cavanagh Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 15 eylül pazartesi, saat 18.00-19.00, göztepe hilal halısaha(benzincinin arkasındaki) khala-cavanagh-griz-kender-wishmaster-pyro-holy-babacum-fizban-sixoms-dela-bathory-noyanh-khelben yedeklerden khelben'i de ekledim 14 kişi olduk khala-cavanagh-griz-wishmaster-pyro-holy-noyanh-sixoms'dan onay aldık bathory halletçez bi şekilde demiş onay aldım sayıyorum=) fizban ayın 15'i uyar demişti, onu da oany aldık sayıyorum=) kender-babacum-dela-khelben'den de onay aldık mı tamamdır siz de denk gelirseniz sorarsınız sonra da takımları kurarız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyanh Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 olm babacum kesin geliyorum yazmıs ya tarih i gordukten sonra .. onu da say onay alınana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 oeah 7-8 deil 6-7 mi napalım erken çıkar geliriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 osso var yedeklerde yazmayı unutmuşum haberiniz olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 uygundur saat tarih Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 ya bakın bisey dicem. ben isten sırf bu mac icin erken cıkıcam vs vs. oraya gelirim ama dela gelmemis olursa, telefonları acmazsa ciddiyim mevzu cıkartırım. ki muhtemelen öyle yapıcak. o yuzden delanın takımdan cıkartılıp yerine daha hevesli, futbol atesiye tutusan yeni nesil genc arkadaslarımızdan birini almayı oneriyorum. hatta onermiyorum. I DEMAND. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 ben yine bi onay veriyorum. gelecem yahu! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 o zaman dela hariç herkes tarih ve saati onaylamış bulundu dela'dan da haber alalım gelip gelmeyeceğine dair ona göre haftasonu takımları kurarız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 bi de bu maç böle çoğumuzun son ders saatine, iş saatine denk geldi. artık diğer maçları haftasonu alırız, hepimiz rahat ederiz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 ben oynayacam ben oynayacam!!! haftalardır ayağıma top değmedi hep pes hep pes, hoş pesi de oynamayı beceremiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
micha Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 abi cok erken saat ya mesai saatlerime denk geliyor. gece maçları yapalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Cimri cavanagh yüzünden. 5 yerine 10 lira vermemek için bunların hepsi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 bi saat ileri alma imkanımız var mıdır macı? ha be cavanaghım. ha be civanım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 bu maçı ileri alamayız artık bican. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 madem o kadar niyetliler var saramızda her hafta yapalım? ben gece maçı fln gelebilirim dersimin olmadığı günler (ikinci öğretim yüksek lisans olacak inşallak) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 bence arasak bi saat ileri alırız. saat diyorum gün demiyorum. ama almak istemiyorum dersen orası ayrı sayın soner. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Ben olağanüstü durumlar olmadıkça her hafta oynarım.. Örnek: sınav,sağlık vs.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyanh Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Wishmaster said: Ben olağanüstü durumlar olmadıkça her hafta oynarım.. Örnek: sınav,sağlık vs.. +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Benim aynı yerde 8-9 maçım var, saatde ayarlamaya gidilcekse ona göre ayarlayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyanh Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 saaatte ayarlamaya da 2 katı bi sonraki saatt fiyat olarak o problem deilde verilen kapora yı kabul eder mi bu sefer adam onu bilemiom . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 walla bu haftalık böle 6-7 yapalım bi sonraki maçı adam gibi bir güne ve saate çekeriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 dengeli kuralım takımları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 oruç tutan da varmış babs. 7-8 olmaz o yüzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Ben gelemiyorum, 2 hafta spor yasaklandı bana. Kusura bakmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 oha noldu pyro, geçmiş olsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar