JD Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 anladım . aynen bende öyle ama işte ya direk nakit bayılmak zor geliyo bana ya öğrenci adama da vermiyolarki milyar limitli kart verseler çat çut alcam taksit taksit D: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Valla yakın bi zamanda kız arkadaşım vardı onu gezdircem diye para alıp kenara koyuyodum kızı da böylesi daha fantastik diye hafif salaş yerlere götürüyodum ordan baya bi para kaldı. Kız kaçtı ama gitar alıcam lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JD Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 ya onu da öğrendim aga valla kıza mıza para harcanmaz ya bilmiyorum senin yaşın kaç ama ben 20 yaşındayım hani yok be bağlanmak için erken yaşlar gelio bana alman usülü çalışmak en güzeli :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Ben de harcamadım ki sdfsd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JD Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 süper o zaman sadfuısjfas yok ben bu yaza kadar paso erkeklik yapıp hesabı çekerdimde uhazuahazadasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 3k'ya custom esp olmadığını düşünürsek, custom Dean ya da Musicman'ler iyi o fiyata. Gerçi Musicman de hiç özelleşmiş bir firma değil, Ibanez vari superstratların birkaç gömlek daha kalitelilerini üretiyorlar. Parker Nitefly'a bak, bu aralar inanılmaz çalmak istediğim ama ülkede bulamadığım bir gitar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuzseven Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Ekmek said: Amfi>gitar. Kütle olarak evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Yurt dışından getirtemiyorum malesef. Şu an aklımda jem77 veya les paul custom var sen ibanez sevmediğine göre gibson diceksin tabi buna. Musicman in petrucci modelleri çok hoşuma gidiyor bide piyezo manyetikli onlar nasıldır acaba ayrıca amfi>gitar her zaman tartışmaya açık değil yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuzseven Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 said: ayrıca amfi>gitar her zaman yanlıştır tartışmaya açık değil yani. ok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 ya sen geçen gün de lambalı amfiye gt8 bağlamıştın 15 wattlık marshalldan öte amfi kullandın mı merak ediyorum valla. Git 7000 dolarlık prs custom ı transistörlü veya hibrit bir amfiye bağla sonra git 250 dolarlık soba borusunu marshall kabinli bi mesa ya bağla bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuzseven Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Ben şöyle düşünürüm. Aynı ampliyle 4 ayrı gitardan alacağın seslerin kalitesi arasındaki fark. Aynı gitardan 4 farklı ampliyle alacağın farktan büyüktür. Bu fikrimde sabitimdir. Oynatılamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Abi sen de hybridler ile digitalleri fazla kötülüyorsun. Laney'in hybridleri çoğu tubeden daha iyi bence. Zaten Line6 hakkında ne düşündüğümü söyledim. Piezo pickupa gelince, fikrim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Anladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 GERGE said: Abi sen de hybridler ile digitalleri fazla kötülüyorsun. Laney'in hybridleri çoğu tubeden daha iyi bence. Zaten Line6 hakkında ne düşündüğümü söyledim. Piezo pickupa gelince, fikrim yok. Valla mesa mı hiç bi hibrite değişmem ^^ Line6 hiç denemedim Laney de baya iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emivoz Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 karpuzseven said: Ben şöyle düşünürüm. Aynı ampliyle 4 ayrı gitardan alacağın seslerin kalitesi arasındaki fark. Aynı gitardan 4 farklı ampliyle alacağın farktan büyüktür. Bu fikrimde sabitimdir. Oynatılamaz. biz sizi arariz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 arama aga 4 amfi açıkken duymaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Washburn X10 + Mesa Road King ESP Eclipse Custom + Squire 10W Hangisi daha iyi? Şaçmalıyorsun biraz abi. Amfi en önemli şey tondaki. Gitarist gitara daha fazla önem verir çünkü o adı üstüne gitaristtir. Gitar onun aşkıdır, elinin üzerinde dolaştığı mucizesidir :P Ama tone-deaf değilse senin dediğini demez! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuzseven Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Eşeğe altın semer vursan eşek yine eşektir. tone-deaflikle alakası yok. Müziğe ayıracak 5-10 bin liram olmadığından, önceliği enstürmana veririm. Param olsa Blues Jr kullanırım o ayrı. Yani satın almak söz konusu olduğunda max. gitar, min. ampli. Çünkü evde ampliyle çalmam. Tuşemi geliştirmem konusunda doğru bir tercihtir bence. Gitar, tone konusunda ampliden çok daha teferruatlı iş. Saddle sayısı, malzemesi, gövdenin kaç parça olduğu, boyası,vs vs uzar gider. Amplinin modifikasyonlarının yapılması satın aldıktan sonra yapılacak iştir. Ben demiyorum ki 3000 dolarlık gitarı 200 dolarlık ampliyle kullan. Tone-deaf demişsin kalbim kırıldı ayrıca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Gibsondan vazgeçtim, güzel hatrı için verilcek para değil yahu o. Horizon bu nasıldır? manyetiklerinin aktif olmaması hoşuma gitti açıkçası. Esp ya da musicman alıcam başka model önerileriniz varsa bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JD Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 bendede uzun zamandır eclipse hayranlığı var ya les paul kasadan vazgeçemiyorum yanına bide emg eklendimi feci oluyorum :D http://www.mydukkan.com/urunler_detay.asp?id=2336&gid=398 mytükana telefon açsam desem stokta yok alcam getirtin yolliim parayı desem getirirlermiki ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Bana tremolo bar lazım fakat :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JD Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 alexi serisini hiç denedinmi nasıl ya ben tek manyetik diye şüpheyle bakıyorum olaya. alexi 200 nasıl bi gitardır aradım biraz ama pek bişey bulamadım ESP LH-301 manyetik varmış üzerinde ya emg sanmıştım bi an sevinmiştim =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuki Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 bu arada aktif manyetik alıcaksan aklnda bulunsun durmadan pil değiştirme derdi bazen deli ediyor insanı çünkü kullanmasan bile bitebiliyor pilleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Yapma abi, benim piller aylarca gidiyor. 3000 saat çalma ömrü var. Eğer jacki çıkarırsan harcanmıyor. Alexi'nin manyetiği çok kötü, ama EMG-HZ ile değiştirirsen iyi olur(Alexi pasif EMG manyetikleri kullanır) Eclipse'e gelince, onu alma. EMG 81 set va onda. Pera Müzik'e git EMG 81/60 seti olanı al. Ben sapta 81'e ısınamadım pek. 60 çok daha iyi ritim için bir de. İstanbul'da, Tünel'de, tramvay durağının karşısında yeni bir dukkan açıldı, üst model Dean'ler satıyorlar. Oraya da bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emivoz Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 pil konusunda gergeye tamamen katılıyorum jack ı çıkarırsan gitmez kendi kendine ki çoğu zaman jacklı bırakmama rağmen benimde aylarca gidiyor.alexi serisinin peradaki fiyatlarından haberi olan varmı sadece bi tane mydukkanda gördüm bende merak ediyorum biri yazarsa sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar