TilkiAndre Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 serveri acmak isteyince bu hatayi verio ve serveri kapamadan save atarkende save yapilamadi diyordu ne yapmaliyim?[signature][hline]For you... 195.174.170.115,2593 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arion Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 sphereworld.scp dosyanı kontrol et. Save alınamamışsa büyük bir ihtimalle save dosyaları karışmıştır.[signature][hline]Her şeyin en iyi açıklaması zamandır! Amentes Admin Amentes Amentes Forum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TilkiAndre Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 yok onlada bisi yok servera save atıodum fail dedi sora kapadim acilmio pif :([signature][hline]For you... 195.174.170.115,2593 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TilkiAndre Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Acılmıyor ve şu hatayı veriyor Loading c:spheresavesphereb03w.scp... CRITICAL:(sphereb03w.scp,315860)No [EOF] marker. 'c:spheresavesphereb03w.scp' is corrupt! FATAL:No previous backup available ? FATAL:Server terminated by error -8![signature][hline]For you... 195.174.170.115,2593 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arion Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 SphereSave klasörü içindeki save dosyalarının hepsinin bir copy sini al. Sonra SphereSave içindeki sphereworld.scp ve spherechars.scp hariç diğer hepsini sil sadece bu ikisi dursun. Olmazsa sphere.ini yi aç orda hangi dosyaya save aldığını bul. c:spheresavesphereworld.scp olarak olması lazım. Bu sorununu çözecektir.[signature][hline]Her şeyin en iyi açıklaması zamandır! Amentes Admin Amentes Amentes Forum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TilkiAndre Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 olmadı mlsf sphere.inide doru Pffffff :([signature][hline]For you... 195.174.170.115,2593 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TilkiAndre Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 kimse yardım etmiyecek mi?[signature][hline]For you... 195.174.170.115,2593 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leomar Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 said: Arion, 08 Nisan 2004 16:42 tarihinde demiş ki: SphereSave klasörü içindeki save dosyalarının hepsinin bir copy sini al. Sonra SphereSave içindeki sphereworld.scp ve spherechars.scp hariç diğer hepsini sil sadece bu ikisi dursun. Olmazsa sphere.ini yi aç orda hangi dosyaya save aldığını bul. c:spheresavesphereworld.scp olarak olması lazım. Bu sorununu çözecektir. Ek olarak save boş olan save dosyalarının içine gir ve [EOF] ekle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TilkiAndre Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Sphere.inideki Worldfiles dosyasinin c:spheresavesphereworld.scp yaptim simdide -3 error verio off off[signature][hline]For you... 195.174.170.115,2593 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TilkiAndre Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Bakın simdi -3! errorda bu hatayi gosterior. ERROR:(sphere.ini,122)Undefined symbol 'x' WARNING:'c:spheresavespheretables.scp' not found... FATAL:Error opening table definitions file. FATAL:The sphere.INI file is corrupt or missing[signature][hline]For you... 195.174.170.115,2593 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arion Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 sphere.ini de yanlış bir yere x yazmışsın onu düzelt. c:spheresavespheretables.scp değil de c:spheresavesphereworld.scp olarak değiştir.[signature][hline]Her şeyin en iyi açıklaması zamandır! Amentes Admin Amentes Amentes Forum [Bu mesaj Arion tarafından 08 Nisan 2004 18:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TilkiAndre Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Peki simdi o sphere.iniyi silsem ve winzipten yeni bi sphere.ini alsam olurm spherenin icinede atsam :)[signature][hline]For you... 195.174.170.115,2593 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arion Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Tabiki olur. Ama baştan server ayarlarını yapman gerekir. Sanırım biraz kafam karıştı senin :)[signature][hline]Her şeyin en iyi açıklaması zamandır! Amentes Admin Amentes Amentes Forum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TilkiAndre Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Arion kufur edion biliom ama bana... Simdide -8 verio senin dediklerini yaptım ama olmadi :)[signature][hline]For you... 195.174.170.115,2593 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arion Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Ne haddimize, kimse doğuştan öğrenmedi bunları. -8 i gidermek için dediğim gibi save dosyalarını kontrol et. sphereworld.scp dosyan hata gormus. yedeklerin varsa sphereworld.scp yi sil, eski yedeklerden bir tanesinin ismini sphereworld.scp olarak değiştir ve o şekilde aç serverı.[signature][hline]Her şeyin en iyi açıklaması zamandır! Amentes Admin Amentes Amentes Forum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Taina Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 -8 de baska ne yazıor yazsana buraya[signature][hline]Ulaşmayı Düsündüğü Limanlar Tükenmedikçe;Gemi Zamana Meydan Okur. ¦ AddToTuİCq ¦[/b] Sheak Soyrel's ¦ SenTOMail ¦ ¦¦¦¦¦¦ManyakLarın Manyagı¦¦¦¦¦¦¦ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TilkiAndre Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Sphere World u kopyaladim bi tane daha sphereworld.scp yaptim winzipten ama olmadi bakın soyle diyor:CRITICAL:(sphereb03c.scp,2669)No [EOF] marker. 'c:spheresavesphereb03c.scp' is corrupt! FATAL:No previous backup available ? FATAL:Server terminated by error -8![signature][hline]For you... 195.174.170.115,2593 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arion Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Kardeş sen sphere ı karaborsa dan mı aldın? :) Hatta vermeden açıldıysa bile dua et. Sen yine de bi save dosyalarını gözden geçir[signature][hline]Her şeyin en iyi açıklaması zamandır! Amentes Admin Amentes Amentes Forum [Bu mesaj Arion tarafından 08 Nisan 2004 18:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TilkiAndre Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 :( napcam Şimdi Ben ya pff off pfldgdgdg dgdgdfgdfg asdasdasdadasas Baggio kenks yetis Bapsasdasd Sacmalıom SAbahtan berii urasiommnm sen bana sabir ver allahim. Bir elimde sphere 55i bir elinde run uo beta umrumdami dunya . Senin kollarinda olmektense jhelom healerda olmek isterdim.ahh ulan ahh[signature][hline]For you... 195.174.170.115,2593 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Savebackground'u 0 yap sphere.ini'de oncelikle. Sonra save dizininden sphereworld ve spherechars.scp'yi sil, spherebw07, spherebw09 gibi dosyalari tek tek sphereworld.scp haline getirip serveri acmayi dene, saglam ve acilan bir tanesini buldugunda save al ve digerlerini sil.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar