47 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Gamecardları nerden temin edebilirim?..Kredi kartımda sorun var.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 aral yada mavishop Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
47 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 ikisinide yeni duydum..Ben küçükyalıdayım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 gamer-market Türkçe site, havale ile alabiliyorsun, 55 YTL oyunmarketim.netTürkçe site biraz uzun sürebiliyor teslim etmeleri, 49 YTL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 www.aral.com.tr havale ile yolluyorlardı en son bilmiyorum şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
47 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 eyvallahhh...bakıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
47 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 gamer-marketten havale ile sipariş ettim..Bakalım nekadar bekleyeceğim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Monthius Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 İstanbul'da orjinal oyun satan birçok yerde de bulabilirsin Gamecard. Ben son Kadıköy - Nezih Kitabevi'nde görmüştüm mesela... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 65ytl filan ama oralarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 1 aylık mı 3 aylık mı? 1 ay ise çok değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Tüm prepaid kartlar 2 aylık oluyor. Yani aylık 27.5 YTL gibi bir paraya geliyorki normalden çokta abartı farklı olmuyor. Tabi biraz daha pahalıda abartı değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Ben gamecard alcağım zaman, offgamers'i kullanıyorum. 40-42ytl arası bişi. ödemeden sonra maile 10 dakka içinde geliyor key. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 suspend den dolayı blocklanan hesabımı açmak için offgamers den prepaid aldım pazar pazar adamlardan ilk defa alışveriş yaptığım için verification falan telefonla azcık muhabbet etmek zorunda kalsam da hizmet süper hızlı herkese tavsiye ederim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 bende alıcam gamecard yiğenimin acc blocklandı öyle açıcaz artıkın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Bumpz. Ankarada gamecard olan bir yer biliyor musunuz? Daha yeni bimekse sordum kalmadı sori dediler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 CC varsa internetten al hızlı temiz ve ucuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cellobello Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 ankara dostta varda fiyatı çok sıkış yani, offgamers ftw derim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Defensive Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 gamersloot gibi bir yer vardım 3 4 dk ıcınde aldım pre paıd kartın scanını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Romario Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 gamecard girince ban açıyorlar mı ki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Defensive Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Suspendın acılınca kredı kartı gıremıyorsun guvenlıkg erekcesıyle oyun kartıyla onu gecıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 kredi kartımda para kalmadığını farkettim, paticiğe girdim, bu başlığı buldum, offgamers'a üye oldum, siparişimi verdim , sipariş verirken tonla formalite ile uğraştım , game card şifresi geldi ve şu an accountuma girebiliyorum bütün bunlar taş çatlasa 30 dakika aldı. servisleri mükemmelmiş:D garantinin sisteminin dediğine görede 44 ytl ye mal oldu gamecard. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anevquemar. Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 kaç para aldın reklam için allahısen :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 oha 44 süpermiş. ben 46 ya alıyordum. paypal ile ödeme imkanı varmı burda da ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Anevquemar. said: kaç para aldın reklam için allahısen :D abi o hizmetten sonra gözlerim doldu kendimi tutamadım yazdım bunları :D paypal imkanı da var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 1 saat kadar önce offgamers'tan game card aldım, telefon, eposta ve adres bilgilerini doğrulamama rağmen hala bir değişiklik yok, status kısmı verified. Bir sakatlık olabilir mi ki, tırsmaya başladım. Gerçi hala cancel order seçeneği aktif.. :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar