Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Manchester City'nin Yükselişi

eagle_dnz

Öne çıkan mesajlar

kara para değil ki herifler petrol milyarderi.. hayatları boyunca çalışmadan toprakları sayesinde zengin olanlardandır herhalde bu adam..

C.Ronaldoya 180 milyon euro mu ne teklıf edılıcek ocakta diye birşey vardı.. Adam 30 yaşında..

Valla benim milyar dolarlarım olsa gidipte bilgisayarda FM 2008-2009 oynamam.. Giderim ingiltereden takım alır Fm 2008-2009'un kralını oynarım hehe :) Adam için çer çöp o paralar :))
Sosyal ağlarda paylaş

Man City zaten el değiştirmeden önce de çok sağlam yükselişteydi... Elano, Bojinov, Vassel, Richards, Corluka gibi bir sürü çok yetenekli genç ve ismi duyulmayabaşlamış yıldızla işe başladı. Ama adamlarda büyü mü vardır lanet mi vardır nedir, her sene sürekli bir sorunlar yaşadılar. Ya Bojinov sakatlanır, ya başkası sakatlanır ya takımda sorun çıkar falan... Baktılar olmuyo artık iyice hedefleri büyüttüler sırf gençlerle değil yıldızlarla da ilgilenmeye başladılar. Hatırlayın, 1-2 ay önce Ronaldinho konusunda bastırdıklarında da daha takım el deiştirmemişti. Hatta Ronaldinho'ya Milan'dan daha çok para önerdiler ama adam kariyeri için Milan'ı seçti.

Zaten büyük yükselişteydi, şimdi iyice coştu el değiştirince.
Sosyal ağlarda paylaş

ingilterede en sevidğim tkaımdır son 3 yıldır hastasıyım. Formalarını sipraş etmiştim gelmedi. Sorunlar vs. Geçen senki iç sah aperformans larıyla zaten mükemmeller. BU sene berbat başladılar lige ueafaya falan. inş düzelirler. ManUtd chelsea liverpool arsenal gibi tkaımalrı geçerse şükela olur.
Sosyal ağlarda paylaş

parayla saadet olmadığını defalarca gördük.

cristiano ronaldo'yu da man utd man city'e ÖLSE satmaz aralarındaki rekabetten. ronaldo da gitmez zaten man city'e. adam ispanya liginde oynamak istediği için real madridi istediğini söylüyor zaten.

kaka fabregas falan. oldu tabi.

iyi hayalciymiş araplar. cacık olmaz diyorum, kalıbımı basıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

theCio said:
kara para değil ki herifler petrol milyarderi.. hayatları boyunca çalışmadan toprakları sayesinde zengin olanlardandır herhalde bu adam..

C.Ronaldoya 180 milyon euro mu ne teklıf edılıcek ocakta diye birşey vardı.. Adam 30 yaşında..

Valla benim milyar dolarlarım olsa gidipte bilgisayarda FM 2008-2009 oynamam.. Giderim ingiltereden takım alır Fm 2008-2009'un kralını oynarım hehe :) Adam için çer çöp o paralar :))

c. ronaldo'nun nesi 30 yaşında yahu
Sosyal ağlarda paylaş

Para=Başarı Yada Chelsea=Başarı manchester city de chelsea kadar büyük olacak kimse rüya görmesinler fln demesinler bunlar bi fenerbahçe değil istedikleri adamlar premier lig e gidiyorlar sonuçta herkes gelir kaka fln sanki türkiyeye gelecek gibi konuşmayın boşuna

Dönem city nin dönemi olcak siz bekleyin chelsea de herkes şöyle böyle dedi bakın dünyanın sayılı takımlarından biri oldu ha derim ki abro gittikten sonra nolur bilemem ama zamanı yaşamak lazım
Sosyal ağlarda paylaş

maddi anlamda yükseliş bu değil işte.ezmek moda oldu falan demeyin hemen.

en yakın örnek fenerbahçe yani.kurumsallaşırsın 10 u 20 yaparsın para bazında tamam eyvallah.takımı arap petrol milyarderi bi adam almış maddi anlamda yükseliş..manchester ın bi başarını değil işte bu sorun o.
Sosyal ağlarda paylaş

tamam da işte onu diyorum bende.arapların başarısı o alan adamın.manchester ın nesi yükselmiş?

avrupa kulüpleri sıralamasında 50 sıra birden mi atlamış yani nolmuş onu soruyorum =)

he manchester city taraftarları takımın arap milyardere satılmasını başarı olarak görüyosa bilemem
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...