CythraulAkhera Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 hehe adam haklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lalu_theoriginal Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 "Nooldu?" diyesim geliyor bazilarina ama neyse... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 ne oldu? olan bişi yok, asıl sorun olark gördüğüm şeylere air bişey yapılmamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lalu_theoriginal Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Cuce said: ne oldu? olan bişi yok, asıl sorun olark gördüğüm şeylere air bişey yapılmamış. Neden ustune alindin anlamadim... :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 patchnote uzun diye tav oldunuz hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 üstüne alınmadı yahu soruo sadece ne oldu. ben de okudum patchleri de tamam polish etmişler de oynayışı daha zevkli ve akıcı hale getirecek yenilik yokk .neyse open beta açılsın o zaman görelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lalu_theoriginal Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Mortis said: üstüne alınmadı yahu soruo sadece ne oldu. ben de okudum patchleri de tamam polish etmişler de oynayışı daha zevkli ve akıcı hale getirecek yenilik yokk .neyse open beta açılsın o zaman görelim open beta degil, launch'i bekle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 iyi bakalım öle diosan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 durup dururken milleti geriyorsunuz, birakin su agresif hareketlerinizi, genclik cag sorunlarinizi burada gosterip durmayin, biktirdiniz artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Siz beni bir de gençken görseydiniz pihuuuuyuuu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blackice Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Absolut said: Siz beni bir de gençken görseydiniz pihuuuuyuuu =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar