Syn Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 çalıştıramadım baya uğraşmama rağmen, uyumluluk ayarlarında olabilecek her türlü olasılığı denememe rağmen açılmıyor, directdraw hatası veriyor. directx yüklenmemiş olabilir diyor oysa zaten dx10 var =) uyumluluk tabının altında 640x480 hede hödö şeylerini de işaretledim felan, ama bir türlü çalıştıramadım. vista'da oynayabilen ya da nasıl çalıştırabileceğim hakkında bir önerisi olan varsa paylaşırsa çok güzel olur =) şimdiden sağolun
scorch Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 patch yükledinmi? herhangi bi problem yaşamadım 64bit vistada
Kojiroh Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Benim laptopta gayet güzel çalışıyo ama geçen gün arkadaşın laptopunda denedik, çalışmadı. Yine aynı directdraw hatası. Biçok çözüm sunmuşlar: uyumluluk modu, 640x480 çözünürlükte çalıştırma, 256 renkte çalıştırma, gibi. Ama hiçbiri de işe yaramadı. Gerçekten güzel olur bu sorunu atlatabilen varsa.
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 atiradeonx700 war bende ayni şekilde hata verdi sora ekran karti driveri buldum yükledim calisti. o uyumluluk zimbirtilariyla da oynamistim calismamişti sen driver bul
tunca Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 bende de ati var, aynı hatayı veriyordu driver yükleyince düzeldi
Öne çıkan mesajlar