cerebralis Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Madcat said: latinceyle içli dışlı biri olarak büyük İ nin latincede de olmadığını biliyorum. ben de ingilizceyle içli dışlı biri olarak belirttim ki latinceyle ilgili bilgim yok.. mutlu olucaksan allah beni kahretsin tüü bana nassı büyük yazdım rezil rüsva ben diyim?? kasmanın alemi yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 yok hocam estagfurullah,köfte güzel olmuş elinize sağlık =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 ühühühü çok canım çekti, 00:30'dan beri görüyorum da tıkıldamıyorum canım çeker diye, dayanamadım tıkıldadım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Teşekkür ederim.Çok başarılı bir paylaşım olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 ellerine saglık şeker. süpermiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 afiyet olsun deneyin derim mutlaka:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lo-noise Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Bi de tarifindeki kıyma miktarını ve kaç kişilik olduğunu söylesen? ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 ekmek miktarı da yok, göz kararı onlar heralda:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 lo-noise said: Bi de tarifindeki kıyma miktarını ve kaç kişilik olduğunu söylesen? ;) kıyma miktarını inan bilmiyorum..göz kararı yaptım ama 750 gr kıymaya 2 dilim kuru ekmek içi diyo tarifte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 az o ekmek :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 evet bencede..o yüzden göz kararı yapıorm ben.. köftenin cıvıklığına göre koyuyorum ekmeğini(40 yıllık emine bederim sanki:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 cerebralis said: bkz:homo cerebralis(evrim basamakları) homo mu :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 hetero sapiens misin arkadaşım !!!!!11birbir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Bezelye olmamış oraya bence =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 cerebralis evlenelim mi senle biz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pýtýk Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 benide evlat edinin be anam vala sıkıldım bizim evin yemeklerinden farklı tatlar arıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Lopeth said: cerebralis evlenelim mi senle biz bu nikah kıyılamaz çünkü biz kardeşiz lopeth. llamayla evimize gelir yersin anca başka yolu yok bu işin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 bu köftenin adını "orgazmik köfte" olarak değiştiriyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 boş zamanlarınızda llama ile yemekmi yapıyorsunuz :D güzel olmuş gibi gözüküyor dur anneme sorayım yapsın oda :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Fena acıktım görünce valla, eline sağlık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 afiet olsun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 sultanahmet köftecisinin tarifini çalsın biri ben onun tarifini istiyorum :P /bide izmir köfte diye bilinen bişi var o da salçalı falan yanında pilavda oluyo. bundan farklı o galiba ama dimi. o daha güzel :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Üstündeki ne o güzel gözüküyo patates püresi mi? ps : okumadım ben tarifi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 üzerindekiler püre evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
la_bombonera Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 aquila said: rulo kofte o dedigin cahil Llama. izmir köfte o dediğin cahil aquila!!1! edit: dalyan köfte o cahil la_bombonera Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar