Halfmumi Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Peder beyle geçen gün konuşuyorduk... Dedi ki:"2. bir makine alalım,Ben kullanayım" Düşündüm.. Olur dedim Fiyat söyledi 1000 $ veririm dedi...Hatta parası fazla yüksek olmadan,önemli değil dedi :P Taksitle felam... Hehe.. Aklımda hemen bug abuseluklar,şeytanlıklar oluştu... :] Deli bir sistem... Bilgim yok pek fazla...Ama toparlama düşünüyorum en babalardan... Sam Misali,4 Yıldır Piyasadan uzak kalmanın yanı sıra,ilgilenme-araştırma-bilgisayarcı bilgisayarcı dolaşıp soruşturma yapma imkaanım çok az... Şimdi süper pati gücünün yardımına ihtiyacım var, 1000 $ ınız var... Sisteminizi oluşturun ;) Ha unutmadan, *Fiyatta Modem Hariç *Printir olmalı(olmasada olur aslında :P) /Ekran kartı,Mönitör,RAm,HDD,Mainboard...Vs...Abanın iyilerinden.. ;)[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining XTR PEDAL:2 WHEELS,2 PEDALS
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 baban mı kullanıcak sen mi[signature][hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza
Halfmumi Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Bug Abuse ederek,onun kullanması bahanesi ile, ben :P
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 hmmm monitörlü olacaksa iş zorlaştı amd 2500+ (ama bunu 3000+ veya 3200+'a overclock edicen, yapacağın iş de çok basit) epox 8rda+ anakart 512 * 2 pc3200 ram radeon 9600 xt ekran kartı 120 gb 8 mb cache maxtor hdd asus cd writer lg f700b flat monitör 1040 dolar falan tuttu ama buna kasa dahil diil. hmmm zıçış oldu pardon heh[signature][hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza
Arkansis Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 65 dolarda Apoen ekle bu listeye tepe tepe kullan[signature][hline]starcraft.mizzah.com www.sylveria.org
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 bencede 1000 veren 1100 de verir :) bu sistem iyi olmuş ama bunun gizli masrafları var en az 60 dolar fandı round cable dı artic silver dı egzoz boruydu tutar[signature][hline]Özhan Canaydın demiş ki "vatan haini mektebi sultaniye pankartını açanları kınıyorum" bir hafta sonra vergi daireside demiş ki "galatasaray klübünün vergi kaçırdığı tespit edilmiş olduğundan dolayı 1 trilyon lira cezaya çarptırılmıştır"
elma Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 -------------------------------------------------------------------------------- p4 2.8 ht. işlemci. msi neo2 i865pe çipset.(dual ddr, o/b 6x ses)(kuzey köprüsünde ledli fan var. cıvıl cıvıl bi anakart) his 9600xt 120gb samsung hdd8 mb cache. kingston 256*2 400mhz ram. lg f900b(p) monitör lg 52x32x52 writer samsung 52x cd-rom everpower 57-60 kasa( gercek 300watt ) microsoft intelli mouse kablolu olanından. avermedia mpeg2 tv kartı, jazz 5+1 ses sistemi. + 2x neon lamba.. bi ton fan orasına burasına takmak için. sonra güzel bi modifiye ,,, sonra bi de o/c ... cok süper bi sistem olmasa da ideal bence. sana süper bi sistem c/p oldu biraz ama idare et işte. fiyatı da 1000 $ ın altında 800-900 civarı bşi tutar sanırsam.. kalan paraya göre de gidip ram ilave ettir. hem dual ddr olur.. hem işlemcin hyper treading. süper olur walla[signature][hline]the life is a long and endless game, the matter is how to play
MeSh Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 sana vestel smart satayim 1000$'a.. 0 hic kullanilmamis herseyiyle beraber heuh =) bak istersen bi vestel bayiinden 2 milyar normalde..[signature][hline]Azmodai, 02 December 2003 16:01 tarihinde demiş ki: you have a very kara baht young padawan...
Öne çıkan mesajlar