Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

-8 error

TilkiAndre

Öne çıkan mesajlar

Acılmıyor ve şu hatayı veriyor
Loading c:spheresavesphereb03w.scp...
CRITICAL:(sphereb03w.scp,315860)No [EOF] marker. 'c:spheresavesphereb03w.scp' is corrupt!
FATAL:No previous backup available ?
FATAL:Server terminated by error -8![signature][hline]For you...

195.174.170.115,2593
Sosyal ağlarda paylaş

SphereSave klasörü içindeki save dosyalarının hepsinin bir copy sini al. Sonra SphereSave içindeki sphereworld.scp ve spherechars.scp hariç diğer hepsini sil sadece bu ikisi dursun. Olmazsa sphere.ini yi aç orda hangi dosyaya save aldığını bul. c:spheresavesphereworld.scp olarak olması lazım. Bu sorununu çözecektir.[signature][hline]Her şeyin en iyi açıklaması zamandır!

Amentes Admin
Amentes
Amentes Forum
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Arion, 08 Nisan 2004 16:42 tarihinde demiş ki:
SphereSave klasörü içindeki save dosyalarının hepsinin bir copy sini al. Sonra SphereSave içindeki sphereworld.scp ve spherechars.scp hariç diğer hepsini sil sadece bu ikisi dursun. Olmazsa sphere.ini yi aç orda hangi dosyaya save aldığını bul. c:spheresavesphereworld.scp olarak olması lazım. Bu sorununu çözecektir.

Ek olarak save boş olan save dosyalarının içine gir ve [EOF] ekle.
Sosyal ağlarda paylaş

Ne haddimize, kimse doğuştan öğrenmedi bunları.
-8 i gidermek için dediğim gibi save dosyalarını kontrol et.
sphereworld.scp dosyan hata gormus. yedeklerin varsa sphereworld.scp yi sil, eski yedeklerden bir tanesinin ismini sphereworld.scp olarak değiştir ve o şekilde aç serverı.[signature][hline]Her şeyin en iyi açıklaması zamandır!

Amentes Admin
Amentes
Amentes Forum
Sosyal ağlarda paylaş

Sphere World u kopyaladim bi tane daha sphereworld.scp yaptim winzipten ama olmadi bakın soyle diyor:CRITICAL:(sphereb03c.scp,2669)No [EOF] marker. 'c:spheresavesphereb03c.scp' is corrupt!
FATAL:No previous backup available ?
FATAL:Server terminated by error -8![signature][hline]For you...

195.174.170.115,2593
Sosyal ağlarda paylaş

:( napcam Şimdi Ben ya pff off pfldgdgdg
dgdgdfgdfg
asdasdasdadasas Baggio kenks yetis

Bapsasdasd
Sacmalıom
SAbahtan berii urasiommnm sen bana sabir ver allahim.
Bir elimde sphere 55i bir elinde run uo beta umrumdami dunya .
Senin kollarinda olmektense jhelom healerda olmek isterdim.ahh ulan ahh[signature][hline]For you...

195.174.170.115,2593
Sosyal ağlarda paylaş

Savebackground'u 0 yap sphere.ini'de oncelikle. Sonra save dizininden sphereworld ve spherechars.scp'yi sil, spherebw07, spherebw09 gibi dosyalari tek tek sphereworld.scp haline getirip serveri acmayi dene, saglam ve acilan bir tanesini buldugunda save al ve digerlerini sil.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org
Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor
Email: [email protected] | Icq: 5100111
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...