Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Makine Alacak olsanız ne alırsınız? 1000$ ınız var...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Peder beyle geçen gün konuşuyorduk...
Dedi ki:"2. bir makine alalım,Ben kullanayım"
Düşündüm..
Olur dedim
Fiyat söyledi
1000 $ veririm dedi...Hatta parası fazla yüksek olmadan,önemli değil dedi :P Taksitle felam...
Hehe..
Aklımda hemen bug abuseluklar,şeytanlıklar oluştu... :]

Deli bir sistem...

Bilgim yok pek fazla...Ama toparlama düşünüyorum en babalardan...

Sam Misali,4 Yıldır Piyasadan uzak kalmanın yanı sıra,ilgilenme-araştırma-bilgisayarcı bilgisayarcı dolaşıp soruşturma yapma imkaanım çok az...

Şimdi süper pati gücünün yardımına ihtiyacım var,

1000 $ ınız var...
Sisteminizi oluşturun ;)

Ha unutmadan,

*Fiyatta Modem Hariç
*Printir olmalı(olmasada olur aslında :P)
/Ekran kartı,Mönitör,RAm,HDD,Mainboard...Vs...Abanın iyilerinden.. ;)[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow
Always remember;death is only a Begining

XTR PEDAL:2 WHEELS,2 PEDALS
Mesaj tarihi:
hmmm monitörlü olacaksa iş zorlaştı

amd 2500+ (ama bunu 3000+ veya 3200+'a overclock edicen, yapacağın iş de çok basit)
epox 8rda+ anakart
512 * 2 pc3200 ram
radeon 9600 xt ekran kartı
120 gb 8 mb cache maxtor hdd
asus cd writer
lg f700b flat monitör

1040 dolar falan tuttu ama buna kasa dahil diil. hmmm zıçış oldu pardon heh[signature][hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza
Mesaj tarihi:
bencede 1000 veren 1100 de verir :) bu sistem iyi olmuş ama bunun gizli masrafları var en az 60 dolar fandı round cable dı artic silver dı egzoz boruydu tutar[signature][hline]Özhan Canaydın demiş ki "vatan haini mektebi sultaniye pankartını açanları kınıyorum"

bir hafta sonra vergi daireside demiş ki "galatasaray klübünün vergi kaçırdığı tespit edilmiş olduğundan dolayı 1 trilyon lira cezaya çarptırılmıştır"
Mesaj tarihi:
--------------------------------------------------------------------------------

p4 2.8 ht. işlemci.
msi neo2 i865pe çipset.(dual ddr, o/b 6x ses)(kuzey köprüsünde ledli fan var. cıvıl cıvıl bi anakart)
his 9600xt
120gb samsung hdd8 mb cache.
kingston 256*2 400mhz ram.
lg f900b(p) monitör
lg 52x32x52 writer
samsung 52x cd-rom
everpower 57-60 kasa( gercek 300watt )
microsoft intelli mouse kablolu olanından.
avermedia mpeg2 tv kartı,
jazz 5+1 ses sistemi.

+ 2x neon lamba.. bi ton fan orasına burasına takmak için. sonra güzel bi modifiye ,,, sonra bi de o/c ... cok süper bi sistem olmasa da ideal bence.

sana süper bi sistem c/p oldu biraz ama idare et işte.
fiyatı da 1000 $ ın altında 800-900 civarı bşi tutar sanırsam.. kalan paraya göre de gidip ram ilave ettir. hem dual ddr olur.. hem işlemcin hyper treading. süper olur walla[signature][hline]the life is a long and endless game, the matter is how to play
Mesaj tarihi:
sana vestel smart satayim 1000$'a.. 0 hic kullanilmamis herseyiyle beraber heuh =) bak istersen bi vestel bayiinden 2 milyar normalde..[signature][hline]Azmodai, 02 December 2003 16:01 tarihinde demiş ki:
you have a very kara baht young padawan...
  • Yeni Oluştur...