sg-1 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Atatürk olmasaydı adım Abraham Sweetvoice'du İbrahim Tatlıses, Zafer Bayramı'nın anlam ve önemini şöyle ifade etti: Atatürk olmasaydı benim adım Abraham Sweetvoice olacaktı!.. İbrahim Tatlıses, sahne aldığı Kıbrıs Kaya Artemis otelde, 30 Ağustos Zafer Bayramı'na dair ilginç bir yorum yaptı. Dinleyicilerinin bayramını kutlayan İbo, "Zafer Bayramı'mızı kutlamayanlar varsa başka ülkeye gitsinler! Ne mutlu Türküm diyene diyemiyorsa güle güle" sözleriyle alkış topladı. HÜRMET ETMELİ Atatürk ve silah arkadaşlarına hürmetin önemine değinen sanatçı, "Mustafa Kemal olmasaydı benim adım Abraham Sweetvoice olacaktı!" dedi. Kıbrıs'tan bir gece önce ise; 19. Aliağa Uluslararası Barış ve Hoşgörü Kültür ve Sanat Festivali'nde sahneye çıkan Tatlıses, Cumhuriyet Meydanı'nı dolduran yaklaşık 60 bin kişiyi coşturdu. AĞALIK YAPTINIZ Gördüğü ilgi karşısında şaşkınlığını gizleyemeyen İbo, "Ağaların karşılaması böyle oluyor. Boşuna buraya Aliağa dememişler. Ağalığınızı yaptınız" dedi. Konser alanına ambulansla gelen sanatçı, basın mensupları ile şakalaşarak "60 bin kişi beni dinlemeye gelmiş, siz hep beni çekiyorsunuz. Gelin sahneye de bu kalabalığı çekin biraz" diye espri yaptı. Sabah Alternatif tarih yazmış İbraam Tatlıseks Amca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grange Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Bu adam ölürse zerre kadar üzülmem üstüne sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 gösteriş yapıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 0-12 yaş yaratıcılığına hayranım şu adamın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 İmparatora laf yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zlaneth Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 İm-PARA-tor... Fatih Terim, İbrahim Tatlıses... İm-PARA-torlar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snefru Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Uygulasın o zaman laf ile olmuyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 urfayı fransa işgal ettiğinden binaen ismi abraham sweetvoice değilde daha frank tarzı olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 http://www.sabah.com.tr/2008/09/03/haber,9106231CE5044BB891A76D4B5D0D8D50.html ~engin ardıç kısaca özeti "Tarihte ne olmuşsa öyle olması gerektiği, başka türlü olamayacağı için öyle olmuştur, Karl Marx'ın dediği gibi. Ne yani, biz de Viyana'yı alıp daha batıya yürüseydik, onun da adı Kâmil Makus mu olacaktı?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 fena herif ya bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 ambulansla gelmek nedir ya ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KireiMerodii Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Bıyıkları düşsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuzseven Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 MAL hakkaten mal bu adam hahahah :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Grange said: Bu adam ölürse zerre kadar üzülmem üstüne sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 forgiver said: http://www.sabah.com.tr/2008/09/03/haber,9106231CE5044BB891A76D4B5D0D8D50.html ~engin ardıç kısaca özeti "Tarihte ne olmuşsa öyle olması gerektiği, başka türlü olamayacağı için öyle olmuştur, Karl Marx'ın dediği gibi. Ne yani, biz de Viyana'yı alıp daha batıya yürüseydik, onun da adı Kâmil Makus mu olacaktı?" enginardıç tan aforizmalar ahahahehaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar