Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nebula Scriptleri Hakkında Danışmam Gereken Birşey Var

DostChat

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar bu nebula scriptlerinin arasında gate scripti var onu bulamadım gate in çantaya düşmemesini ve evet hayır butonunun çıkmasını sağlıyor ismini söylerseniz hangisi çok sevinirim[signature][hline]Hellstemple II Serverı En Kısa Zamanda Açılacaktır .. Şuan Bir Script İle Meşgulüm En Geç 10.04.2004 Tarihinde Başlıyacaktır .. Devrim Olarak
Sosyal ağlarda paylaş

Runebook Scpsinin Icinde..
C:/sphere/scripts/item/runebook.scp ...
O Scriptin icinde Diyebiliyorum..[signature][hline]Bazıları Vardır Ki;
Sonsuzluğu Ölümlü Bir Bedende Yaşayan
Ve Bazıları Ba Vardır Ki;
Ölümsüzlüğü Yaşayıp Da Ölümsüz Olmayı Hiç Arzulamayan.....

Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaşlar daha açıklayıcı bir şekilde söylermisiniz yani normalde spherede çantaya düşüyor gate buton filanda çıkmıyor script hangisi nebula nın içinde onu istiyorum[signature][hline]Hellstemple II Serverı En Kısa Zamanda Açılacaktır .. Şuan Bir Script İle Meşgulüm En Geç 10.04.2004 Tarihinde Başlıyacaktır .. Devrim Olarak
Sosyal ağlarda paylaş

Ehuhuehuehu çok derin konuya girdin şimdi mutlaka bi kaç kişi nebulanın sonu geliio die çıkar euheuhe nostradamus gibi adamlarsınız yaww:P ehuehuehu bence silo bıraksada kullanıcı sayısı azalmadıkca doruknet bırakmaz adamlar para kazanmaa başladı yaww:P yakında NEBULA isimli tişört flnda bastırırlar:P[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

Hahaha ewet ya Nebula Fun Club , Nebula Bilmemne Club felan :P Nebula baskılı t-shirtler kalemler anahtarlıklar felan nebula artık evlere kadar giriyomuş...Silencer işi büyütüp diğer sektörlerede el atıyomuş Nebula Margarinleri , Nebu-Cola felan ahahaha çok geyik olurdu yaa :) Anne yeni bi margarin çıkmış çoook süper :P
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...