dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 var var. istanbulda nezih satıyor bildiğim kadarı ile bi git sor.benzeri bişiyleri de mimarlar alıyorlar sanırım maket yaparken kullanıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Ahaha yok be nasıl satmazlar..yıllardır alıyorum 1 kişi bile sormadı naapcan onu diye.. Git sakince,x tane 14 numara bistüri bir de bistüri sapı alıcam de.. Farzedelim ki sordu, akşam kendi kendime bypass yapcam kalp sıkıştırmaya başladı hafiften diye söyle,kesin verir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 bana bi hemşire arkadaşım vermişti neşter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 abi o jiletin adı bisturi,ben onu bütün kadıköyde aramıştım bulamamıştım,medikalcilerde vardır dediler.Parmağımda iltahap vardı parçalıycaktım iltihabı,onu bulamadım diye tırnak makasıyla falan oymaya çalıştım gene başraamadım,normal jiletle kesmeye çalıştım oda olmadı,acı çeke çeke geçti gitti : P bulursan banada sölesene o çok tatlı bişi dokundu mu yarıyo .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 capul said: Farzedelim ki sordu, akşam kendi kendime bypass yapcam kalp sıkıştırmaya başladı hafiften diye söyle,kesin verir.. saddsapfkhdsuı oooollduu o zaman hadi size iyii günleeer diyerek verip dükandan senden önce çıkar gider o eczacı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 maketler icin nesterden ince bicaklar satiliyor boyle sapli, hobi malzemesi satan yerlerde var hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 neşterin tadını vermez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 'Dönem ödevi için lazım' dersen verirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 of benim bir arkadaşımın kardeşi çocuğun bacağına neşter saplamıştı playstation ın fişini çekti diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Yuh uzaklaş hemen kaç o arkadaştan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 ehah bir alakam kalmadı zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toledor Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Kuyumcu Malzemeleri satan yerlerden de temin edebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 bir adet beyaz önlük al, sonra tıp veya diş hekimliği bölümüne gidip önlüğü giydikten sonra cerrahiye çık.öğrenciymişçesine asistanlardan rica et.hem ekşın olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 ben satarım.. sterile bisture olarak geçer adı braun markanın 11 numaralı olanı cok tercih edilir. 11 18 20 numaraları cok kullanılanlardır.. (ben nasılmı satarım.. özel bir hastanenin ecza deposunda calısıyorum..) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 alooo hocaefendi, bize 5-6 tane bisturi bıçağı+sapı, 3-5tane jilet portegü, 2tane vertenberg, 8magil forceps,1pinard, 5tane 13cmlik düz makas, 4tane grazil cerrahi makası lazım. ben ameliyattayım sepeti aşağı sarkıtıyorum. sen koy içine, çeker çocuklar yukarı. hesaba yaz şimdilik parasını öderim ben sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Konunun Pazar alanına taşınmasını talep ediyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Neşterle oynamayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 daha dur ekmek kesecektik.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Körelir ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 dasaa burdamı yersın paketmi olsun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 sen paket yap paket.. bu hasta ex oldu.. şimdi bi ekmek buldum onu kesicem.. ama bu ekmek biraz sert çıktı.. testere falan da ver sen.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 ekmek sert cıktıysa sana bi serum seti göndereyim.. bi tanede branül no 20 gönderirim..damar yolunu aç bide izotonik 500cc bağla ekmek yumuşar biraz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar