Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Acil yardım, kız arkadas sorunsalı....

cimbom44

Öne çıkan mesajlar

cimbom44 said:
bı de canımı sıkan şey şu, kız benden bı kac gomlek ustte. 1.80 boyundaym kız benım boyumda sapsarı uzun sacları olan mukemmel bı fızıgı olan ve herkesın dıkkatını ceken bı hatun, ben sımdı onun karısına şeker cocuk gıbı gıdersem, bı de oruclu kafayla sacmalarsam dıye korktum

baştan gg olmuşsun bence. böyle dımdızlak halinle git. dımdızlak olduğum için reddetti der teselli bulursun en azından
Sosyal ağlarda paylaş

Abi saç değil ki bu ya.Sakal.Hadi uzun saçların olsa da kestirsen tamam belki 5-10 ay uğraştırır tekrar uzatmak.Ama 1 hafta kesmesen sakalların normal haline gelir yani.Sen daha görüşmeye başlamadan kıl dı tüydü diye paniklemeye başlarsan ohooo.
Sosyal ağlarda paylaş

cimbom44 said:
bı de canımı sıkan şey şu, kız benden bı kac gomlek ustte. 1.80 boyundaym kız benım boyumda sapsarı uzun sacları olan mukemmel bı fızıgı olan ve herkesın dıkkatını ceken bı hatun, ben sımdı onun karısına şeker cocuk gıbı gıdersem, bı de oruclu kafayla sacmalarsam dıye korktum

havada fake kokusu var... Mükemmel fizik, sapsarı saclar, 180 boy, herkesin dikkatini çeken kız, erkek arkadaşına yol veriyor, beni tercih ediyor, sakalsızım, duş almadım. Lebran James'e doğru koşuyosun.
Sosyal ağlarda paylaş

cimbom44 said:
kızla cıkmaya basladıktan sonra elbette beraber terlıcez :D orda sorun yok, ama sorun kızla cıkana kdr...

tek yapcağın şey kendine güvvenmek çekirge..şimdi diosun ki bu kız çok hoş bilmem ne peşinde erkekler pervane..yani bu kız etrafında salya akıtan erkeklere alışmış ve artık onlar bu kız için cazibesini yitirmişlerdir..sen en cool tavrını takınıp kızın karşısına geçicek ve ona güzelliğin senin için önemli bişiolmadığını kendine olan güveninle hissettiriceksin (böyle düşünmesen bile)
sonra bu kıza sen diğerlerinden çok farklı gelic eksin..ilginç bi yanın olucak ve aynı zamanda şansın..ama işte önce kendine güven
Sosyal ağlarda paylaş

cimbom44 said:
dostum sana kızın nası bı kız oldugunu kanıtlıcak durumda dıılım, cunku senı ılgılendırmez nası oldugu. ben guzel dıosam beyenıosam guzeldır, duzgun konus!!! yada yorum yapma

ver flame i ver hacı alttan alttan. Beni ilgilendirmez ama koskoca foruma konu açmışsın babacık :D onu napıcaz?
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...