Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dimarzio gitar askıları

JD

Öne çıkan mesajlar

Bu cliplock olayını hiç kullanmış olan varmı sanırım gitardaki askı tutucaklarını(adını bilmiyorum tam) söküp altına bu cliplock olayını koyup vidalıyomuşuz sanırım askı tutucaklarını. hiç kullananınız varmı nedir nasıldır nasıl yapılır kullanışlımıdır . boyum 198 normal gitar askılarının son şeyi bile kısa geliyo o yüzden bunlardan kullaniyim diye düşünüyorum

Sosyal ağlarda paylaş

siz ne tür askılar kullanıyosunuz ben planet waves in kilitlisini kullanıyorum ex-50 var bende ama kasanın şekli dolayısıyla üst taraftaki askı kafası oynatamıo kendini öyle takılıyorum normal askıda kullanamıyorum fobim var böyle çıkıp gidicekmiş gibime geliyo bunlar iyi gibi geldide bende les paul düşünüyorum onlara nasıl şeyler gider
Sosyal ağlarda paylaş

olucak ^^ az kaldı tr ye kargo yaptırabilsem gelceğini bilsem şimdi olcakta kendim gidip alcam sanırım . bide şey esp nin askılarıda uzun duruyor ama benim askılarla ilgili endişem kilitli olmayınca çıkıp gidivericek gibi gelio ya bi süre sonra aazı fln genişler bişey olur
Sosyal ağlarda paylaş

şu anki gitarım esp ex-50 neyinden bahsedim :D les paulu alam onla ilgili aşk mektubumu buraya yazarım sdfsdf .

edit : aslında les pauldan çok esp eclipse istiyorum esp taraftarıyım baya hani les paul un kasa yapısı çok hoş bunu emgyle fln süslediğimizde baya güzel istediğim bi gitar haline geliyor bu da eclipse de var bilmiyorum eclipse ondan baya ucuz gibson markadan mı götürüyodur nedir bilmiyorumda bakalım işte o anki ruh halime ve iki gitarı kullanıpta vardığım sonuca göre değişicek . epifon les paul kullandım arkadaşta baya iyiydi hiç eclipse kullanmadım ama bilmiyorum gibson alıpta bide üstüne emg eklemek fln yerine eclipse düşünebilirim
Sosyal ağlarda paylaş

ya gibsona benzemesini beklemiyorum zaten de bilmiyorum ya istediğim gibson yurtdışında 2300 $fln eclipse II 1400 $ bide hevi metale daha mı uygun kaçar diye düşüncelerim var eclipse in

edit : senin msjı görmedim pardon şimdi les paul classic düşündüm ya hani oturupta gitarı denemedim o yüzden şey köprüymüş bilmemneymiş diye ayrıntı şeedemicem :(
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...