Llama Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 yalan o junka bak yada geri dönüşüme orda kalıyor 1 2 gün daha özel msj at : )) o zaman 18 üstü ise : P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Ya o değil de bu kadar zamandır nasıl verdiğim değeri görmezden gelir,harbiden aklım almıyor.Madem kaçıyosun söyle "rahatsız oldum" de.Yada baştan böyle böyle olmaz de.Ne bileyim anlayamadım ben bu kız milletini. Hepisinin köküne kibrit suyu. Kusura bakmayın kurunun yanında değil yaş ormanı da yakarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 mailde öyle dememişsin ama çok çelişkilerdesin one=// Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 empati kur biraz..belki en başta çok güzel şeyler düşünüyordu sonra arada kaldı olmayacağına karar verdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 rahatsız oldum demiş itşe kız ne güzel açıklamış derdini cevap bile vermeyebilirdi. hayatına devam et düşünme bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 kızlar kovalanmaktan hoşlanır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 7 ayın sonunda yazdığım maile karşılık olarak mı dedi yani.Rahatsız olduğunu başka türlü söyleyemiyomuydu.Ki benden rahatsız oluyo gibi bi hali yoktu. En son arda diye biriyle arkadaşlık yaşıyodu,ve kız çocuğun ağzının içine bakıyodu çıkma teklif etsin diye.Ama insan hödük olmasın. Neyse ya kendime ebru gündeş-gidene kal demem şarkısını armağan eder. Bengü'den ise "Giden kaybedendir" sözünü kendime söyleyerekten unuturum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 kız bizim gibi değilmiş işte kibarca söylemiş senden rahatsız olduğunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 fede said: kızlar kovalanmaktan hoşlanır. Sence orda herhangi bi ışık varmı ki kovalıyım.2 gün daha ders mecburiyetinden dolayı görmek zorunda kalıcam ki ağzımı bile açmıyıcam ona karşı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 bende başlık var vereyim :D sdfds yapamdan duramazdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 kızlar kötüdür diyorum hep ama inanmıyosunuz Dip Not : pati kızları hariç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Tekrar diyorum... KAFA AT! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 @one senın yolladıgın maılı c/p yapıp hatunlara yollayacam aga haberın ossun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Masakari said: @one senın yolladıgın maılı c/p yapıp hatunlara yollayacam aga haberın ossun Canın sağolsun be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pýtýk Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Hocam hep biz kaldırdık bunların burunlarını hata bizde...oysa kadın nüfusu gittikçe artıyor erkek nüfusu azalıyor dimi? o vakit bi süre bekleyip yıllanmışlığı yaşayalım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 fede said: serhat???????!!??!???buyur fede? harbi neler donmus bu sefer ben bile anlamadım yahu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuzseven Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 kıhkıh pardon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 yalnız hala JrStorMesT niye one ile ilgili bi başlik açıo ben anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 kafam karıştı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 senko said: yalnız hala JrStorMesT niye one ile ilgili bi başlik açıo ben anlamadım. içten içe yanıkmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 =(( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Bende anlamadım niye böyle bi başlık açıyo.Sanırım yenilerden.Ama günlükte yazılanlara konu acmaya dewam ederse fazla dayanmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 şefika güzel isimmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Yeni duyuyorum deme sakın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 burtonesk said: kız bizim gibi değilmiş işte kibarca söylemiş senden rahatsız olduğunu. ahahah lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar