proggorp Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 vazoyu bağa koymadın bikere sigise koydun. seni teketekte ağlatırım. çokağlayanadam
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Kuzu zıplattıydım dimi kafanda senin sdf
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Aha 100. sayfaya ilk mesajı ben attım. Sigis üzülcek şimdi.
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 100. sayfada eski ve efsane bir wwpci olarak mesajım olsun istedim.
davejones Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Merhabalar. Beyler bu oyunu online oynamaya çalışıyorum arkadaşlarla. İlk başlarda 1-2 kez oynadım ancak sonradan ekran siyah olmaya başladı. Solucanlar felan hep siyah hiçbirşey belli olmuyor. Biraz okudum Vistada çalışmıyor diyorlar. Bende birkaç kez çalıştı ama artık çalışmıyor. Çözümü bilen söylerse çok makbule geçer.
sigisMoNd Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Çokakıllıadam said: Aha 100. sayfaya ilk mesajı ben attım. Sigis üzülcek şimdi. muz
sigisMoNd Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 davejones said: Merhabalar. Beyler bu oyunu online oynamaya çalışıyorum arkadaşlarla. İlk başlarda 1-2 kez oynadım ancak sonradan ekran siyah olmaya başladı. Solucanlar felan hep siyah hiçbirşey belli olmuyor. Biraz okudum Vistada çalışmıyor diyorlar. Bende birkaç kez çalıştı ama artık çalışmıyor. Çözümü bilen söylerse çok makbule geçer. vista genelde sorunlu oluyor. bilgisayara restart atinca ya da oyunu yeniden baslatinca duzeliyor genelde o ekranin oyun sirasinda siyah olma sorunu. ama tabi calismiyor derken artik oyuna da giremiyorsan gg olmus demektir. bende de vistada onceden calismisti. formattan sonra oyunu yeniden kurunca oyun acilirken hata almaya baslamistim. o haldeyse simdilik cozumu yok diye biliyorum.
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Hayır abi adama yanlış bilgi verme. Hacı bak oyuna girmeden önce herşeyi kapıycaksın: msn,winamp,media player, internet sayfası, ares, güvenlik duvarı falan filan sadece hamachi açık kalıcak. Bu arada patiworms / paticik ağımıza bekleriz. Yalnız çok pis oynuyoruz ezeriz direk.
davejones Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Teşekkürler cevabın için :) Şimdi şöyle birşey var, siyah ekran olmaya başladığından beri farklı şeyler denedim. En sonunda regieditten bazı dosyaları sildim ve artık start game yapınca bile donuyor oyuna başlamıyor. Official siteden vista ile compatiable yapmak için bir program indirdim. Bu internetten indirdiğim oyunun üzerinde denedim olmadı. Yarın birkez daha cd den yüklemye çalışırım artık. İyi geceler :)
sigisMoNd Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 yanlis bilgi vermedim. basima gelenleri soyledim dsf tabi cokmuzadam.. pardon cokakilliadamin dediklerini de uygulamak gerek sorun cikmamasi icin.
sigisMoNd Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 @davejones cd ise yaramazsa ilk sayfadaki rapid linkinden de indirip kurabilirsin.
davejones Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 @ çokakıllıadam Harbi çok akıllısın hacı cavcav :D Allah razı olsun, çalıştı yuppii :D
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 davejones said: Teşekkürler cevabın için :) Şimdi şöyle birşey var, siyah ekran olmaya başladığından beri farklı şeyler denedim. En sonunda regieditten bazı dosyaları sildim ve artık start game yapınca bile donuyor oyuna başlamıyor. Official siteden vista ile compatiable yapmak için bir program indirdim. Bu internetten indirdiğim oyunun üzerinde denedim olmadı. Yarın birkez daha cd den yüklemye çalışırım artık. İyi geceler :) Abi sen ben dediğimi yap tekrar yükle sonra herşeyi kapa açmayı dene. Bu arada sorunsuz çalışırsa haftaya bizle worms oynuyorsun haberin olsun sdf Ahaha bu arada bu gecenin en komik olayı noob diye dalga geçtiğim proggorp'un beni oyundan çıkarması oldu sdf
davejones Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Teşekkür ederim beyler yardımlarınız için :) iyi geceler. En son 5 sene öncesinde oynamıştım oyunu. Biraz ustalaşıyım sizlede yaparız :D
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Sigis noldu lan adam benim sayemde oyuna girdi ahahah
sigisMoNd Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 yanlis demedim zaten senin yazdigina. @davejones: cabuk gel de ferhundenin dibine muz koyma zevkini tat.
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Şuan worms oynuycak olan var mı 2 kişiyiz şimdilik.
sigisMoNd Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 oyuna giricez birazdan. gelen gelsin
proggorp Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 wwp de hanginizi yeneyim bugün?
sigisMoNd Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 reyou said: ahanda 2000. mesaj. selam :D ayip
Öne çıkan mesajlar