Oturanboaa Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Ya beyler son bilgisayarımı alalı 5sene oldu haliyle şu anda patates... Eh bayada uzun süredir buu konulardan uzağım. Ney nedir hangisi iyidir hiç bi fikrim yok. Bu hafta artık bi laptop alıcam 2500ytl sınırım var. Belki biraz esnetebilirim... 8800gt ler çok iyi diye duydum ama resmen 8800gt si olan laptop bulamadım... Bana bi yardımcı olursanız çok sevinirim. Yeni çıkçak oyunları falan çalıştırcak bişi olsun. Bide CAD kullanıcam hdd nin rpm si de yüksek olmalı... ona göre kasmıcak bi laptop link i bana yollayabilirseniz çok çok mutlu olurum şimdiden teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 http://www.vatanbilgisayar.com/product_details.aspx?I_ID=34300 İstediğin özellikleri okumadım fiyatı görünce.Bende bundan var çok mutluyum.Al sende.Stoklu ama bitebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oturanboaa Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Bunun hdd kaç rpm acaba? Yazmamışlarda. Bide 9600gt 8800gt den iyi deil dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oturanboaa Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 http://www.hepsiburada.com/productDetails.aspx?categoryid=98&productid=bd72778 Buna 3milyar değermi? Biide bu 9600m GS bt mi daha iyi gs mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 http://www.vatanbilgisayar.com/product_details.aspx?I_ID=34300 9600gt bu bundan daha 1 ay geçmedi alalı. Çok güzel makina tavsiye ederim. 9600gt 8800gt ile eşderğer bir kart ama daha az ısınıyor ve daha az enerji çekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuzseven Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 www.eksisozluk.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lo-noise Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Geçen gün yeğenime bilgisayar toplamak için Mavi Bilgisayar'a gitmiştim. Orada MSI'ın "oyun oynamak isteyenler için" özel olarak ürettiği bi laplup vardı. Sistem özelliklerini incelemiştim, pek bi güzeldi. Adamlar öyle ince düşünmüş ki, WSAD tuşlarını kuvvetlendirmişler, oyun oynarken bileğiniz pişmesin diye ısı sorununu çözmüşler, harici fare kullanan çok diye lapluplarda normalde sağda olan DVD sürücüsünü sola monte etmişler. Bi göz at derim. Burdan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 2.545,72 YTL'ye çok daha güzel masa üstü alırsın maksat oyunsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 İyide neden çaresizsin asdfsda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar