Syn Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 çalıştıramadım baya uğraşmama rağmen, uyumluluk ayarlarında olabilecek her türlü olasılığı denememe rağmen açılmıyor, directdraw hatası veriyor. directx yüklenmemiş olabilir diyor oysa zaten dx10 var =) uyumluluk tabının altında 640x480 hede hödö şeylerini de işaretledim felan, ama bir türlü çalıştıramadım. vista'da oynayabilen ya da nasıl çalıştırabileceğim hakkında bir önerisi olan varsa paylaşırsa çok güzel olur =) şimdiden sağolun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 patch yükledinmi? herhangi bi problem yaşamadım 64bit vistada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Benim laptopta gayet güzel çalışıyo ama geçen gün arkadaşın laptopunda denedik, çalışmadı. Yine aynı directdraw hatası. Biçok çözüm sunmuşlar: uyumluluk modu, 640x480 çözünürlükte çalıştırma, 256 renkte çalıştırma, gibi. Ama hiçbiri de işe yaramadı. Gerçekten güzel olur bu sorunu atlatabilen varsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 atiradeonx700 war bende ayni şekilde hata verdi sora ekran karti driveri buldum yükledim calisti. o uyumluluk zimbirtilariyla da oynamistim calismamişti sen driver bul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 bende de ati var, aynı hatayı veriyordu driver yükleyince düzeldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar