DostChat Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Arkadaşlar bu nebula scriptlerinin arasında gate scripti var onu bulamadım gate in çantaya düşmemesini ve evet hayır butonunun çıkmasını sağlıyor ismini söylerseniz hangisi çok sevinirim[signature][hline]Hellstemple II Serverı En Kısa Zamanda Açılacaktır .. Şuan Bir Script İle Meşgulüm En Geç 10.04.2004 Tarihinde Başlıyacaktır .. Devrim Olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osiris_TR Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 moongate.scp icinde. orada yazar. ama sen kasma araştırma hiç oke. komut su : .xtype t_facet_moongate bu komutu kullan targeti moongateye ver olur. oke.[signature][hline]Bilmemek Değil Oğrenmemek Ayıp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaVena Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Runebook Scpsinin Icinde.. C:/sphere/scripts/item/runebook.scp ... O Scriptin icinde Diyebiliyorum..[signature][hline]Bazıları Vardır Ki; Sonsuzluğu Ölümlü Bir Bedende Yaşayan Ve Bazıları Ba Vardır Ki; Ölümsüzlüğü Yaşayıp Da Ölümsüz Olmayı Hiç Arzulamayan..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nbl_silencer Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Nebula script'leri için bir sertifika programı hazırlayalım bari ;)[signature][hline]Silencer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DostChat Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Arkadaşlar daha açıklayıcı bir şekilde söylermisiniz yani normalde spherede çantaya düşüyor gate buton filanda çıkmıyor script hangisi nebula nın içinde onu istiyorum[signature][hline]Hellstemple II Serverı En Kısa Zamanda Açılacaktır .. Şuan Bir Script İle Meşgulüm En Geç 10.04.2004 Tarihinde Başlıyacaktır .. Devrim Olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exorcize Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Hahaha Çok iyi silencer sizde bu işten para kazanır Nebula'da b-w olayını halledersiniz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xontix Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 harbi silo siz iice proflaştınız ha dvm dvm türkiyede avaturk ve nebula dısında pek ciddi multiplaying serverı kalmamıs ya.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exorcize Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Ewet Uo konusunda gerçekten Türkiye'de sayılı...Diğer oyun sunucularını açarak dahada iyi olma yolunda....Starcraft soldat vs..Ama benim korkum silencer ın Uo yu bırakıp diğer oyunlara el atması :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xontix Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 euhehueuh yaparmı yaparda hoş olur ya hep uo hep uo hayatımı yedi ya..:P[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exorcize Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Ya o değilde benim herzaman kafamı kurcalamış bir soru var...Acaba silencer Nebula'yı nereye kadar götürcek mezara kadarmı pazara kadarmı :) Daha kaç sene daha böle devam edicek acaba ???? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xontix Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Ehuhuehuehu çok derin konuya girdin şimdi mutlaka bi kaç kişi nebulanın sonu geliio die çıkar euheuhe nostradamus gibi adamlarsınız yaww:P ehuehuehu bence silo bıraksada kullanıcı sayısı azalmadıkca doruknet bırakmaz adamlar para kazanmaa başladı yaww:P yakında NEBULA isimli tişört flnda bastırırlar:P[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exorcize Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Hahaha ewet ya Nebula Fun Club , Nebula Bilmemne Club felan :P Nebula baskılı t-shirtler kalemler anahtarlıklar felan nebula artık evlere kadar giriyomuş...Silencer işi büyütüp diğer sektörlerede el atıyomuş Nebula Margarinleri , Nebu-Cola felan ahahaha çok geyik olurdu yaa :) Anne yeni bi margarin çıkmış çoook süper :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xontix Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 ehuehueh piyasayı silip süpürür apoooo siloooo duy bunları duuuyyy düşün bi insan uo ya bukadar baglanıosa Nebula condom ORGASM HİÇ BU KADAR YAKIN OLMAMIŞTI apooooo nası satarrrr[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exorcize Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Ahaha bunların üstüne ben başka bir şey demiyorum :) Silencer sende bi düşün iyi para kaldırırsın :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar