karpuzseven Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Evet kampüs içerisindeki mis gibi yurtlara yapılan başvuruyu kaçırdım. Dandik özel yurtlara kaldım. Var mıdır bildiğiniz güzel yurt Kütahya'da ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 aha patiden birini buldum kütahyada hahaha bak bu olay güzel bende kütayada olucam 4 yıl boyunca buluşalım orada eğer orayı tutturmuşsan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 kütahya yogurt ne alaka diyorum.hey allam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuzseven Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 karpuzseven said: . Var mıdır bildiğiniz güzel yurt Kütahya'da ? Cevap sorunun içerisinde gizliymiş. Güzelyurt bulduğum yurdun adı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 o okuldaki güzel yurt dediğin dandik ötesi bi yer ona vereceğin paraya dubleks eve çıkarsın. başta herkes heveslendi senin gibi .. geldi çattı o gün girildi yurda ne digitürk var ne bilgisayar ..ayrıyeten uyuz ötesi her gelmediğin günü 7 ceddine haber salıyolar:)o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 doğan erkek öğrenci yurdu var tam vazoda herkesin kafa kıyakmış bütün yurt alkolik edit: tam vazoda :D:D hatta ordan dalıyosun yurda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Eskişehir'de ev tut, zaten ilk sene kaç gün okula gidilir =]. Ağırlaşınca dersler taşınırsın Kütahya'ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 hangi bölümlerde kütahyalılar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Lyvanna_Dolores:Animasyon karpuzseven:Fizik Ben: Seramik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Kütahya... ismini her söylediğinde insan daha bir rahatsız oluyor. GL düdz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delihan Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 bence boşver kütahyayı seneye bidaha hazırlan 7 senem geçdi o kampüste:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 slayer77 said: Lyvanna_Dolores:Animasyon karpuzseven:Fizik Ben: Seramik Kütahyada mı animasyon? Anadolu'da mı? Kütahya'da animasyon mu var =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 kaçıncı sınıfsın slayer? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 funq said: kaçıncı sınıfsın slayer? 1. sınıf daha çömez asdas BulletRide said: slayer77 said: Lyvanna_Dolores:Animasyon karpuzseven:Fizik Ben: Seramik Kütahyada mı animasyon? Anadolu'da mı? Kütahya'da animasyon mu var =] kütahyada da var animasyon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar