cavanagh Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 tmm subzero ile 14 ettik eve gitmedim ben hala akşam gidince eve takımları kurarız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 GSliler benden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 bu arda aynı gün 8-9 arası bir maç için takım lazımmış birgünde iki maç yapmak isteyen var mı? bir takım hazır da işkinci bir takım lazım ehe (komik oldu biraz) var mı 6-7 maçından sonra bir de 8-9 yapacak olan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyanh Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 haha ben gece 11:30 -12:30 da da mac yapcam ama =) oteki uzak deilse cok da bi performans beklemesseniz neden olmasın :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 khala said: GSliler benden bu mantığı çok sevdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 fotograf makinesi getirin maçta resim çeker arcane felan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 telefondan çekeriz resimleri nasılsa çözünürlükler iyi artık=) ama getiren olursa makina fln da hoş olur yani şimdi geldim eve 1-2 kadro kurma çalışmasına girişicem=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 kender-cavanagh-khala-noyanh-wishmaster-griz-bathory holy-fizban-khelben-subzero-sixoms-babacum-dela şöyle bi kadro düşündüm ama isteklere göre değişikliğe gidebiliriz, fikirlerinizi yazın siz de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 dengesizlik olursa değiştiririz no problem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyanh Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 dengesizlik olunca macın ortasında mı deişcen olm ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 çoğu kişi yatıyo sabah görücek kadroları ya da foruma bakmadan sahada öğrenen de olucak o anda söler şu şöle olabilir diye o bakımdan söledik=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Bizim takım iyi.Karşıda bilmediğim khelben ve subzero var o yüzden bir şey diyemiyorum.Hayırlı olsun.Tamamdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Holy Babacum Sixoms Fizban temel iskelet bu karşı takımın.Khelben ve subzero da destek olacaklar yanlara.Dela forvete çıkar onu tutarız.Evet..Fizban'a dikkat.Rakibi çözdük. Edit:imla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 aynı yerde 8-9 maçına 6 kişi daha çıkar mı buradan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 kadrolarla ilgili yine yazarsınız fikirlerinizi yarın görüşürüz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Bana 1 hızlı forvet arkamada 2 tane sağlam defans verin yeter :) gerisini düşünmeyin. De rossi tarzı oyun stilim ile hayranlık yaratıcam :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 hadi bakalım görücez yarın=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 hadi bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 önceden oynamayanları bilmiyorum haliyle ama bizim takım daha güçlü gibi geldi bana. subzero gibi iddialı arkadaşlar varsa tabi bişey diyemem ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 fark yeriz bu kadroyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 khelben-subzero-sixoms bu üçlüyü bilmiyorum gerçi, ama khala wishmaster aynı takımda olmamış pek. babacum defansın temeliyse zaten düşünün halimizi. bi de dela var hem forvett, hem etkisiz eleman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Ben olsaydim dela yerine belki farkli olabilirdi hersey ama sonuc simdiden belli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Bad news lads. Az once gelen telefonla ogrendigim uzere saat 4bucuga malesef ki iptal edemeyecegim bir toplantı konmus. Toplantının bitis saatini de tam kestiremedigim icin biraz gec de olsa iptal etmek zorundayım. Biliyosunuz boyle satıslara cok cok karsıyım ve malesef bu seferki olay elimde degil. Tekrar ozur diliyorum herkesten. Bir sonraki maça telafi etmeyen dela gibi olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 tamamdır buldum yerine adam. canın sağolsun bican. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 güzel maçtı. 10-5 kazandık. fotolar üşenmezsem bi ara. haftaya rmk ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar