Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Şimdi bi tane desktop toplayayım dedim. Mavi bilgisayarın netten sistem toplama hadisesi var, oradan bir bakayım dedim ve topladım bişeyler, ancak bu işlerden pek anlamıyorum. 400 wattlık kasa dediler ben bi kasa koydum psu'su yok, psu koyucam sisteminize uygun ürün yok diyolar, koymayayım mı yani nedir mesela. Koymazsam da olmaz biliyorum da siz ne kadar bilmediğimi anlayın. Max 3 milyar bütçem var, 3 milyarı bulmasa da iyi olur aslında, 2.5 falan iyidir cebe diyorum. Şöyle bişey topladım, bu fazla olmuş çıkar, ya da onun yerine bunu al demeniz için de sizden yardım bekliyorum. Şimdi: İşlemci: Intel Core2 Quad Q9300(2.5 GHz, 1333MHz, 6mb, LGA775)BOX Anakart: MSI MS 7356 010 P35 Diamond ( Intel P35, GLAN, SATA, RAID, LGA775) Harddisk: Samsung 500gb 7200RPM 16MB SATAII Ekran Kartı: Zotac 1gb 512bit GDDR3 GeForce GTX 280(PCI-E) Bellek: Corsair XMS3 DDR3 1600 2048MB, x2 Monitör: Samsung 220VW8FB 22'' LCD Kasa: Thermaltake Kandalf VA9003BWS (PSU'suz) Sonra fasa fiso neyse. Kasa çok pahalı geldi, pahalısı mı iyidir bilemiyorum, kasa şu. Eklemek çıkarmak istedikleriniz varsa bilgilendirin beni, kör cahil sistem toplamak istemiyorum. Şimdiden teşekkür ettim. Hadi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 o güç kaynağı hadisesi sorun sitedeki. var aslında o. hatta 2 haftadır bakıyorum ben de mavi bilgisayardan sistem toplama hedesine. vardı o seçenek. bi anda sorun çıktı orda. sistem için intel bakmadığımdan bişey diyemicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 sticky başlığa yazsaydın keşke. siliyolar bu başlıkları artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Peki PSU fiyatları ne civardadır, ya da ne uygundur bu sisteme? Şu haliyle sistem 3.3 milyara geliyo, bazı yerlerinden kısıp onu en azından bi 3 e indirmek istiyorum. Ama uzun süre götürsün istiyorum mesela ekran kartından şaşacağımı düşünmüyorum, monitör de büyük olsun istiyorum geçen gün alexi'de 22 inç gördüm aklım şaştı. İşletim sistemi vista olsun diyorum ama xp mi yapsam mesela, vistayla 4gb alacağıma xp ile 2 gb alsam sonradan ekletsem vistaya geçersem daha mı makbuldur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 oper said: sticky başlığa yazsaydın keşke. siliyolar bu başlıkları artık. Yapma ya =/ Pardon o zaman problem olacaksa aktarırım oraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Core2 Quad nedir, biri anlatabilir mi? 2 cekirdek koyup onu 4 diye simule ettikten sonra insanlara yine "QuadCore bu" diye yediriyolar mi yoksa sirf multi-core serisi Core2 ile basladi diye adi oyle mi kaldi? DDR3'lerin dandik oldugunu duydum bu arada. Sadece duydum... Dandik derken, performans/para olarak. Bir de 500GB'nin neresini dolduruyosun allah askina. onun yerine niye 100GB+250GB ya da ne biliyim, 100GB+500GB(external) almiyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Xaenin said: oper said: sticky başlığa yazsaydın keşke. siliyolar bu başlıkları artık. Yapma ya =/ Pardon o zaman problem olacaksa aktarırım oraya. geçenlerde silmişlerdi. yanlış hatırlamıyosam. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 ya silmiyoruz o konuları, diğer konuyla birleştirmeye çalışıyoruz ama sistemde bir hata olduğundan siliniyor konular =) istekli bir baltalama çabası değil.. zaten öbür konuya da mesaj yazmış Xae, oradan devam edersiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar