Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nebula Scriptleri Hakkında Danışmam Gereken Birşey Var

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Arkadaşlar bu nebula scriptlerinin arasında gate scripti var onu bulamadım gate in çantaya düşmemesini ve evet hayır butonunun çıkmasını sağlıyor ismini söylerseniz hangisi çok sevinirim[signature][hline]Hellstemple II Serverı En Kısa Zamanda Açılacaktır .. Şuan Bir Script İle Meşgulüm En Geç 10.04.2004 Tarihinde Başlıyacaktır .. Devrim Olarak
Mesaj tarihi:
moongate.scp icinde. orada yazar. ama sen kasma araştırma hiç oke.
komut su : .xtype t_facet_moongate

bu komutu kullan targeti moongateye ver olur. oke.[signature][hline]Bilmemek Değil Oğrenmemek Ayıp.
Mesaj tarihi:
Runebook Scpsinin Icinde..
C:/sphere/scripts/item/runebook.scp ...
O Scriptin icinde Diyebiliyorum..[signature][hline]Bazıları Vardır Ki;
Sonsuzluğu Ölümlü Bir Bedende Yaşayan
Ve Bazıları Ba Vardır Ki;
Ölümsüzlüğü Yaşayıp Da Ölümsüz Olmayı Hiç Arzulamayan.....

Mesaj tarihi:
Arkadaşlar daha açıklayıcı bir şekilde söylermisiniz yani normalde spherede çantaya düşüyor gate buton filanda çıkmıyor script hangisi nebula nın içinde onu istiyorum[signature][hline]Hellstemple II Serverı En Kısa Zamanda Açılacaktır .. Şuan Bir Script İle Meşgulüm En Geç 10.04.2004 Tarihinde Başlıyacaktır .. Devrim Olarak
Mesaj tarihi:
Ewet Uo konusunda gerçekten Türkiye'de sayılı...Diğer oyun sunucularını açarak dahada iyi olma yolunda....Starcraft soldat vs..Ama benim korkum silencer ın Uo yu bırakıp diğer oyunlara el atması :)
Mesaj tarihi:
Ya o değilde benim herzaman kafamı kurcalamış bir soru var...Acaba silencer Nebula'yı nereye kadar götürcek mezara kadarmı pazara kadarmı :) Daha kaç sene daha böle devam edicek acaba ????
Mesaj tarihi:
Ehuhuehuehu çok derin konuya girdin şimdi mutlaka bi kaç kişi nebulanın sonu geliio die çıkar euheuhe nostradamus gibi adamlarsınız yaww:P ehuehuehu bence silo bıraksada kullanıcı sayısı azalmadıkca doruknet bırakmaz adamlar para kazanmaa başladı yaww:P yakında NEBULA isimli tişört flnda bastırırlar:P[signature][hline]
Mesaj tarihi:
Hahaha ewet ya Nebula Fun Club , Nebula Bilmemne Club felan :P Nebula baskılı t-shirtler kalemler anahtarlıklar felan nebula artık evlere kadar giriyomuş...Silencer işi büyütüp diğer sektörlerede el atıyomuş Nebula Margarinleri , Nebu-Cola felan ahahaha çok geyik olurdu yaa :) Anne yeni bi margarin çıkmış çoook süper :P
Mesaj tarihi:
ehuehueh piyasayı silip süpürür apoooo siloooo duy bunları duuuyyy düşün bi insan uo ya bukadar baglanıosa Nebula condom ORGASM HİÇ BU KADAR YAKIN OLMAMIŞTI apooooo nası satarrrr[signature][hline]
  • Yeni Oluştur...