Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Abraham Sweetvoice !!!

sg-1

Öne çıkan mesajlar

Atatürk olmasaydı adım Abraham Sweetvoice'du

İbrahim Tatlıses, Zafer Bayramı'nın anlam ve önemini şöyle ifade etti: Atatürk olmasaydı benim adım Abraham Sweetvoice olacaktı!..

İbrahim Tatlıses, sahne aldığı Kıbrıs Kaya Artemis otelde, 30 Ağustos Zafer Bayramı'na dair ilginç bir yorum yaptı. Dinleyicilerinin bayramını kutlayan İbo, "Zafer Bayramı'mızı kutlamayanlar varsa başka ülkeye gitsinler! Ne mutlu Türküm diyene diyemiyorsa güle güle" sözleriyle alkış topladı.

HÜRMET ETMELİ

Atatürk ve silah arkadaşlarına hürmetin önemine değinen sanatçı, "Mustafa Kemal olmasaydı benim adım Abraham Sweetvoice olacaktı!" dedi. Kıbrıs'tan bir gece önce ise; 19. Aliağa Uluslararası Barış ve Hoşgörü Kültür ve Sanat Festivali'nde sahneye çıkan Tatlıses, Cumhuriyet Meydanı'nı dolduran yaklaşık 60 bin kişiyi coşturdu.

AĞALIK YAPTINIZ

Gördüğü ilgi karşısında şaşkınlığını gizleyemeyen İbo, "Ağaların karşılaması böyle oluyor. Boşuna buraya Aliağa dememişler. Ağalığınızı yaptınız" dedi. Konser alanına ambulansla gelen sanatçı, basın mensupları ile şakalaşarak "60 bin kişi beni dinlemeye gelmiş, siz hep beni çekiyorsunuz. Gelin sahneye de bu kalabalığı çekin biraz" diye espri yaptı.

Sabah

Alternatif tarih yazmış İbraam Tatlıseks Amca.
Sosyal ağlarda paylaş

http://www.sabah.com.tr/2008/09/03/haber,9106231CE5044BB891A76D4B5D0D8D50.html
~engin ardıç

kısaca özeti
"Tarihte ne olmuşsa öyle olması gerektiği, başka türlü olamayacağı için öyle olmuştur, Karl Marx'ın dediği gibi.
Ne yani, biz de Viyana'yı alıp daha batıya yürüseydik, onun da adı Kâmil Makus mu olacaktı?"
Sosyal ağlarda paylaş

forgiver said:
http://www.sabah.com.tr/2008/09/03/haber,9106231CE5044BB891A76D4B5D0D8D50.html
~engin ardıç

kısaca özeti
"Tarihte ne olmuşsa öyle olması gerektiği, başka türlü olamayacağı için öyle olmuştur, Karl Marx'ın dediği gibi.
Ne yani, biz de Viyana'yı alıp daha batıya yürüseydik, onun da adı Kâmil Makus mu olacaktı?"

enginardıç tan aforizmalar ahahahehaha
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...