cavanagh Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 maçı 15 eylülde yapmayı teklif ediyorum=) sixoms tatilden dönmüş olur pyro o gün boş fizbana uyuyo bi tek wishmaster okul var geç gelebilirim dedi ben de zaten o gün okulda olucam onunla beraber geliriz maça ne diyosunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 cavanagh said: onay verenler-->khala-cavanagh-griz-kender-wishmaster-pyro-holy-fizban-sixoms-dela-bathory onay beklediklerimiz-->bomb-babacum-sly-jankis-sabo-apex tharkas yine yaparız zaten, bu sefer yalan etmeden maçları sıklaştıralım ciddi ciddi=) haber beklediklerimizden ulaşabildiklerinize söleyin de hemen yedeklerden alıcaksak belli olsun ona göre adam alıp halledelim neden kimse beni sallamamış anlamadım. neyse. yer olursa yazarsınız bi kaleye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 cavanagh said: maçı 15 eylülde yapmayı teklif ediyorum=) sixoms tatilden dönmüş olur pyro o gün boş fizbana uyuyo bi tek wishmaster okul var geç gelebilirim dedi ben de zaten o gün okulda olucam onunla beraber geliriz maça ne diyosunuz? Hoş olur herkese uyuyorsa dediğin gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 BiTcH_oFBaT said: neden kimse beni sallamamış anlamadım. neyse. yer olursa yazarsınız bi kaleye. sallama sallamama olayı değilki daha önceden 20-30 mac yaptığımız kişilere öncelik veriyoruz doğal olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 khala said: BiTcH_oFBaT said: neden kimse beni sallamamış anlamadım. neyse. yer olursa yazarsınız bi kaleye. sallama sallamama olayı değilki daha önceden 20-30 mac yaptığımız kişilere öncelik veriyoruz doğal olarak en başta belirtin abi o zaman ona göre bilelim ki ona göre yazarız bizde. bilsem zaten en baştan yazmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyanh Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 yok abi yazdılar ya en başta .. bende dileniom beni de alın die .. işte boşluk beklioz bunnar almassa bizi kuralım bi takım patiden ezelim bi sunları akılları başlarına gelsin bence ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 iyi oynama iddiamız yok ki, çılgın eğlenme iddiamız var =) 15 i çılgın olur gençler bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Saati uygun olursa çılgınlığa doyarız diye umuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyanh Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 bende doymak istiyorum cılgınlıga futbol oynamam engelenemicek bilionuz demi :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Sigara içiyorsan İldeniz ile karşı karşıya koyalım da oynayabiliyor musun görelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 benle siksok farklı takımlardan olalım yoksa yargı oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyanh Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 ya cok konusuom bole de cok top oynıyabildimm den deil =) sadece seviyorum internet delikanlılıgı yapıom yoksa günde 1.5 paket sigaram var hiç içmediğim gün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 BiTcH_oFBaT said: cavanagh said: onay verenler-->khala-cavanagh-griz-kender-wishmaster-pyro-holy-fizban-sixoms-dela-bathory onay beklediklerimiz-->bomb-babacum-sly-jankis-sabo-apex tharkas yine yaparız zaten, bu sefer yalan etmeden maçları sıklaştıralım ciddi ciddi=) haber beklediklerimizden ulaşabildiklerinize söleyin de hemen yedeklerden alıcaksak belli olsun ona göre adam alıp halledelim neden kimse beni sallamamış anlamadım. neyse. yer olursa yazarsınız bi kaleye. kusura bakma, ben benim yazdığımı okuduğu zannettim yoksa sallayıp sallamama gibi bir durum söz konusu değil yaklaşık 35-40 maç yapmışızdır 5-6 senede bu 40 maçın nerdeyse 35inde(belki de daha fazla kendisi daha iyi bilir) kaspar, bir o kadar da holyman geçmiştir kaleye. o yüzden biz 6şar yapacağımız zaman 10 kişi 7şer yapacağımız zaman da 12 kişi alıyoruz, kaspar ve holyman zaten gelicekler diye hesap ediyoruz en son lucifel sağolsun kaleci yokluğunda gelmişti eğer kaleci değil de oyunda da oynarım diyorsan seni de ekliyim yedek listeye ben de ilk 4-5 maç sıra yedek bekledim, daha sonradan izlemeye diye gittiğim pati maçına aniden girdim o zamandır oynuyorum yani kendinizi sallanmıyor ya da dışlanmış hissetmeyin şu anda direk maça çağırdıklarımız arasındaki bikaç kişi son 3-4 maçtır geliyorlar eskilerden kadro dolarsa da çağırmıyoruz ve hiç ses etmiyorlar sağolsunlar dediğim gibi eğer ben böyle bir organizasyona girişiyorsam buraya yazan herkesin fikrini önem göstermem lazım ki aynen öyle yapıyorum umarım kırılmamışsındır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 ayın 15inde 7v7 yapıcaz gibi görünüyor noyanh sen 6-7 ve 7-8 bu saatlerin fiyatlarına bakıp bana haber verirsen sevinirim umarım düşündüğüm gibi 7'de akşam tarifesi girip fiyat inanılmaz artmıyordur=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyanh Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 tamamdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 cavanagh said: BiTcH_oFBaT said: cavanagh said: onay verenler-->khala-cavanagh-griz-kender-wishmaster-pyro-holy-fizban-sixoms-dela-bathory onay beklediklerimiz-->bomb-babacum-sly-jankis-sabo-apex tharkas yine yaparız zaten, bu sefer yalan etmeden maçları sıklaştıralım ciddi ciddi=) haber beklediklerimizden ulaşabildiklerinize söleyin de hemen yedeklerden alıcaksak belli olsun ona göre adam alıp halledelim neden kimse beni sallamamış anlamadım. neyse. yer olursa yazarsınız bi kaleye. kusura bakma, ben benim yazdığımı okuduğu zannettim yoksa sallayıp sallamama gibi bir durum söz konusu değil yaklaşık 35-40 maç yapmışızdır 5-6 senede bu 40 maçın nerdeyse 35inde(belki de daha fazla kendisi daha iyi bilir) kaspar, bir o kadar da holyman geçmiştir kaleye. o yüzden biz 6şar yapacağımız zaman 10 kişi 7şer yapacağımız zaman da 12 kişi alıyoruz, kaspar ve holyman zaten gelicekler diye hesap ediyoruz en son lucifel sağolsun kaleci yokluğunda gelmişti eğer kaleci değil de oyunda da oynarım diyorsan seni de ekliyim yedek listeye ben de ilk 4-5 maç sıra yedek bekledim, daha sonradan izlemeye diye gittiğim pati maçına aniden girdim o zamandır oynuyorum yani kendinizi sallanmıyor ya da dışlanmış hissetmeyin şu anda direk maça çağırdıklarımız arasındaki bikaç kişi son 3-4 maçtır geliyorlar eskilerden kadro dolarsa da çağırmıyoruz ve hiç ses etmiyorlar sağolsunlar dediğim gibi eğer ben böyle bir organizasyona girişiyorsam buraya yazan herkesin fikrini önem göstermem lazım ki aynen öyle yapıyorum umarım kırılmamışsındır kırılmak değildi olay, dediğim gibi ilk mesajda görsem yazmazdım zaten çünkü bilirdim. işim yüzünden her an bakamıyorum her sayfaya tek tek bi anda dumur oldum. yapıcı mesajın ve ilgin içinde ayrıca teşekkür ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Gözlerim doldu bırakın beni ağlıcam! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyanh Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 15 EYLül pazartesi saat 18-19 a sahayı aldım . ee hadi hayırlı olsun . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 eğer yedek olarak katılıcaksak yazarsanız 2-3 gün önceden ayarlanırız bizde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 öyle olur zaten kesin gelip gelmeyeceğiniz en gec 11-12 sinde belli olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Noyanh said: 15 EYLül pazartesi saat 18-19 a sahayı aldım . ee hadi hayırlı olsun . ben kesin geliyorum.. göztepe değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyanh Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 evet göztepe . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 O gün benim maçım var lan aynı yerde, neyse 2 maç oynarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 et lokantasının ordaki? sırf meraktan sordum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 noyan telefonda et lokantası falan dedi orasıdır herhalde=) göztepe benzincinin arkasındaki sokakta 2 saha yanyana işte hilal tesisleri diye geçiyor saha tahmin ettiğimiz gibi 6-7'de 70ytl, 7-8'de 140 ytl o yüzden 6-7 alındı ben gelip gelmeyecekleri öğrenip ona göre yedek arkadaşlara ulaşıcam erken haber veririm zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar