Abyss Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Fazla key alan var mı arkadaşlar? Ben biraz geç kaldım sanırım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Geç kalmadın an itibariyle http://www.fileplay.net/keys/warhammer e giren alabiliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 en güzel key dağıtan site diyebilirim Abyss said: Fazla key alan var mı arkadaşlar? Ben biraz geç kaldım sanırım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abyss Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 spawn77 said: Geç kalmadın an itibariyle http://www.fileplay.net/keys/warhammer e giren alabiliyo. saol aldım :D şimdi bunla account mu alıcaz oyle yazıyo o sayfada yoksa acc alma işi 7 sinde mi oyun %94 de bu arada :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Üye oldum bende bu siteye bekliyormuyuz şimdi login olup ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Hayır Login ol, Sonra request key çıkması lazım oraya tıklayıp alcaksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 alinca napcaz? war europe account login calismiyor su an. calisinca nereye giricez acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Login kısmı açılana kadar beklicez sonra site çökecek pazar günü sinir harbi yaşayıp bi şekilde account alıcaz. sonra Kol gibi bi patch çıkacak karşımıza 3gb falan onu 30kb ile indirmeye ugrasıcaz ve salı günü anca oyuna girebilicez :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 war-europe register zaten çalışmaya başlayınca sende o kodu girmeye hak kazanacaksın ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Login oldum Spawn fakat cd key nasıl alıcam onu bilmiyorum. Biraz aradım şöyle bişi çıktı karşıma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abyss Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 RedallHoor said: Login oldum Spawn fakat cd key nasıl alıcam onu bilmiyorum. Biraz aradım şöyle bişi çıktı karşıma. Kardeş orda yukardaki fileplay resmine tıkla ana sayfaya git şimdi. orda var link zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Ok teşekkürler hallettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Gandalf_ Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 ömercim aldıkda ben indiremedim hala lanet olası clienti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 WAAAAGH ben de aldım key oley. ne güzel ddl de var fileplay'de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
C3nK Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 OH bende key aldim süper kacirdim saniyodum keyleri (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 4 key var şu anda bende :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 kendi CE kodumla beraber 4 de bende var :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 onunla beraber + WaR-RvR.net göndermediği kodu = 6 :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 acaip bos adamlarsiniz (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 bi tane var bende :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Boş? Hakaret etmeni bir kenara koydum da, nasıl edindin bu kanıyı merak ettim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Gangren said: Boş? Hakaret etmeni bir kenara koydum da, nasıl edindin bu kanıyı merak ettim... bircok beta key almak icin ugrasmak bana BOS, yani bos zamani cok olan kisi anlamina gelir, ister hakaret al ister ovgu olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Arkadaşıma alırım, kendime alırım, satmak için alırım, sanane? Sen kimsin ki, insanlar hakkında ileri geri konuşuyorsun? Insanlar hakkında konuşurken, daha dikkatli ol, sana mı kaldı insanların ne olduğu yargılamak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 gerçekten çok efor sarfediyorsun beta key almak için, iki linke tıklamak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Gangren said: Arkadaşıma alırım, kendime alırım, satmak için alırım, sanane? Sen kimsin ki, insanlar hakkında ileri geri konuşuyorsun? Insanlar hakkında konuşurken, daha dikkatli ol, sana mı kaldı insanların ne olduğu yargılamak.. kendi fikrimi saka yollu soyledim, sen de ufacik birseyi buyutursun, HOCAM AYAGIMA BASIyoR der gibi. herkese sergiledigin bu agresifligine devam et sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar