nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Sabah bostancı trafik müdürlüğüne gidicem ehliyet işi için de kaçta açılıyo açıldığı anda orda olup mümkün olduğunca az zaman harcamak istiyorum :) Bir kez daha sorayım kaçta açılır bilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 6.30 da orda ol. genke gelicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 zamanı boşver.20 ytl lik bir ücrete bakar cabuk alman :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Ya geçen gittim adam vezne kapandı 3ten önce gelcektin dedi ama saat 2 buçuktu. 20 liraya veznedar yaratabiliyo mu? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 veznedar değil yeni vezne bile yaparlar 20ytl ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Ben şansızım abi ben para vermeye kalksam, rüşvet teklif etti diye içeri almaya kalkar beni :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Ya olm o kadar kişi ehliyetiniz var söyleyin biriniz kaçta açılır sabah? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 açılmıyormuş yarın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Ulan pati ahalisinin yardımına ihtiyacım oldu, en güvendiğim garbıç tayfasına derdimi anlattım. Bi kişi çıkmadı be. Yazıklar olsun size. Kafama sıkar giderim ben de :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kane&Lynch Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 ben 8.10geçe ordaydım 14.kişiydim kağıt asıyorlar kapıya 200ytl bayılma sırası çabuk gelio digeri bi 20dk fln sürüyo 8,30diye hatırlıyorum açılış tam emin degilim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Sabah direk üstüme bişeyler giyip çıkıcam o zaman evden :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 sahura kadar açığız. açıklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar