karpuzseven Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Hahaha tirbüşon http://www.alkislarlayasiyorum.com/?sayfa=356a192b7913b04c54574d18c28d46e6395428ab&icerikno=c8ec393b52a33555bfca80d15909f59f2d09d0cb ayrıca Akasya hastayım sana. Levent Tülek hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 benimde var o tarz 1 arkadaşım msnde online olunca hemen çevirim dışına geçiyorum güzel oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coamenel Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 GwindonSurion said: (23:27) ' I Am The Arch: kk (23:27) mehmet: bune lan (23:27) ' I Am The Arch: ? (23:27) mehmet: nedıon (23:27) mehmet: olum (23:27) mehmet: (23:28) ' I Am The Arch: kaka (23:28) ' I Am The Arch: (23:28) mehmet: lan ne kakası (23:28) mehmet: olum (23:28) mehmet: ya (23:28) ' I Am The Arch: bildiğin (23:28) ' I Am The Arch: cıvık falan ben öldüm >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 İşte bu nedenledir ki msnimde az ve öz insan tutmaktayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 endless_night said: benimde var o tarz 1 arkadaşım msnde online olunca hemen çevirim dışına geçiyorum güzel oluyor ben direk engelledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imouthis Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 ben buna peygamber sabrı derim, başka da bişi demem! /bow /salute Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Xenocide said: endless_night said: benimde var o tarz 1 arkadaşım msnde online olunca hemen çevirim dışına geçiyorum güzel oluyor ben direk engelledim. aynı olay benim de başıma geldi konuşma bitti ve engelledim adamı yerinde olsam para isterdim, böyle n00blara sevabına yardım etmek insanlığa hakarettir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 an itibariyle cins bir şey daha yaşadım. dün birine bi mesaj atmıştım bir şey sordum ve bugün gelen cevap: "cnm kusura bkma brs geç yazıorm cvbı çkmak zorund kaldm ondn :S " AMA CEVAP YOK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 ZHAUZAUZHAHZAUH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Kalbim sıkıştı yemin ediyorum okurken, of. Sigaraya tekrar başlatır bu herif insanı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Xenocide said: endless_night said: benimde var o tarz 1 arkadaşım msnde online olunca hemen çevirim dışına geçiyorum güzel oluyor ben direk engelledim. çok eski arkadaşım engellediğimi falan öğrenirse hoş olmaz diye bu taktiği kullanıyorum ama tabi engellemek büyük rahatlık :)o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Nedense bu tip kişiler gerio beni. - 1 Kelime yazıp entera basmak. - Her an titretebilme özelliğine sahip olmak. Bu ikisi bile yeterli oluyor gerçi de. Daha bir ton şey var yani. Ha aynı durum bana olsa napardım. "Şimdi biraz işim var gülüm, geldiğim zaman yaparız." der geçiştirirdim heralde. Ha bu kişinin sonradan tekrar yakaya yapışması söz konusu olabilir. O durumda da aynı şeyi tekrarlamak mümkün :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 bu nee? ben okurken çığlık attım sen iyi dayanmışsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 oy oy oy peygamber sabrı falan..sie die bagırırdım galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Silmarwen said: Nedense bu tip kişiler gerio beni. - 1 Kelime yazıp entera basmak. - Her an titretebilme özelliğine sahip olmak. gıcık etmek istedigimde yapıyorum ben onu normal normal konustugunu sanırken karsımdaki (ben gıcık oluyorum) tam yazı yazarken titreştiririm.bi durur düşünmeye calısır sonra neden titrestirdin yazar konstantrasyonu gider yazıcagını unutur konusma da biter :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Bu da Benim bi chat logum arkadaş deli oldu ama değdi. Bold Olan arkadasim :) Küfür Olabilir Spoiler yaptım Siluet - Mide Bulanık Sabahlarda Çocuklar, Şarkılarla Sabahlarlar. Kendimle Yüzleştiğim Sabahlar Var..: Napion len [c=5] Fake [/c]: Hec. Paradokslarla uğrasiom Siluet - Mide Bulanık Sabahlarda Çocuklar, Şarkılarla Sabahlarlar. Kendimle Yüzleştiğim Sabahlar Var..: O ne aké? [c=5] Fake [/c]: sonsuz işlemler [c=5] Fake [/c]: bak simdi [c=5] Fake [/c]: sen en fazla kac kilo taşırsın Siluet - Mide Bulanık Sabahlarda Çocuklar, Şarkılarla Sabahlarlar. Kendimle Yüzleştiğim Sabahlar Var..: 1 Siluet - Mide Bulanık Sabahlarda Çocuklar, Şarkılarla Sabahlarlar. Kendimle Yüzleştiğim Sabahlar Var..: bilemedin 1,5 [c=5] Fake [/c]: 1.5 olsun Siluet - Mide Bulanık Sabahlarda Çocuklar, Şarkılarla Sabahlarlar. Kendimle Yüzleştiğim Sabahlar Var..: 1 olsun Siluet - Mide Bulanık Sabahlarda Çocuklar, Şarkılarla Sabahlarlar. Kendimle Yüzleştiğim Sabahlar Var..: fazla yükleme [c=5] Fake [/c]: tmm bi sus amk Siluet - Mide Bulanık Sabahlarda Çocuklar, Şarkılarla Sabahlarlar. Kendimle Yüzleştiğim Sabahlar Var..: daha işlemi görmeden kaktırdın 1.5 kiloyu a.k [c=5] Fake [/c]: bişi anlatacam Siluet - Mide Bulanık Sabahlarda Çocuklar, Şarkılarla Sabahlarlar. Kendimle Yüzleştiğim Sabahlar Var..: kesin virgülde bi piçlik var Siluet - Mide Bulanık Sabahlarda Çocuklar, Şarkılarla Sabahlarlar. Kendimle Yüzleştiğim Sabahlar Var..: tamam anlat [c=5] Fake [/c]: lan sus [c=5] Fake [/c]: 1 kilo taşıyorsun [c=5] Fake [/c]: güzel [c=5] Fake [/c]: sana 1 gr daha eklesem talıyamaz mısın ? Siluet - Mide Bulanık Sabahlarda Çocuklar, Şarkılarla Sabahlarlar. Kendimle Yüzleştiğim Sabahlar Var..: virgül aldatmacamı lan yoksa ? Siluet - Mide Bulanık Sabahlarda Çocuklar, Şarkılarla Sabahlarlar. Kendimle Yüzleştiğim Sabahlar Var..: taşıyamam değil Siluet - Mide Bulanık Sabahlarda Çocuklar, Şarkılarla Sabahlarlar. Kendimle Yüzleştiğim Sabahlar Var..: taşımam Siluet - Mide Bulanık Sabahlarda Çocuklar, Şarkılarla Sabahlarlar. Kendimle Yüzleştiğim Sabahlar Var..: babanın hamalı mı var [c=5] Fake [/c]: ya bi sie amk Siluet - Mide Bulanık Sabahlarda Çocuklar, Şarkılarla Sabahlarlar. Kendimle Yüzleştiğim Sabahlar Var..: 2 ye bölelim [c=5] Fake [/c]: sus [c=5] Fake [/c]: sus Siluet - Mide Bulanık Sabahlarda Çocuklar, Şarkılarla Sabahlarlar. Kendimle Yüzleştiğim Sabahlar Var..: 2 miz taşıyalım [c=5] Fake [/c]: sus [c=5] Fake [/c]: sus [c=5] Fake [/c]: sus [c=5] Fake [/c]: sus Siluet - Mide Bulanık Sabahlarda Çocuklar, Şarkılarla Sabahlarlar. Kendimle Yüzleştiğim Sabahlar Var..: xD [c=5] Fake [/c]: siktin paradoksu amk Siluet - Mide Bulanık Sabahlarda Çocuklar, Şarkılarla Sabahlarlar. Kendimle Yüzleştiğim Sabahlar Var..: eee Siluet - Mide Bulanık Sabahlarda Çocuklar, Şarkılarla Sabahlarlar. Kendimle Yüzleştiğim Sabahlar Var..: neyse tamam Siluet - Mide Bulanık Sabahlarda Çocuklar, Şarkılarla Sabahlarlar. Kendimle Yüzleştiğim Sabahlar Var..: 1 kilo 1 gram oldu [c=5] Fake [/c]: taşıyamaz mısın Siluet - Mide Bulanık Sabahlarda Çocuklar, Şarkılarla Sabahlarlar. Kendimle Yüzleştiğim Sabahlar Var..: belki Siluet - Mide Bulanık Sabahlarda Çocuklar, Şarkılarla Sabahlarlar. Kendimle Yüzleştiğim Sabahlar Var..: havamdaysam taşırım [c=5] Fake [/c]: 1 gr daha eklesem [c=5] Fake [/c]: gene taşırsın [c=5] Fake [/c]: boyle gidio Siluet - Mide Bulanık Sabahlarda Çocuklar, Şarkılarla Sabahlarlar. Kendimle Yüzleştiğim Sabahlar Var..: ee amına koydun ama Siluet - Mide Bulanık Sabahlarda Çocuklar, Şarkılarla Sabahlarlar. Kendimle Yüzleştiğim Sabahlar Var..: babasının hamalı var sanki a.q [c=5] Fake [/c]: buna gore sen baya taşıyabilirsin Siluet - Mide Bulanık Sabahlarda Çocuklar, Şarkılarla Sabahlarlar. Kendimle Yüzleştiğim Sabahlar Var..: taşımam ki Siluet - Mide Bulanık Sabahlarda Çocuklar, Şarkılarla Sabahlarlar. Kendimle Yüzleştiğim Sabahlar Var..: sana veriyim parasını sen taşı göt [c=5] Fake [/c]: al sana kaplumbaganın tavşanı gectigi hikaye [c=5] Fake [/c]: Bu paradoks, Zenon Paradoksu olarak ta bilinir: Hikaye bu ya, kaplumbağanın biri yolda Carl LEWİS'le (Bu ismin gerçek hayatla hiçbir ilgisi yoktur!) karşılaşır. Kısa bir sohbetten sonra kaplumbağa, Lewis'e 100 metre yarışı teklif eder. Önce bu teklife gülüp geçen Lewis, kaplumbağanın gayet ciddi ve ısrarcı olması üzerine isteksiz bir şekilde teklifi kabul eder: - Tamam yarışalım ama neyine güvenip benimle yarışmaya kalkıyorsun be birader? Kaplumbağa, yalnız bir şartı olduğunu söyler: - Senden tek isteğim, ben yarışa 10 metre önden başlayacağım. Bu şartla beni kesinlikle geçemezsin. Ne o yoksa korkuyor musun? Lewis kaplumbağanın şartını kabul eder. Yalnız kaplumbağa bir açıklamada bulunur: - Yarışa başladığımızda sen benim ilk başladığım noktaya geldiğinde ben biraz önde olacağım(mesela 10 metre). Bu anda filmi dondurup farkı göre biliriz. Tekrar harekete başladığımızda sen ikinci kez yarışa başladığım noktaya geldiğinde ben biraz daha önde olacağım(mesela 10 cm). Tekrar hareket ettiğimizde benim son olarak geldiğim yere geldiğinde ben mutlaka senin önünde o [c=5] Fake [/c]: oku bak [c=5] Fake [/c]: buna gore tavşan asla kaplumbagayı kecemiyor Siluet - Mide Bulanık Sabahlarda Çocuklar, Şarkılarla Sabahlarlar. Kendimle Yüzleştiğim Sabahlar Var..: hee tabi Siluet - Mide Bulanık Sabahlarda Çocuklar, Şarkılarla Sabahlarlar. Kendimle Yüzleştiğim Sabahlar Var..: gel gidip pet şoptan 1 tospaa Siluet - Mide Bulanık Sabahlarda Çocuklar, Şarkılarla Sabahlarlar. Kendimle Yüzleştiğim Sabahlar Var..: 1 de davşan alalım Siluet - Mide Bulanık Sabahlarda Çocuklar, Şarkılarla Sabahlarlar. Kendimle Yüzleştiğim Sabahlar Var..: 100 metre yarışına 50 metre önde başlasın tospaa [c=5] Fake [/c]: :D Siluet - Mide Bulanık Sabahlarda Çocuklar, Şarkılarla Sabahlarlar. Kendimle Yüzleştiğim Sabahlar Var..: hangisi geçiyo Siluet - Mide Bulanık Sabahlarda Çocuklar, Şarkılarla Sabahlarlar. Kendimle Yüzleştiğim Sabahlar Var..: ondan sonra konuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elan_Morin Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 direk engellerdim bu ne ya, tebrikler iyi dayanmissin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 msn de bir şey anlatmak zulüm.birde kıramayacağın biriyse-misal kız arkadaşıma torenti anlatcam diye göbeğim yarıldı- daha zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 biri arakadaşa cümle kurmayı ögretsin bide space kullansin sonrasinda cümle kurar ztn diye tahmin ediyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunkelzahn Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 oha mehmet abiyi buraya koymakla iyi cesaret etmişsin ama ben bu alayları ona gösterince nolacak bakalım.hodri meydan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 mehmet abi geliyo kaçın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 adamın niki yazdıklarından uzunmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 ahah carl lewis diye arkadaşım var :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar