Cafein Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Verme öyle linkler Namessar, yüreğine indireceksin Para'nın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Selam, Bana karşı bir patigenekon eylemler seziyorum yine, yakarım alayınızı :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 o linklerden gittim dolaştım 3 serisi cabriolara daldım. aaaaahh aaah :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Selam, Cafein said: Verme öyle linkler Namessar, yüreğine indireceksin Para'nın :D Başka hangi bölümde moduyla bu kadar uğraşıyorlar yahu :) [dramatize]AUDI SEVMEKSE GÜNAHIMIZ, BİZ CEHENNEMDE DE YANARIZ[/dramatize] Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Şoför koltuğunda yer yoksa güzelim sorun değil arkayada binerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Kamyon çeker 3-5 ton, gönlüm çeker paris hilton Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 compact gorunus olarak hosuma gıdıyor benim, ama sadece m paket olanları :) herneyse arastırmaya devam temiz bi tane buldum 80binde 29 milyar. m paket değil ama koltuk ısıtmasına kadar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cafein Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 paramecium said: Selam, Cafein said: Verme öyle linkler Namessar, yüreğine indireceksin Para'nın :D Başka hangi bölümde moduyla bu kadar uğraşıyorlar yahu :) [dramatize]AUDI SEVMEKSE GÜNAHIMIZ, BİZ CEHENNEMDE DE YANARIZ[/dramatize] Saygılar. Aşıksan vur saza, Cafein'sen bulaş moda :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 2005 model milenyum seri fonksiyonel direksiyon koltuk isitma xenon( edit : xenon yok) elektrikli aynalar abs dsc(yalnıs yazmıs olabilirim) bmw business cd teyp cruise control park sensoru yagmur sensoru far sensörü sunroof dijital klima 6 airbag yol bilgisayarı bluetooth 80.000 de, rengi istedigim bi renk deil ama heralde bu olacak gibi kum rengi diyolar. yarın tekrar gorusucez arac sahibiyle. servisleri kosiflerde yapılmıs faturaları mevcutmus. 7 kollu yıldız m jant ve m tamponlar almak gerekicek alabilirsek, sonucta hem m paket hem konforlu bisi olacak gibi. en son da xenon taktırdımmı tamamdır. fena gaza geldim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 cakma xenon olacak ama. corona halkalarini unut. benim bmw xenon konu basligimda detaylara bakabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 ti laradami olmuyormus orjinal aldırsak yada çıkma bulsak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chris Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 abi git bir m paket ci al kafan rahat olsun ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Zegna said: ti laradami olmuyormus orjinal aldırsak yada çıkma bulsak? yapan yapıyor aslında. ama orjinal corona halkalı bir kazadan vs den çıkma far gerekecek ti icin. yoksa angel eye diye piyasada dolasan cakma coronalı xenonlar komik duracaktır bmw de. bir de o donem bi-xenon degildi sanırım ti lar. emin degilim, bir bilenden ogrenmek lazım. çıkma orjinal bmw bi-xenon lar 500-1 milyar civarina gidiyor modeline gore. ti larınkilerin fiyatını öğrenmen gerekecek. ayrıca beklemen gerekebilir bir sure temin edene kaedar. bunlara ek olarak çıkma orjinal taktırsan bile orjinal bmw xenon kit uygulanmadığı sürece otomatik yukseklık olmayacak. far yıkama tertibatı olmayacak. yol bilgisayarını kandırmak gerekecek. ama 2004 oncesı daha kolaymıs kandırmak. orjinal kit ise her model için yok ve asırı pahalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 hmm anladım, bakalım alabilirsek arastırırz sonuna kadar onları. aynı fiyata 78 binde yani 2k daha az km de xenonlu siyah var ama onda da sadece xenon ve airbagler var koltuk ısıtma sensorler vs vs ve dijital klima deil ve direksiyonu milenyum seri deil. sadece orjinal xenon icin vazgecmem sanırım digerinin donanımlarından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Selam, Avatar tam uymuş şu anki ruh haline. Allah kurtarsın kardeş :) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 harbiden oyle. 10 arkadasıma sordum hepsi baska bisi diyo. biri diyo bosta olsa a3 al ehuae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Bunlara 33 milyar verene kadar golf al, 2. el a3 al, ya da git sıfır seat leon falan al derim yani... compact ti serisine baktığına göre öyle büyük arabaya ihtiyacın yok belli. Yeni leon 1.4 TSI 120 beygir 0 km gıcır gıcır al bin. Tipi de bundan çok daha güzel bence. Sırf BMW ye binmiş olmak için böyle elden düşme başarısız kasalara o kadar para verilmesini doğru bulmuyorum. ki buralarda herkes bilir ne denli bir BMW fanı olduğumu =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 arkadaşına sorduğunu boşver o zaman böyle bir durumda. hangisini alırsan içine siner, düşün öyle karar ver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Selam, Bu alışın bir de satışı var, onu da düşünmek lâzım :) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 sinir etme insani yaw ti dedigin arabayi bmw bile ben bir halt yedim bir daha uretmiyecem alin 1 serisini dedi inatla alacam alacam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 100binde bmw elbette alınır fakat ti alinmaz.. Elinde kalır verdigin paraya degmez.. Bunun yerine e46 kasa 38bin ytl ye gelen ci ler ve sedanlara bakmanı tavsiye ederim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Bu arada 37 bin YTL'ye falan 1.16lar da var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 1 serisi cidden kotu bence ya :) 29 milyara buldum ben bi tane, bakicam araca. full+full m paketi yok bitek :) abi kotu malzeme diyorsunuz bahsettigim araçtaki donanımlar filan baya iyi yani ben anlamadim sizi be :D 2002 compactlar disinda motor sorunuda olmuyormus zaten. 2005 model baktıgım arac benım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Abi sen niye taktın donanıma? O zengin donanım dediğin bugün çin malı arabalarda bile standart geliyor. kaldı ki donanımı az dolu çok dolu 2. elde öyle çok fark etmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Araba statü simgesidir bu tartışılmaz.. Bmw alarak statünü yükselteceksin fakat bmw nin şu güne kadar ürettigi en dandik aracı alacaksın.. Burada bir çelişki var.. Bu aracı almandaki en büyük sebep donanımı diyorsun.. Senin için hangisi önemli oldugunu düşün 1. Dışardan bakan adama verecegin izlenim 2. Aracı kullanırken dış görünüş önemli degil, önemli olan donanım ve benim konforum Hangisi ağır basıyorsa onu tercih etmen lazım.. Şuanda 1 serisinin bile ti lere nazaran daha ii bir imajı var.. Ayrıca m paket diyorsun ama esege altin semer de vursan esek yine esektir Ben e46 sedan veya coupe.. güncel olarakta boş 1.16 tavsiye ediyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar