JD Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Ya topik konudan konuya atlıyo da işte tek topikte halletmek iyi neyse dsf . tellerimin değiştirilme vakti geldiğini düşündüm elimde esp vardı o an taktım en üst 3 telden hayatımda duymadığım kadar boktan bi ses duydum direk çıkardım gidip ernie ball alcaktım yoktu dükkanda dadario aldım 0.9 bununda en üst teli dandik bi ses çıkarıyo ofof pişman oldum telleri değiştirdiğime Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Gibson Humbucker 0.9 kullanıyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JD Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 nasıl memnunmusun ya bu en üst tel niye sorunlu oluyoki her zaman anlamıyorum böle 2 liralık tel sesi veriyor . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Telimden memnunum, en üst tel narinliği ve çok kullanılması nedeniyle çabuk yıpranır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JD Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Yok daha paketinden yeni açıp taktığında bile böyle bi ses var garip neyse ernie balldan vazgeçmemek lazım ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emivoz Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 2 metalin birbirine carpma sesi tarzi bi sesden bahsediyosan teli yeni taktığından geliyor o ses.1 2 haftaya eski haline döner. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 karpuzseven said: Tuşemi geliştirmem konusunda doğru bir tercihtir bence. Böyle bişey yok fakat. Sweep picking legato gibi teknikleri drivela beraber çalışman lazım çünkü telleri susturamazsan o sesler birbirine girer, clean de böyle bir problem yok. Tuşeni bozacak şey aşırı gain compressor kötü kullanılmış envai delay efektidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar