Saltura Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 2. el Snowboard almak istiyorum. 155 cm. - 160 cm. aralığında olabilir. Bağlama ve botlarıda olursa onlarıda beraberinde alabilirim.
ozkolous Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 bunu görünce aklıma geldi başka konu açmak istemedim bende elinde 60-65 burton vapor ve custom x bindings olup satmak isteyen varsa bi fiyat duymak isterim.
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 2. el snowboard alinirmi ya .Çizik çıkarsa ne yapıcaksın ?
sawyer Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Belki çizikler onun için önemli değildir.
Saltura Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Boardta çatlak olmadığı sürece problem yok benim için.
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 sawyer said: Belki çizikler onun için önemli değildir. sanırsam bu tip malzemede en ufak bir çizikten bile bir çürüme sözkonusu olabiliyordu diyerekten sallamak istiyorum.
sawyer Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Bendeee... "Bord : Snowboard ahşap üzerine fiberglass ve güçlendirilmiş plastik veya metal kenarlardan imal edilir." Diyerek sallamasyonunu çürütürüm. :P
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 abi sallamasyonu ciddi kanıtlarla çürütmüşsün sen ama.. olmaz ki.. oyunu kuralına göre oynayacaksın ve sıkacaksın: ahşapın çürümesi için gereken nem oranının 50-55 arası olduğunu göz önüne alırsak, monopolimer yapıdaki dış cilanın ve alt katmandaki sodyum tsiyonat bazlı boyanın çizilse dahi bu yoğunlukta bir nemin yaratacağı zararı absorbe edebileceği aşikar. hem ayrıca ahşabın kürlenmesi sırasında kullanılan nitroselülozun da kolay kolay aşınmayacağı gerçeğini göz önünde bulundurmak gerek...
Dragonfire Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Hayır onuda geçtim çiziksiz 2.el snowboard'mı olur?
elesso Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 madem sallıyoruz: abi ilk kullanışta çizilmeyen yeri kalmıyo zate
sawyer Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Hatta biraz kiloluysan ileri doğru veya geri doğru (yana değil :P) düşersen hemen kırılıyor bu aletler. laksjdasd
Pýtýk Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 aaa sallıyoruz galiba oley! bir snowboardun en az 7 yıl garantisi vardır çizilmelere karşı amma ve lakin bu garanti çatlak olan veya kırılan snowboardlar için geçerli değildir. çünkü eğer çatlamış yada kırılmışsa o snowboarda binilmiştir.
Dragonfire Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 binmeyeceiği snowboard ı ne yapsın adam. fotoshoot yapıp kilere koyacak yada ütü tahtası yapacak hali yok ya.
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Ya çatlağı katmayın bile zaten çatlak çöp demektir. Snowboard'u yaparlarken son aşamada çatlak varmı diye bakıyorlar Kocaman bir mercekle bilgisayarda . Ben sonucta üstünde desenler motifler var o yüzden söyledim Burada tartişmaya dönmüş :)
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Snowboardı olana kızlar teklif ediyormuş. (Bu yazı yazıldıktan bir hafta sonra Türkiye sınırlarında satılmamış snowboard kalmazmış ne gülerim asdasf)
Overlord Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Ramazanda snowboardmu yapacaksın oruc oruc dengeni yitirir düşersin,ateş seni çagırıyoo
Öne çıkan mesajlar