içine filan atmayin. cd1 in isosuna sahip olanlar bu islemi de atliyo :)
3-Dt 3.46 indiriyosunuz (Daemon tool açılımı) Programi çalıştırıp aşağidaki trayine sağ tiklayip emulationdan RMPS seciyosunuz. Sonra Mount kismina ISO haline getirdiiniz ve de harddiskinizde sakladiiniz (adini koymadiysaniz MYISO adli )dosyayi mountliyosunuz bunu yapinca Autorun çalişiyor Burdan önce Official page a basiyosunuz explorer açiliyor daha sonra ALt+tab ile autorun a geri dönüp play diyosunuz bir müddet bekliyosunuz (cd verific.) sonra oyun açılıyo. Autorun olur da çalışmazsa virtual romunuza gidin çift tıklıyın üstünde.

***rivayete göre bunun çalışmasi için bilgisayarinizda yuklü bashka virtaul cd nero gibi programlar olmamasi gerekiyomus
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ben orjinalini alırım uğraşmam inşallah[signature][hline]-SoE- Sabers of Eternity JA Clan
TsF Turkish Special Forces CS Clan http://www.tsfclan.net
-FrF- Star Wars Galaxies Rebel Clan
_HG_ Hellguards Call of Duty Clan
J.t.A Join the Army Battlefield Clan
[LD] Line destroyer HALO Clan
TeB Turkish Elite Batallion RTCW Clan
UnF Unreality Fighters UT Clan
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...