funq Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 çok karıştı ya :D gibson'sa normal yine tamam, doğru yöndeyiz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JD Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 gibson les paul classicle esp eclipse II arasında gidip geliyorum :D da işte denemeden bilemiycem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emivoz Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 tabiki eclipse metale daha uygun kaçar.gibsonlarada les paullede yaparsın tabi ama eclipse direk metal gitarı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Direk metal değil ya, 70lerin progressive rock'ına da iyi gidiyor uygun setup ile. Tabii asıl gücü metal ama blues, jazz dışında uygun olmadığı pek birşey yok. Özellikle clean tonları Gibson'da bile bulamayacağın kadar net ve parlak, neredeyse electro-akustik, bak crunchy demiyorum, parlak. Ben genel Laney LX, SansAmp ve Line6 kullanıyorum (genelde Line6, insanlar ruhsuz, kötü falan derler digitale ama katılmıyorum. sadece farklı ve bence (BENCE) tüpden daha çekici Line6). Jazz gerçekten mümkün değil ama bence gitarım metalden çok neo-progressive (Marillion'a bakın) için mükemmel. bu benim zevkim tabii. Metal çalmak isteseydim ben Dean Dİmebag alırdım. Eclipse daha esnek bir gitar, ton olarak daha progressive, çok yönlü. Eklemek istiyorum, geçenlerde PocketPOD aldım, inanılmaz bir alet ya, ton olarak PODxt ile aynı tek vermediği POD x3'ün dual tonu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
octopus Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 ben kullandım bu askılardan zamanında, zıplayıp hopladığımda olmuştu gitarla sağlamlar baya, çok geniş bi şekilde kavrıo aslında. ama sevmemiştim sonradan deiştirdim klasik askılara geçtim, askı değiştirmek isteyince çok yoruo çünkü bu vidaları sök vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JD Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 zıplayıp hoplarken kırmıo dimi gitarı D: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Türkiyede var les paul. Ayıptır söylemesi alıyorum ben 2 3 hafta sonra bi terslik olmazsa. Aha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JD Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 abi beyaz ve 6.5 lira D: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Bi dual rectoya bağla 15 dakka çal bakalım beyazı kalıyo mu onun T_T Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JD Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 http://www.mydukkan.com/urunler_detay.asp?id=6182&gid=758 bu iyiymiş o pickguardları sökebiliyoruz dimi gerçi dandik durur bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Bu arada les paul eclipse ile çalmak isteyeceğin şeyler için doğru tercih olmayabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JD Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 zakk wylde tonunu istiyorum ya aslında nihayi isteğim odur setup çok etkiliyoda adam epifonla o sesi alıyo ama ondada emg var tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Tonun %60 civarı amfiden geliyor fakat. Amfin ne bilmiyorum ama amfini değiştirip gitarı modifiye etsen daha iyi olur bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JD Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 ya benim 500 600 liralık ex 50 ye 1.1 lik amfi almak bana garip gelio 1.1 m lik amfiye en azından 1.5 milyarlık gitar gider :D edit:bu arada zakk jcm800 kullanıyomuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Ya rahat ol sen. Dual rectifiera epiphone gotik bağlıyorum canavar gibi ses çıkarıyor. Amfi>gitar. sen bilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JD Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 ya hani tabiki öyle bende biliyorumda hani biraz daha klavyesi fln rahat bi gitar istiyorum o manada :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emivoz Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 düşük kaliteli bi amfiye iyi gitar bağlıycağına yüksek kalite bi amfiye daha kötü bi gitarı bağla çok daha fazla tatmin olursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 kesinlikle amfi>gitar Digital olsun(zoom vs line6), analog olsun(laney vs ibanez) amfi çok önemlidir. Gitarın en azından gövdesi iyi olsun, gövde istediğin tarza uygun olsun(maun al işte), manyetik falan deişir. amfi önemli. almdan önce akustik gitar gibi çalıp dene, dükkandaki milyarlık afiler gitardan alacağın ton hakkında kandırır seni sadece. O EX 50'leri perada manyak brit amfiler ile çalıyorlar beyeniyorsun elbet, bir de yine perada satılan bir 15 w laneye taksalar kimse almaz zaten. ayrıca bu ikisi (eclipse, gibson) aşırı farklı gitarlar (tamam, fender eclipse kadar değil ama farklı). eğer ben black çalacam diyorsan gibson tavsiye edilmez, deanlere bakmanı şiddetle öneririm ama. eclipse dediğim gibi esp'nin en generic gitarı ama yine de les paul kadar generic değil, jazz/blues tarzı dışında herşeye uyabiliyor sadece. (hiç black gibi öküz metal denemedim ama, sevmem) progressivin her türü iiçn mükemmel - ki bu tür ister metal, ister space, ister senfonik, neo olsun. İstersen (Ekimde ancak) pocketpod ile gelirim denersin tüm gitarlari ayni amfiyi kullanarak öyle alırsın. daha objektif olabilirsin. Eğer ankaradaysan ekimden önce yapabiliriz ankaradayım. Bu teklifim tüm patilere açıktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Gerge prs denedin mi hiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 hayir ama nerde bulunup alınıp denenebileceği hakkında bir şeyler yazmıştım: c/p yapıyorum: En kolayı gidip Selanik'den (Thessaloniki, Zozef Music) alman. olur, orada satan iyi bir mağaza var. Ulusoy 50 YTL kadar bir fiyata götürüp getiriyor, İstanbul'a 7-8 saatlik yol, hem denemiş de olursun. tren çok daha ucuz diye biliyorum. dolmuş ile halan edirneden de ucuza gidebilirsin. yunanistana günübirlik vize almak inanılmaz kolay, ticari dersen vize bile gerekmiyordu bir ara, şu an durum ne bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JD Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 şimdi yapmak istediğim black metal değil ya sevmem öyle şeyler heavy metal ve hard rock takılırım diye düşünüyorum amfi tabiki çok önemli bişey de hani benim gitar birazcık odunsu yani ritm gitar için bi gitar ben bunda solo atmaya kalktıım zaman atabiliyorum ama öyle çok tatmin edici bi klavyesi yok ton sorunu halledilirde biraz daha klavyeye yönelik bi değişim için başka bi gitar düşünmüştüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Abi, sendeki bu PRS merakı nereden geliyor? Hiç ısınamadım ben, nedense Ibanez'in bir üstü gibi düşündüm hep. Generic gitarlar üreten, bir specialitesi olmayan bir firma olarak. Ama böyle gördüm yani, bilmiyorum yoksa, ön yarg bu sadece. Aşmak isterim bunu yardımınla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 300 dolarlık prs değil yahu bahsettiğim custom modellerinden alıcam prs nin hem clean tonları hem sert tonları hosuma gidiyor benim acıkcası. var mı senin tavsiye edebileceğin marka model 3k dolar civarı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JD Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 ekmek bişey sorucam müzik işini profesyonel olarak mı yapıyorsun bir grup fln varmı link fln varsa yollasana :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Yok yav grubum yok para kazanmıyorum çatı katında insanların yeter artık kapat şunu içerikli hakaretleri eşliğinde bişeyler yapmaya çalışıyorum. Yemek yeme dışarı çıkıp para saçma alışkanlığım yok fazla birikiyor para. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar